קרדיט לאתר אחר.
דרך ממש מהירה להגיע לרמה 70
החלטתי להראות את השיטה שלי להעלות ב יומיים ככה לרמה 70 מרמה 0,
אני חייב לציין שאנשים שהם Funded יהיה להם יותר קל אבל אני ינסה להתחשב בכולם.
(עם מישהו לא יודע funded זה עשיר)
אז בוא נתחיל:
רמה 1-10 תעשו פשוט טוטריאל הכי מהיר הכי טוב .
10-18 blue ribbon pig

מביאים 23 EXP ויש להם 200HP.
18-20 לעשות את המשימה של הכובע לכל עבודה זה שם שונה אבל זה מביא לכם שתיי רמות בשנייה באמת שנייה.
20-30 skeltons

מביאים 74 EXP ולא זוכר כמה חיים בדיוק יש להם בסביבות 850 HP.
30-36 mus kingdome עם אתם ממש ממש ממש לא אוהבים לעשות את זה אז אתם יכולים להחתיל במילפצות ב Kerning Squer.
36-4X CD's

ממש טובים ספון מעולה רק פלטפורמה אחת ממש ממש טוב יש להם 2000 HP והם מביאים 99/103 EXP (יש שתי סוגים) הם נמצאים הכי גבוה ב kerning squer.
אוקיי הגענו לשלב שבו אתם צריכים כסף אני ממליץ להיות עם איזה 15-17 Att WG וEVO Rings
אוקיי עכשיו הקטע של ה Funded ו Unfunded
funded ppl
:
עד מתי שלא בא לכם כבר CD's אני עוזב ב 40 ככה
ועד רמה 47/50 מתי שנמאס לכם אתם מתאמנים ב
scarecrows

יש להם 3300HP והם מביאים 220 EXP.
ואחרי זה חיים שקטים jesters

עד רמה 70 מרמה 47 עם יש לכם 2X EXP באמת שאתם יכולים ב 3-4 שעות להגיע לרמה 70 .אני עולה כמה רמות והולך לעשות משהו כדי לא להתחרפן. עד רמה 50 אתם יכולים לעשות ביום ואחר כך ב jesters תקחו תזמן אין לחץ אתם עפים שם רמות. יש להם 50K HP ומביאים 1325 EXP!!!!!
unfunded ppl
:
מומלץ להמשיך ב CD's עד רמה 45 ככה ואז לעבור ל
copper drakes 3000HP

ומביאים 130EXP ממש נחמד להתאמן שם עד רמה 50 וזהו תעופו. אני בדרך כלל מסיים Mus kingdome ברמה 36 ככה הולך CD's עד 40 ומ40 הולך אילהם עד רמה 50 אפשר גם טיפה לפני 48 ככה.
ואז עוברים ל Ludi אחלה מקום אימונים.
בLudi אתם מתחילים ברמה 50 ככה אז תלכו ל
toy trojan יש להם 4600 HP והם מביאים 172 EXP יש להם ספון טוב מקום ממש קטן (ממש טוב ל ANGLICA BUSTER חחח).
אתם לא חייבים ללכת אילהם בכלל אבל עם בא לכם ואתם ממש לא אוהבים את הdrakes ועזבתם ברמה 46 ככה או יותר אתם יכולים ללכת אליהם עד 50-53 יהיה לכם סבבה שם.
מתי שסייימתם איתם או בכלל לא הלכתם אליהם חחח תלכו ל
robos

יש להם 5900 HP והם מביאים 204 EXP כמעט כמו Scarecrows
תתאמנו אצלהם עד רמה 60 ככה.
מרמה 60 תלכו גם ל jesters ממש לא קשה להרוג אותם ברמה 60 גם עם אין לכם כסף פרטים על ה jesters למעלה טיפה במדריך לאנשים funded.
אני רק חייב לציין שאתם תעשו MISS למפלצות אבל אתם תעלו ממש מהר.
אנשים שהם לא funded גם יכולים ללכת ברמה 47 ל Jesters אבל יהיה לכם ממש ממש קשה. אתם יכולים לשלב כמה דברים כמו ללכת קצת ל Scarerows ואז רק ל robos וכו'.
בהצלחה!