במיוחד דניאל וישראל.
האם אתם מאמינים ברוחות ושדים?
אני מדבר על אמונה אישית שלכם בלי קשר לגישות השונות שקימות וכו', מה אתם באמת חושבים?
במיוחד דניאל וישראל.
האם אתם מאמינים ברוחות ושדים?
אני מדבר על אמונה אישית שלכם בלי קשר לגישות השונות שקימות וכו', מה אתם באמת חושבים?
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
|
|
האם אתה מאמין בגלקסיה M81?
שאלה לי אליך ,איך אתה יודע שקיים דבר כזה כוח הכבידה ? אי פעם ראית את כוח הכבידה ? אני מאמין שלא ראית אבל בכול זאת אתה יודע שכוח הכבידה קיים למרות שלא ראית את כוח הכבידה. אני לא נכנס לצד הזה רוחות ושדים כי איך שאתה תופס רוחות ושדים (כמו בהוליווד) זאת בכלל לא הכוונה של הזוהר.
בתורה יש צדדים רוחניים כמו מלאכים וצדדים של "הצד האחר" (סיטרא אחרא) כמו שדים \ מלאכי חבלה.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
זה לא עניין של אמונה. זו עובדה שהגלקסיה הזו קיימת.
ולא הבנתי איך זה קשור בכלל.
אין מה לראות בכוח הכבידה. זו עובדה שמסה מושכת אובייקטים. אני מנסח את העובדה הזו כחוק שנקרא כוח הכבידה.
למה אתה חושב שאני תופס רוחות ושדים כמו בהוליווד? בגלל שאני לא מאמין בהם?
למה אתה חושב שאני מדבר על הזוהר בכלל? שדים מוזכרים גם בגמרא.
ותתפלא לשמוע שקיום שדים הוא לא דבר כ"כ ברור מאליו גם לפי התורה.
גם קיום רוחות וגלגולים וכל זה, יש לא מעט שאומרים שזה שטויות.
אז לפני שאתה מסביר לי את גישת היהדות כדאי שתלמד עוד קצת.
בכוונה אמרתי שתכתבו אמונה אישית שלכם, אל תתחילו להסביר לי את הגישות בתורה.
קרדיט לי
פרידריך ניטשה.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 02:10.
אבל כוח הכבידה וגלקסיה M81 אלה עובדות מדעיות אם אתה לא מאמין אז תלך תשאל מדענים והם בשמחה יסבירו לך איך כוח הכבידה עובד.
אני מרגיש שהדיון איתך הוא לא הכי חכם התשובות שלך לא ענייניות ,אתה עונה דברים חסרי מחשבה! מה זה אתה לא מאמין שכוח הכבידה קיים ? זאת עובדה קיימת ,בדיוק כמו שכדור הארץ סובב סביב השמש.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-10-2012 בשעה 11:51.
אז בעצם התוכן של התגובה שלך הוא: אני חושב שהשאלה שלך מטומטמת.
ובכן, תשתדל להימנע מאמירות כאלה שאין להן שום משמעות בדיון. אם אתה רוצה לטעון משהו תעשה את זה בצורה מתורבתת והגיונית, לא עם אמירות פופוליסטיות חסרות משמעות.
כמו שכבר ענו לך פה את הגלקסיה המדוברת אפשר לראות בטלסקופ, כך שאני בכלל לא מבין מה אתה רוצה.
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 12-10-2012 בשעה 12:18.
aaa היקר,
משה צודק, הוא שאל שאלה פשוטה, האם אתה חושב שקיימים רוחות ושדים או שלא. חד פשוט וחלק.
במקום לענות פשוט וברור, האם אתה מאמין, במה ולמה, אתה עונה לו ברמזי רמזים ובמשלים, זה מיותר, מסבך ולא לעניין.
יש לך דעה פשוט תביע אותה. במיוחד כשפותח האשכול ביקש דיון מאוד קונקרטי.
אני מוחק את התגובות האחרונות שלכם, להבא תשתדלו כולם פשוט להגיב על מה ששואלים אתכם ולא להסיט דיונים בלי קשר או להגיב תגובות חסרות משמעות וקנטרניות.
שבת שלום.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 02:10.
קרדיט לי
פרידריך ניטשה.
איך אתה יודע?השדים והרוחות בטלוויזיה לא משקפים את המציאות.
איך אתה יודע?כשאני רואה גלקסיה בטלסקופ אני רואה משהו שקיים במציאות.