שלום ...
כל סרט או סרטון שאני מנגן מתחיל להיתקע אחרי דקה או שתיים שרואים טוב .. ואז אני רק מזיז את העכבר והוא חוזר לעבוד חלק לדקה או שתיים ... גם באינטרנט וגם סתם סרט במחשב..
תודה לעוזרים !
שלום ...
כל סרט או סרטון שאני מנגן מתחיל להיתקע אחרי דקה או שתיים שרואים טוב .. ואז אני רק מזיז את העכבר והוא חוזר לעבוד חלק לדקה או שתיים ... גם באינטרנט וגם סתם סרט במחשב..
תודה לעוזרים !
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
האם במקרה יש לך שומר מסך פעיל או הגדרות שינה פועלות?
לך ללוח הבקרה, System and Security ומשם לPower Options.
באופציה המסומנת (Balanced או Power saver), תלחץ על Change plan settings שבצד ואז על Change advanced power settings.
תכתוב כאן מה ההגדרות ב: Turn off hard disk after תחת Hard disk ומה כתוב ב: When sharing media וWhen playing video תחת Multimedia settings.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
באיזה נגן אתה משתמש והאם ביצעת שינויים במחשב לפני שהתחילו לצוץ הבעיות?
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
זה קשור לאינטרנט תבדוק כמה המהירות שלך אם זה מעל 10 אז אני לא יודע אם זה לא אז תקנה מהחברה של האינטרנט שלך אינטרנט יותר מהיר יש לי 30 אז לי לא נתקע![]()
אם זה בדיוק קורה כל 1:30 סתם זרקתי מספר. (זאת אתה יכול לבדוק בסטופר) אז יש לך שומר מסך אז תעשה את מה DooDeLzZz אמר.
ואם זה לא כל 1:30 אז תעשה את מה שorel56000 אמר, ובנוסף למה שהוא אמר תחבר ישירות את המודם למחשב, ותראה אם זה ממשיך לקרות.
ואם שום דבר לא עזר תעשה פירמוט חחח אני יודע שזה קצת קיצוני לבעיה אבל זה יכול ב90% לסדר אותה.