טוב, אני האמת מתרגש שאני כותב שורות אלה, ותכף תבינו.
אני יודע שאני יכול לשלוח לליאור פרטית אבל אני רוצה להביע את רגשותי מול כולם כאדי שתדעו איזה גבר הבנדם הזה.
אז ככה ........ הכל התחיל לפני מספר שנים, ההיתי רשום בפורום אטרף וקיבלתי באן לא יודע על מה, טוב זה לא חשוב עכשיו, ההיתי פעיל בפורום כסף ברשת, ורציתי שאהיה לי שותף להתחלת הדרך בלהרוייח כסף באינטרנט, שלחנו אחד לשני את כתובת המסן, ומאז אני והוא לא הפסקנו לדבר, הרצנו צחוקים פה ושם, ויצא לי לראות אותו משחק במחשב במירוץ מכוניות. ( טוב נו נהג הוא כבר לא אהיה) לאחר מספר חודשים אני ביוזמתי ניתקתי קשר באופן פתאומי. הסיבה היא..... טוב האמת היא שאין סיבה, אני רוצה לומר לליאור, אחי אתה ההיתה לי מורה דרך, מישהוא שאני יכול להישען עליו, חבר וגבר כאחד, אתה מסוג האנשים שלא מוצאים כל יום. אני רוצה לחדש את הקשר ביננו אבל פוחד מהתגובה שלך.
לסיום אור וחברים יקרים, אני המום שהוא נהפך למנהל פה בפורום, מאחל לך הצלחה ומזל טוב בתפקיד.
שלך
דני שוחט

) לאחר מספר חודשים אני ביוזמתי ניתקתי קשר באופן פתאומי. הסיבה היא..... טוב האמת היא שאין סיבה, אני רוצה לומר לליאור, אחי אתה ההיתה לי מורה דרך, מישהוא שאני יכול להישען עליו, חבר וגבר כאחד, אתה מסוג האנשים שלא מוצאים כל יום. אני רוצה לחדש את הקשר ביננו אבל פוחד מהתגובה שלך.
ציטוט ההודעה

כנס למסן תוסיף אותי -