קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] כתבה| פרק 24: המועצה שיצאה מכלל שליטה
    על ידי _תומר_ בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-08-2012, 09:12
  2. צריך עזרה דחוף אחים זה יוצא מכלל שליטה!!
    על ידי Frisky בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 04:25
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 08:14
  4. שליטה
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 17:32
  5. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אקסית יוצאת מכלל שליטה

ברירת מחדל אקסית יוצאת מכלל שליטה

זה ממש כמו בסרט רע המצב שלי

האקסית שלי התחרפנה לגמרי היא חולת נפש

אני איבדתי תקווה וכבוד לחברים שלי, ולאקסית שלי בכלל..אני מצטער על הרגע שהייתי איתה.
    מהרגע שנפרדתי ממנה היא מתחנפת לחברים שלי וכל הזמן מנסה לקבוע איתם, רודפת אחריהם, גם עם חברים שלי שהיא רבה איתם פשוט הדחיקה את זה ונהייתה שוב ידידה שלהם.
    חבר ממש קרוב פשוט כל הזמן נפגש איתה ושאני אומר לו שזה מפריע לי הוא אומר מצטער.
    חבר אחר ניתקתי איתו קשר בגלל זה, הוא שיקר לי שהוא לא נפגש איתה ושהוא מסנן אותה אחרי שהם רבו והיא שנאה אותו שנאת מוות כי הוא אמר לה שאני צריך להיות עם עוד בנות, באותו היום שנפרדתי ממנה היא חזרה לדבר איתו ולהיות הידידה הכי טובה שלו.
    חבר אחר שרבתי איתו וגם היא פתאום רודפת אחריו, חברים רחוקים כולם היא פשוט לא מפסיקה מציפה ומציקה לכל החברים שלי, וכולם כמו חבורת אפסים נפגשים איתה.
    זה ממש מעצבן, אני מת להפטר ממנה אבל היא תמיד נדחפת לחברים שלי ואיבדתי הרבה בגללה והיא עוקבת אחריי לכל מקום אפילו לאימוני כושר.

אני מת להפטר ממנה אבל היא רודפת אותי, אני באמת אשמח אם היא תמות ( רציני לגמרי ) לא יכול לראות את הפנים שלה ולשמוע עליה וזה שהיא כל כך מנסה להתקרב אליי זה מחרפן אותי, והיא גם מנסה לגנוב לי את החברים כאילו שלה אין חברים.

היא פגעה לי בחברים אני ניתקתי קשר עם כמה בגללה ועכשיו אני מרגיש לבד.
    עצות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של may1642
    שם פרטי
    מאי
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אני חושבת שפשוט תתנהג רגיל עם החברים שלך גם כשהיא בסביבה ..אם היא מדברת איתם תדבר איתם גם אתה ..אתה לא חייב לדבר איתה..אבל אם היא פונה אלייך אז תתנהג הכי יפה שבעולם ותהיה מנומס מה שיראה שאתה בוגר יותר והיא תבין שאתה כבר ירדת ממנה מזמן ואין לה מה לנסות לגרום לך לקנא..שהתגברת עליה.
    בקשר לחברים ..תתקרב יותר לחברים שלא מתקרבים אליה..כי הם באמת חברים אמיתיים שמכבדים אותך..אם יש כאלה ואם אין ..אין מה לעשות פשוט להתנהג בטבעיות ולהתעלם ולשכוח מכל העניין ..תמחק אותה מהחיים שלך (היא תעלם עם הזמן) ותכיר אחרות ואז בכלל תשכח..מקווה שעזרתי..

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

היא מחפשת צומי מחפשת ניחומים בוא נגיד בזרועות של יד אחר היא כנראה מנסה לעצבן אותך בכוח ולבדוק אם זה מציק לך
    ככה זה היום , אנחנו תמיד בוחנים את מי שאנחנו אוהבים או סתם מרגישים רגשות כלפיו , אתה לא צריך בגללה לנתק קשר עם חברים
    אבל אם זה עד כדי כך מפריע לך אז תעשה באמת ככה , תזכור שתמיד חברים מחליפים בחיים ככה זה ...
    אם תנסה לשכוח אותה תסנן אותה לא משנה מה תעשה באיזשהו שלב היא תפסיק , גם לי היה משהו שרדף אחריי מלא זמן ואז הוא הבין והפסיק.
    למרות שהיום הוא קצת חסר , לפעמיים זה יכול לחזור פשוט אל תתייחס קראתי גם את חלק השני של ההמשך הסיפור תשכח מזה תשכח .
    אם חבר אומר לך מצטער והוא ממשיך הוא לא באמת חבר , חבר אמיתי יודע מתי מפריע לך מה שהוא עושה ומפסיק מיד לא משנה מה יקרה או קרה.

מקווה שעזרתי.
    נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 04-10-2012 בשעה 02:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect