מישהו יכול לעזור?
כבר 6 שנים אין לי חשק מיני ולכן גם אין לי בת זוג
מה עושים?
![]()
מישהו יכול לעזור?
כבר 6 שנים אין לי חשק מיני ולכן גם אין לי בת זוג
מה עושים?
![]()
|
|
אמממ תנסה להעלות את החשק שלך בעזרת אוננות.. או שתראה סרטון פורנו.. או תבקש מידידה שלך לעשות לך ביד....
אני בטוחה שהחשק שלך יחזור מיד
לעוד עזרה דבר איתי בפרטי![]()
חחח ידידה שתעשה לו ביד?
איפה מביאים ידידות כאלו אני רוצה 3 בבקשה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לכל אחד יש גירוי מיני מתישהו.
יש אנשים עם יותר ופחות חשק, במידה ואתה לא מרוצה מהמצב הקיים אתה יכול לנסות "בכוח" או לחלופין לנסות לאבחן את הבעיה.
אני מכיר כאלו ואחרים עם פחות דחף מיני, אבל זו פעם ראשונה שאני שומע על אדם ללא רצון כלל.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי לשאלתך איפה יש ידידות שמביאות ביד - יש כאלה אבל לא הרבה היא בטח התכוונה יותר ליזיזות
וכמו שנועה אמרה תראה פורנו ותעשה ביד במשך כמה ימים (גם אם אין חשק אז בכוח - אבל רק אם אתה רוצה כדי להחזיר לעצמך את החשק) ותראה אולי יחזור לך החשק.
חחח זה לא מה שהתכוונתי..
ברור שיזיזה הגיוני לחשוב שתסכים.
הבעיה עם מה שהיא אמרה זה שהיא גורמת לזה להישמע כמשהו שיגרתי.
כאילו כל ידידה תהיה מוכנה להביא לך ביד סתם ככה..
ואם כבר יש לך ידידה כזאת אז למה לעצור בלהביא לי ביד?
שורה תחתונה ההערה הזאת שלה נישמעה כל כך אגבית וכל כך נפוצה שהרגשתי כאילו אני צריך להתחיל להתקשר לידידות שלי ולשאול אם בה להן להגיע להביא לי ביד..
נכון לעכשיו לא נישארו לי ידידות![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-10-2012 בשעה 21:34.
אני הייתי מציע לראות תמונות של בחורות רגילות ולא כוכבות פורנו,
אולי אפילו צ'ט וידאו אם בחורות מי כל העולם, רק תחפש ותמצא.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית