קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך טיפים לניפוח שרירים...
    על ידי elbomnetanel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 29-06-2007, 02:45
  2. צריך טיפים בבקשה- למכון כושר!
    על ידי HLH בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-11-2006, 18:21
  3. צריך טיפים ועזרה בעיצוב בטן תחתונה.
    על ידי CrazyPopo בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-05-2006, 14:16
  4. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 23:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

צריך טיפים [14]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידו ואזנה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    im jony knoxville welcom to jackass!

Question צריך טיפים [14]

"היא חיכתה לי על המיטה עטורת עלי הכותרת האדומים עורה הלבן זהר בחדר החושך ונדמה היה שיופיה קורן ומאיר את כול החדר רגליה הארוכות והלבנות כשלג התחככו זו בזו מזמינות ורוצות מגע שפתיי אנוש.השפתיים שלה,קטנות ורכות מחכות שיקרה כבר הדבר הנחתי את משקפיי עליי ושמתי לב שהיא בלבוש תחתון מדהים תחרה סגולה כיסתה את החזה המושלם שלה ושערה הזהוב גולש עליו כמו חוטי זהב מושלמים שנארגו בקפידה ע"י אומן דגול.
    ועיניה,אחח עיניה הירוקות כדשא המבצבץ בין סלעיים יפות כול כך חדרו עד לליבי והשאירו בו חותם וצלקת כמו חרב שחודרת דרכו היא הזמינה אותי באצבע אחת להצטרף אליה למיטה העטורה הרגשתי מהופנט התקרבתי אליה במהירות האפשרית ולפני שהספקתי להתפעל מריחה הענוג היא נישקה.נשיקה כמו שבחיים לא הרגשתי כול כך הרבה תשוקה ורצון עז לעוד,לשון שלא מפסיקה לזוז ושפתיים רכות כמשי הנשיקה נגמרה היא ניגבה פס רוק בידה וחייכה אליי חיוך שובב זאת הייתה הנשיקה הטובה ביותר שהייתה לי,עברנו לתנוחה אחרת.
    אני מעליה מריח את צווארה באיטיות ומנשק הריח שלה היה מושלם וכול חתיכת בד של תחרה סגולה על גופה היה מושלם לקחתי קובית קרח זמינה והנחתי על צווארה הלבן לאט לאט כלפי מיטה סביב השדיים העטופים בתחרה סגולה החזיה נרטבה במקצת אבל המשכתי אט אט עם הלשון כלפי מטה עד לתחילת התחתונים הסגולים מתחרה מושלמת בדוגמאות פרחים ובחזרה למעלה על הבטן הלבנה שמשתלבת עם הסדין הלבן בצורה מושלמת בחזרה לצוואר.
    ושוב נשיקה מושלמת וכך זה המשיך עד שהקובייה נמסה לגמרי והרטיבה אותה בעיקר בחלק החזה החשוף שלה היא קמה לפתע והסתובבה הבנתי שהיא רוצה להוריד את החלק העליון של התחרה עטורת דוגמאות הפרחים הסגולים אני משער שרעדתי מרוב התרגשות והרגשתי את מכנסיי מתפוצצים בכול רגע פתחתי את החזיה בזהירות משתדל לא לפשל הכנסתי ידיים פנימה אליה והורדתי אותה בליטוף אחת איטי מהחזה לבטן שלה זה היה מושלם כול רגע ורגע רציתי שהזמן יקפא שלא אצטרך להפסיק והיא חייכה וטיפסה במעלה גופי מעליי תוך כדי שהיא מורידה את החולצה שלי הרגשתי צמרמורת קלה בגבה כשידה נגעה בי בליטוף קל כאילו העבירה בי זרם חשמלי היא הייתה מעליי כשהחזה המושלם לה מול עיניי ורק נדהמתי ומהיופי שלה ואפילו לא שמתי לב שהיא הורידה את מכנסיי.
    והיינו שנינו בלבוש תחתון,רק פריט לבוש אחד עלינו מתחככים אחד בשני צמודים וקרובים מתנשקים ונאנחים מהנאה שפתיים צמודות שנינו רטובים מקוביות קרח נמסות מחום גוף ובחוץ גשם טפטף על חלון המרפסת ואני רק בוהה בעיניה בעלות הניצוץ השובב של ההנאה בעודי הפוך את התנוחה לכך שאני רוכן מעליה ושערה הזהוב פרוס על הכרית הלבנה שמשתלבת עם עורה הלבן והבוהק בחושך בעודי מריח את צווארה הענוג בלי ששמתי לב אפילו היא הוריד את פריט הלבוש האחרון שהיה עליי ולחשה לי :"סמוך עליי".
    רטט עבר בגופי כשאמרה את המילים האלה והרגשתי את היד שלה עוברת על הרגל שלי לאט ומורידה אותם וזורקת אותם הצידה ולאט לאט נישקתי אותה מהצוואר עד לתחרה הסגולה בדוגמאות הפרחים שכרוכה סביב האגן והמותניים שלה והורדתי אותם לאט בליטוף על הרגל הלבנה והארוכה שלה והנחתי אותם לצד המיטה מהרגל שלה עליתי כלפי מעלה בנשיקות והעברתי את הלשון בין רגליה ונשמעה גניחה קול של מלאך מושלם ומהדהד ברחבי החדר ורק רציתי לשמוע עוד אז המשכתי והמשכתי והגניחות נהיו חזקות יותר והיא מחזיקה את שערי בחוזקה וביד השנייה את סדין המיטה ולוחצת חזק וחזק יותר וקולה המושלם מהדהד באוזניי והפסקתי ורכנתי מעליה כשאיברינו מתחככים זה בזה ערומים לגמרי והיא גונחת ואז משכה אותי אל שפתיה נישקה ואמרה:"אני רוצה אותך בתוכי" ונתנה לי את אחד החיוכים השובבים שלה.
    הרטט היה הרבה יותר חזק בעודה אומרת מילים אלו, בזהירות נכנסתי לתוכה והגניחה שלה הייתה מושלמת תתארו לכם מלאך שמנגן בכינור של אלוהים או בנבל זה היה מושלם פשוט להקשיב לזה ללא הפסקה שיכרון חושים מלא אין לזה הגדרה אפילו,שלמות.
    המשכתי לנשק אותה מהאוזן לצוואר לחזה ובחזרה בעודי מזיז את פלג גופי התחתון והגניחות מתחזקות ומתחזקות ובין רגע בלי ששמתי לב אפילו היא הסתובבה ורכנה מעלי במבט שאומר:"תורי" פשוט לא יכולתי להתנגד הרטט בגופי מנע ממני והיא מעליי ועורה הלבן קורן מולי באותה מזיזה את פלג גופה התחתון כשהיא מצמידה את החזה הלבן שלה לשלי ומנשקת את צווארי פשוט עצמתי עיניים וזה היה מושלם הלוואי שהייתי יכול להקפיא את הזמן שהתחושה לא תיגמר אבל כנראה רק אלוהים יכול הגניחות שלה התחזקו ונשימותיי נהיו כבדות יותר חזק יותר וחזק יותר ובבת אחת החזיקה חזק ככול שיכלה בסדין והרפתה ונשכבה עליי באותה מחייכת אליי ומבטה חודר אל תוכי כאילו אומרת שזה בטוח יקרה שוב.
    התכרבלנו אחד בשני בעודנו מחייכים ומתנשפים נשיקה אחת ארוכה לפני שנלך לישון והיא הייתה הנשיקה הטובה ביותר שהייתה לי בכול חיי וככה נרדמנו מתחככים ברגלינו אחד בשני ערומים לגמרי על מיטה בעלת סדין לבן ומבולגן מתנועות שונות וחוטי הזהב של שערה היו פזורים על הכרית ועלי כותרת אדומים בכול מקום והגשם דופק על החלון היא קירבה את שפתיה המלאכיות אל אוזני ולחשה בקול המלאך שלה :"אני אוהבת אותך כול כך" ומאז זה היה הלילה הטוב ביותר שהיה לי איתה"

לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפורום סיפורי זימה או לזה כי פה יש פחות "זיינתי" או דברים כאלה אם זה מתאים יותר לסיפורי זימה תגידו אז פרסמתי את זה פה ביקורת ודעות אישיות אני אשמח לקבל זה הסיפור הראשון שלי
    תודה על הכול

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

יש פה ביטוי סקס,אז זה יותר מתאים לשם

לסיפור עצמו,נחמד אהבתי לקרוא
    אבל עצבן אותי שהכל תקועה בבלוק אחד,

תחלק לפסקאות..
    שיהיה מסודר וקריא לקורא .

קרדיט לFRENZY

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידו ואזנה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    im jony knoxville welcom to jackass!

זה היה מחולק אני חושב שזה שהעתקתי והדבקתי את זה שינה את זה קצת כי בקובץ אצלי זה מסודר בפיסקאות מצטער על זה
    ואממ אבל ראיתי את הסיפורים שמה וזה בקושי מתאים כי הרוב שמה זה ביטויים כמו "זיינתי אותה" או "כוס" ו"זין" אם אתה שם לב אין פה הרבה דברים בשביל לגרום למישהו להתחרמן זה סתם סיפור על מישהי שאני אוהב והייתי צריך לפרוק את זה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,939 | הודעות: 8,198,532 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect