קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טריילר+דיון] "ולקירי" הסרט החדש של טום קרוז.
    על ידי morsavyon בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2008, 20:35
  2. [ידיעה]טום קרוז ישחק גיבור על
    על ידי Or8ParKer בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2008, 16:35
  3. [ידיעה] אנג'לינה ג'ולי תחליף את טום קרוז בסרט Edwin A Salt
    על ידי SpiderPig בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-08-2008, 15:27
  4. |סרטון| משו חזק על טום קרוז
    על ידי yuro_rock בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2007, 22:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

טום קרוז חיי ומת ושוב חיי

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ברירת מחדל טום קרוז חיי ומת ושוב חיי

טום קרוז יחל בחודש הבא את צילומי המותחן הבדיוני "All You Need Is Kill" את הסרט יביים דאג לימן שמתמחה בסרטי אקשן פופולארים וזכה להצלחה רבה בעבר עם "מר וגברת סמית'", "זהות אבודה", הראשון בסדרת סרטי האקשן בכיכובו של מאט דיימון ו"משחק הוגן" בכיכובם של נעמי ווטס ושון פן.

הסרט מבוסס על נובלה יפנית מאת הירושי סאקורזאקה שפורסמה ב- 2004 שזכתה לשבחים רבים והצלחה ברחבי העולם. טום קרוז מגלם חייל מארינס, בעתיד הלא רחוק, שיוצא להילחם בזן חייזרי שכבש את כדור הארץ. אותו חייל נהרג בפעולה הראשונה אליו הוא יוצא, אולם, באופן מסתורי, הוא מתעורר בבוקרו של היום בו הוא נהרג ונאלץ לחוות שוב את המוות של עצמו, יום אחרי יום. במהלך הזמן מנסה החייל, שכבר מודע לתופעה המוזרה, לאמן את עצמו כדי שיוכל לשרוד את היום ולשנות את גורלו.

אמילי בלנט ("ויקטוריה הצעירה") מגלמת חיילת מרינס שלוחמת לצידו של קרוז ומבינה כי הוא נמצא בסוג של חיים מחזוריים. ביל פקסטון (הסדרה "אהבה גדולה") מגלם את מפקד המרינס הקשוח שאחראי על קרוז. בין תסריטאים של הסרט ניתן למצוא את רוברטו אורקי ואלכס קורצמן, צמד שעובד יחדיו שנים רבות שהוציאו תחת ידיהם לא מעט שוברי קופות ובהם "סטאר-טרק" ו"משימה בלתי אפשרית 3".

את קרוז נוכל לראות בבתי הקולנוע בדצמבר השנה במותחן "ג'ק ריצ'ר" המבוסס על גיבור ספריו של סופר המתח לי צ'יילד. בסרט יוצא ריצ'ר (קרוז) לחקור תעלומת רצח של חמישה אנשים, שכביכול אין ביניהם קשר, שנורו על ידי צלף.

תודה לסרט

ספוילר:

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי -Bolt- צפיה בהודעה
    טום קרוז יחל בחודש הבא את צילומי המותחן הבדיוני "All You Need Is Kill" את הסרט יביים דאג לימן שמתמחה בסרטי אקשן פופולארים וזכה להצלחה רבה בעבר עם "מר וגברת סמית'", "זהות אבודה", הראשון בסדרת סרטי האקשן בכיכובו של מאט דיימון ו"משחק הוגן" בכיכובם של נעמי ווטס ושון פן.

הסרט מבוסס על נובלה יפנית מאת הירושי סאקורזאקה שפורסמה ב- 2004 שזכתה לשבחים רבים והצלחה ברחבי העולם. טום קרוז מגלם חייל מארינס, בעתיד הלא רחוק, שיוצא להילחם בזן חייזרי שכבש את כדור הארץ. אותו חייל נהרג בפעולה הראשונה אליו הוא יוצא, אולם, באופן מסתורי, הוא מתעורר בבוקרו של היום בו הוא נהרג ונאלץ לחוות שוב את המוות של עצמו, יום אחרי יום. במהלך הזמן מנסה החייל, שכבר מודע לתופעה המוזרה, לאמן את עצמו כדי שיוכל לשרוד את היום ולשנות את גורלו.

אמילי בלנט ("ויקטוריה הצעירה") מגלמת חיילת מרינס שלוחמת לצידו של קרוז ומבינה כי הוא נמצא בסוג של חיים מחזוריים. ביל פקסטון (הסדרה "אהבה גדולה") מגלם את מפקד המרינס הקשוח שאחראי על קרוז. בין תסריטאים של הסרט ניתן למצוא את רוברטו אורקי ואלכס קורצמן, צמד שעובד יחדיו שנים רבות שהוציאו תחת ידיהם לא מעט שוברי קופות ובהם "סטאר-טרק" ו"משימה בלתי אפשרית 3".

את קרוז נוכל לראות בבתי הקולנוע בדצמבר השנה במותחן "ג'ק ריצ'ר" המבוסס על גיבור ספריו של סופר המתח לי צ'יילד. בסרט יוצא ריצ'ר (קרוז) לחקור תעלומת רצח של חמישה אנשים, שכביכול אין ביניהם קשר, שנורו על ידי צלף.

תודה לסרט
    בעצם רימייק לקוד שמור?
    נקווה לטוב

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

נראה שיהיה סרט טוב ואני בטח הלך לקולנוע לצפות בו.
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 07-10-2012 בשעה 21:51.

נראה פצצתי ^_^

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי שמוליק והקיפודים צפיה בהודעה
    נראה פצצתי ^_^
    בכיף תהנו

ספוילר:

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אני לא יודע למה, אבל אני אוהב את כל הסרטים שלו. גם הגרועים ממש ( אהבה בשחקים- וכן אני יודע שהוא אמור להיות ענקקקק ) . אבל טום קרוז זה התמכרות רעה. בדיוק כמו ניקולס קייג ומיליון הסרטים הגרועים שעשה לאחרונה.
    אולי זה התקווה שנראה אפילו ניצוץ של רמת המשחק שראינו למשל ב9 מ"מ או ג'רי מגווייר....

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lionmolionmo צפיה בהודעה
    אני לא יודע למה, אבל אני אוהב את כל הסרטים שלו. גם הגרועים ממש ( אהבה בשחקים- וכן אני יודע שהוא אמור להיות ענקקקק ) . אבל טום קרוז זה התמכרות רעה. בדיוק כמו ניקולס קייג ומיליון הסרטים הגרועים שעשה לאחרונה.
    אולי זה התקווה שנראה אפילו ניצוץ של רמת המשחק שראינו למשל ב9 מ"מ או ג'רי מגווייר....
    מסכים על כול מילה.!
    אבל זה ננראה סרט טוב ובמאי סבבה.

ספוילר:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,964 | הודעות: 8,198,557 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect