בהמשך לסיפורי האקסית המטורפת
נפרדתי מהאקסית שלי והיא השתגעה
יש לי חבר מאוד קרוב, ואין לי הרבה כאלו, שממשיך להפגש עם האקסית שלי והוא יודע שזה לא נעים לי והוא פשוט אומר מצטער אחי, ולא עושה כלום, אפילו אח שלו הקטן אומר לו שזה לא בסדר ושהוא חרא חבר.
הוא וחבר אחר שלי פעם אחת הבריזו לי ונפגשו עם האקסית שלי ואמרתי לו שזה מגעיל ואחרי שקבעתי איתם הם מבריזים לי אז הוא אמר צודק סליחה, זה לא שהיא כזאת שווה ונחמדה אני פשוט לא מבין אותו למה הוא בכלל נפגש איתה היא בכלל לא קרובה אליו ושהוא איתי כל פעם שהיא שולחת לו הודעה הוא מתעצבן עליה ועונה באדישות.
אני חבר קרוב שלו שמבקש ממנו משהו והיא הייתה ידידה שלו רק בגללי ועכשיו היא ידידה שלו רק בשביל שאני אקנא.
הוא מבריז לי לפעמים בשביל חברים אחרים, לפעמים מתנהג כמו זבל וכאילו אני סתם איזה חבר, אני עושה בשבילו הכל והוא לא לוקח את זה אישי כאילו מובן מאליו ולדוגמה כשהיינו בבית ספר לפני כמה חודשים והיה לו אוטו משלו לחודש הוא לא הסיע אותי לבית ספר אף פעם שזה היה בשבילו עוד 10 דקות נסיעה במקום חמש, ושלי היה אוטו הסעתי אותו כל פעם שהוא ביקש.
הוא בקושי מתקשר אליי ולפעמים זה נראה כאילו אני ברירת מחדל שלו ( אופציה אחרונה ), לא מבין את ההתנהגות הזו הוא לפעמים כל כך אגואיסט ולא שם עלי ואני החבר הכי קרוב שלו בערך.
אני באמת חבר טוב, לא מקלל לא דופק לא מגעיל תמיד נחמד מזמין ולא מלכלך אף פעם, והוא לא ממש כזה.
זה נשמע כאילו אני נפגע כמו אישה אבל באמת זה המצב זה לא נעים שככה חבר מתנהג וזה בתקופה האחרונה וזה באמת מצב לא נעים, אני לא אמשיך לדבר איתו כי זה כבר לא נעים לי לדבר איתו על זה הסברתי לו מספיק ואני לא יכול להכריח אותו...
אני לא מבין את ההתנהגות הזאת קשה לי להבין כי לידי הוא מתנהג כאילו הוא לא סובל אותה..אבל הוא בעצם צבוע לידי..

ציטוט ההודעה