שלום, הכנתי מדריך, איך לשפר את היוטורנט שלכם בקללות רבה !
אני חדש בפורום דרך אגב..
המדריך עזר להרבה אנשים....
תגובות בבקשה.
**לא לשכוח להירשם אליי כמנוי ביוטיוב**
שלום, הכנתי מדריך, איך לשפר את היוטורנט שלכם בקללות רבה !
אני חדש בפורום דרך אגב..
המדריך עזר להרבה אנשים....
תגובות בבקשה.
**לא לשכוח להירשם אליי כמנוי ביוטיוב**
|
|
אין דרך עדינה לומר את זה.
ראיתי רק את הדקה הראשונה והזדעזתי מדריך גרוע ביותר, אתה תגרום לכל מי שמשתמש במדריך הזה לקבל באן בטראקר שהוא ישתמש בזה.
1. 2KB\S העלאה? איך אתה מצפה לצבור העלאה עם זה? אתה אמור לשתף עד ליחס של 1:1 ברוב הטראקרים ועם הקצב הזה אתה תקבל באן על יחס נמוך אחרי הסרט הראשון שאתה מוריד.
2. שום טראקר סגור לא מאפשר DHT נקודה, ברגע שאתה מאפשר DHT צפה לבאן מיידי מהאתר.
3. גם בטראקרים פתוחים עצם זה שאתה משתף על 2KB זה פוגע במהירות הכללית של הטראקר. תחשוב לך כולם ישתפו על 2KB, המהירות המקסימלית שלך תהיה גם 2KB מה אתה חושב שהמהירות תופיע משום מקום?
אני מפחד להמשיך להסתכל על הסרטון, לראות איזה עוד טעויות אתה מפרסם שמה.
איך בדיוק אתה לא משתמש בטראקר?
טראקר זה הדבר הזה שמנטר את הפעילות שלך. בלי זה הטורנטים שלך פשוט לא יעבדו, ולא משנה מה תשים בהגדרות של היוטורנט.
אתה אולי משתמש בטראקר פתוח, זה משהו אחר. בכל מקרה אני לא מגביל את היוטורנט שלי בכלל ואני מוריד על מקס' בטורנטים שיש להם יותר מ2-3 מעלים.
המדריך הזה הוא אחלה דוגמא לישראלי המצוי. חושב רק על עצמו איך אני משיג יותר בלי לתרום שום דבר חזרה, אנשים כמוך צריכים לאסור עליהם להשתמש ביוטורנט או כל תוכנת טורנט כלשהי, מה אתם לא מבינים אתה חושב שאתה גבר אחושרמוטה בגלל זה שאתה מוריד במהירות 1MB לשניה, אבל בטווח הארוך אתה יורה לעצמך ברגל תראה לאן האימיול הגיע בגלל אנשים כמוך.
ועוד משהו, אתה לא חושב שהיית צריך לציין את זה בהודעה הראשונה שהמדריך הזה לא מיועד לאנשים שמשתמשים בטראקרים סגורים?
חחחחחחחחחחחח איך בדיוק אתה לא משתמש בטראקרים ?
אז במה אתה משתמש ? אתה יודע מה זה טראקרים בכלל ?
אחי אם אתה באמת רוצה לייעל את הפעולה של היוטורנט יש הרבה דרכים אחרות...
קודם כל תתחיל מזה שהמהירות העלאה שלך תהיה סבירה... זה כמעט ולא מפריע למהירות הורדה, זה עוזר לאחרים וזה ימנע ממך לקבל באן...
דבר שני לאנשים ב012 שהחברה מגבילה אותם מומלץ לשנות את הפורט הורדה ל-80 כך שזה הפורט של הדפדפנים ואין עליו חסימה...
ועוד דבר שלא קשור לכלום יותר נכון להגיד "מיוטורנט" עם מ' בהתחלה (מיו - אות יוונית דומה לאות יו) כי זה השם האמיתי של התוכנה
ואם אפשר בבקשה לעזור באשכול הקודם שפתחתי תודה![]()
"גם במצבים הכי קשים אל תרימו ידיים...תמיד יכול לעבור איזה משוגע ולדגדג אתכם"