סתם עד שקניתי אלקטורנית התחלתי לשמוע שמועות שזה יותר גרוע מסיגריות ועושה בצקות
והיום ישבנו בסוכה שלנו שתינו כמו בוסים וישב איתנו איזה מבוגר אחד שזיין תשכל אמר לי שיש שם כימיה משהו ועדיף כבר סיגריות
מה זה רציני כזה מסוכן?
סתם עד שקניתי אלקטורנית התחלתי לשמוע שמועות שזה יותר גרוע מסיגריות ועושה בצקות
והיום ישבנו בסוכה שלנו שתינו כמו בוסים וישב איתנו איזה מבוגר אחד שזיין תשכל אמר לי שיש שם כימיה משהו ועדיף כבר סיגריות
מה זה רציני כזה מסוכן?
|
|
דבר ראשון כל מי שאומר שזה עושה בצקות בריאות אני יכול לשים כסף שהוא לא יודע מה זה בצקת בריאות בכלל
דבר שני חחחחחחחחח כימיה? כן כי בסיגריה רגילה יש לך טבק טהור נכון? XD
דבר שלישי הנוזלים מורכבים סך הכל מפרופילן גליקול וגליצרין מירקות (צמחי) ו תמצית טעם וניקוטין
גם פרופילן גליקול (PG ) וגם גליצרין מירקות (VG) הם חומרים שנמצאים בתוך האוכל שלך
גם התמציות טעם האלה (ווניל.. כל התמציות אפייה) נמצאות בתוך האוכל שלך
ניקוטין.. נו.. אם כבר לקבל אותו מאיפשהו אז בטוח שלא מסיגריה רגילה
ד"א איזה קלירו ואיזה סוללה יש לך?
נערך לאחרונה על ידי _DucK_; 30-09-2012 בשעה 09:09.
אני גם שמעתי שזה עושה בצקות אנשים כבר לא קונים את זה בשביל להפסיק לעשן זה ניהיה טרנד כזה
גם לעשן סיגריות וגם סיגריה אלקטרונית.
הכימיה זה זיון מוח זה לא נכון.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA#.D7.90.D7.91.D7.97.D7.A0 .D7.94
"הכל חארטה,בתור איש רפואה אני ממליץ לקרוא היטב את המאמר שצורף כאן,ולהבין שבצקת ריאות זאת מחלה שנגרמת בגלל כשל פיזיולוגי של הגוף,שמוציא מים מתוך הדם לתוך הריאות וזה כמו לטבוע,כי בכוחן של הריאות להגן על עצמם ולספוג הרבה מבחוץ ולא להיפגע,ביחוד אצל צעירים
ואם כבר שמועות,אז גם אני שמעתי שחברות סיגריות מסוימות התאגדו גם עם ממשלות ואנשי עסקים שמרויחים ממכירת סיגריות מיושנות,ומשקיעים כ-10 מיליון דולר במלחמה פרסום ודה לגיטימיזציה של הסיגריה האלקטרונית
הם לא מבינים שבקרוב כשיראו אדם מעשן סיגריה רגילה יצחקו עליו"
".It always seems Impossible until it's done"
שמעתי שאי אפשר ממש לדעת מה מה מכניסים בטיפות, בגלל שאין על זה שום פיקוח, אז הם יכולים לדחוף שם מה שהם רוצים. נכון, גם בסיגריות רגילות דוחפים הרבה זבל, אבל חברות טבק חייבות להצהיר בדיוק מה הם שמים בסיגריות.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 01-10-2012 בשעה 18:44.
0_o
PG
VG
תמצית טעם
וניקוטין
בוא נגיד ככה אם אתה יכול לנשום PG\VG מהעשן הזה בחתונות ולא למות..
דבר שני
לא סומך על מפעלים?? תכין לבד נוזל.. מי מונע ממך את זה
מה 20 40 שקל0_0
בקבוק של 30 מ"ל עולה בערך 3 דולר..
וזה מספיק ל16-17 מילויים (בהנחה שיש לך קלירו של 1.6 מ"ל)
לי כל מילוי מספיק ליום ואני הייתי מעשן קופסה ביום אז........
חוץ מזה אני חותך משהו אם אתה מראה לי קלירומייזר (בהנחה שאתה לא מדבר על אטומייזר, שאתה מחליף לו ראשים כל שבוע-שבועיים)
ששורד יותר מחודש ..
כל שבועיים בערך כדאי להחליף קלירו (אני מחליף קלירו שנגמר לי הנוזל מילוי)
ותאמין לי זה לא אסון כזה גדול..
5 דולר לשבועיים, שזה יוצא בערך 20 שקל..
כמו מחיר של סיגריות ליום אחד חחחחחחחחח