LMS אותי רק מבאס המשקל שלי את הכיסא רומס
LMS אותי רק מבאס המשקל שלי את הכיסא רומס
נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster1; 09-10-2012 בשעה 22:15.
|
|
אם אתה יכול לתת דוגמה, עדיף עם קישורים/ תמונות של בנאדם שאין לו כסף לא מעמד ולא נראה טוב
ומצליח רק בגלל שהוא "פיקאפר" = שהוא מזייף ביטחון כאילו שהוא דוגמן שמכיר חצי מהוליווד או משהו
פרסמו כאן כמה אשכולות עם תמונות של חברות של פיקאפרים וזה היה נראה ממש מביך
יש שם כאלו שהביאו בנות ממדינות עולם שלישי כדי שיתחתנו איתם...
וברור שאם נתחיל מהארץ המצב בכלל יהיה גרוע
אבל אם אתה יכול להוסיף כאן מידע אז קדימה אחי בכיף
אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר.
לי אישית יש חבר שמן, לא נראה משהו. הוא לא מפורסם ולא עשיר. אבל מה? כל מסיבה שאני יוצא איתו הוא עם כוסית אחרת על הספות. למה? כי אין לו פחדים ואמונות מגבילות שיש לכם. אתה מלא אמונות מגבילות. למה? כי יש לו גיים ממש ממש טוב - מהטובים שיצא לי לראות. הוא 5 שנים בתחום, זה פז''מ די מכובד.
תראה את סניה, יצא עם בחורות ממש יפות. בבלוג כתוב שהוא יצא עם דוגמניות - למה שלא תאמין לו? לבן אדם יש גיים מושלם. והוא לא מלא באמונות מגבילות, להבדיל ממך.
גם סטס, אומרים שהוא כוכב בחיי הלילה של תל אביב.
יש לא מעט הוכחות, פשוט תחפש. כל מה שאמרת אלה תירוצים למה לא לצאת לשטח, להמשיך לקרוא תאוריה או בכלל להגיד "זה לא עובד" לפני שניסית ולחזור לחיים של AFC ורק לראות פורנו..בזמן שיש אנשים שמזיינים. אנשים שאתה ממציא עליהם סיפורים..
נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster1; 09-10-2012 בשעה 02:35.
לכולם יש חבר מכוער בלי חברים שמזיין כוסיות. תראה לי את החבר הזה עם כוסית אחי.
על סטס הזה אני בכלל לא מדבר, אני לא מבין איזה בחורה לא תתבייש להכניס את הדבר הזה הביתה.
אל תאמין.
ומה הבעיה בסטס? יש לו גיים אחד הטובים שיצא לי לראות, לבן אדם אין טיפת פחד.
מה זה LMS?
וסניה לא "סקאמר". תראה את הסרטונים שלו, את החברות שהיו לו, הבחורות שיצא. כמעט כולן כוסיות אש.
אני מרגיש שהגעתי לא לפורום של פיקאפ אלא לפורום של AFC.
AFC, כמו שאני הייתי לפני שנתיים. אם לא תנסו, איך תדעו? אתם אפילו לא ניסיתם. ואם כן, לא הלך לכם והתחלתם להמציא תירוצים למה לא הולך לכם.
אז LMS זאת אמונה מגבילה. זה בדיוק, בדיוק מה שהפיקאפ נועד בשביל לנפץ אותה.
לא חשוב כמה כסף יש לך, או איך אתה נראה, או האם אתה מפורסם או לא, אתה יכול להצליח עם כל מי שתרצה.
ממוצעות בשבילך, מדהימות בשבילו. לפי דעתי הן מהממות. כל אחד והטעם שלו. אתה בטח צופה ביותר מדי פורנו וה"סטנדרטים" שלך נדפקו.
אני גם בטוח שלא ראיתם אותן אפילו ואתה מסתמך על שמועות של אנשים קטנים וקנאים, כמו מי שמקנא בו.
וסניה אמר שאם הוא כזה חרטטן ואומן פיתוי גרוע, שמי שמדבר ככה שיעמוד מאחורי המילה שלו.
משמע - יעשה איתו קרב סארג'ים. עד היום אף אחד לא נענה להצעה. למה? כי אתם AFC. והוא אומן פיתוי מהטובים בארץ.
אני משוכנע שבשבילך הוא "אומן פיתוי" מעולה שמראה ביטחון ופותח ב45 מעלות ומביא את כל הנגים בזמן והכל, וזאת בדיוק הבעיה, כי הבנאדם לא מראה תוצאות
ואולי הוא אפילו יותר טוב מהסקאמרים האחרים שמתחרים איתו על אותו פלח שוק כמו סטס ויגאל שטארק הנוכלים
אבל אחי, סניה מולו, מי לוקח ?
http://www.xnet.co.il/xo/articles/0,...097557,00.html
באמת הגעתי לפורופ פיקאפ או לפורום של AFC?
אני יודע דבר אחד.
סניה מולך ומול כל הAFC ביחד, לוקח. וזה רק בגלל העובדה שאתם AFC ואתם אפילו לשטח לא יוצאים, יושבים מול המחשב כל הזמן ומחפשים איך לרדת על אחרים. אחרים שמוצלחים מהם בהרבה.
תהיה בטוח שסטס גם יותר מצליח ממך. הבן אדם סלב בחיי הלילה.
יגאל שטארק לא מכיר, אבל אני בטוח שהוא יותר טוב ממך בהכל.
צודק!!!!!!!!!!!
כשהיינו באילת אז חבר שלי כזה גרוזיני מרובע שמן קיצר יצאנו לאיזה מסיבה באיזור הוא בא לבוש עם חולצה מכופתרת ג'ינס סכזה תסרוקת של ילד בר מצווה
ותנחש מה? הוא זיין שם בשירותים HB9.081!!!
זאת ההוכחה שתפסיקו להיות AFC או בשפת הפיקאפ "AFC" ותתחילו לסרג' כמו בני אדם זה שאין לכם ביטחון לגשת ל50 בנות בעזריאלי זה כבר מראה על פחד גישה רציני שלכם ועם כזה פחד גישה אתם לא תזיינו בחיים!
ביטחון זה המפתח!
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אני בפורום פיקאפ או בפורום AFC?
אפילו בF X P יש יותר רמה מכם. תתביישו.