כפי שאתם יודעים,ה WWE פותחים תוכנית חדשה בשם MAIN EVENT.
הקרב הראשון יהיה קרב אלוף מול אלוף-פאנק נגד שיימוס.
האם יש לכם צפיות מהתוכנית החדשה?
כפי שאתם יודעים,ה WWE פותחים תוכנית חדשה בשם MAIN EVENT.
הקרב הראשון יהיה קרב אלוף מול אלוף-פאנק נגד שיימוס.
האם יש לכם צפיות מהתוכנית החדשה?
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
|
|
פותחים תוכנית כמו ראו סמקדאון ?? מה הכוונה?
לא הבנתי מה הכוונה בתוכנית הזאת
סמאקדאוון חרא , אז במקום לחזק אותו פותחים עוד תוכנית?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
היא חרא ותמשיך להיות חרא כל עוד הWWE ימשיכו ליצר חרא מתאבקים. שזה כולל גימיקים של PG, סטורילין על הפנים, יפסיקו להתייחס רק למתאבקי ME וישקיעו בכל סטורי לין אחר, יפסיקו עם הפושים המוזרים האלו שהם נותנים למתאבקים וישר אחרי זה לדחוף להם משהו *** ולהעיף אותם קבינמט. זה כזה לא הגיוני שמתאבקים יכולים פתאום להפתיע אותך בענק בWWE ואחרי תקופה קצרה בבום לרדת להשפלות.
הWWE בשבילי תמיד היו עלובים במובן של היחס כלפי המתאבקים שלהם. אני לא יודע איזה כותבים ומנהלים שמו כדי לבנות את המתאבקים והתסריטים לתוכנית אבל הייתי מפטר חצי מהם לפחות.
זה דוגמא חזקה לפואנטה שאני חותר אליה. דניאל בריאן הוא דוגמא למתאבק שקפץ מדרגה ובאמת הצליחה הרבה עם הקהל בזכות עצמו, יכולות ההאבקות שלו ודמות ההיל שלו. הוא מסוג ההילים שהקהל אהב ושנא באותו זמן (יותר נוטה לאהב) והוא פשוט נרמס. לא מספיק שהוא הוציאו אותו קטן כאלוף מול שיימוסת, הוא סיים את כל הפיוד שלו עם פאנק בהפסדים וישר אחרי זה לסטורי ליין פתטי ועלוב. דחיל ראבק שמתאבקים יעמדו על שליהם, אני לא רואה דברים כאלו קורים בTNA ובטוח שלא מגיעים לרמה כזאת.
WOULD YOU 2 PLEASE SHUT THE HELL UP
יודעים משו אני לא יודע מה איתכם אבל כשאני רואה משו שאני לא אוהב וחושב זה חרא אני פשוט מפסיק לראות אז תפסיקו לראות ועוד יותר מזה תפסיקו להגיד שזה כזה גרוע כי אני למשל נהנה ואני בטוח שהרבה מסכימים איתי שבWWE יש שינוי גדול עכשיו כמו הפיוד עם ביג שואו ושיימוס הולך להיות גדול וגם פאנק עובד טוב עכשיו וקיין ובראיין זה אדיר סוף סוף מכניס עניין לאליפות הזוגות באמת ורייבאק מלך