קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עצבני מאוד] איך אני מפעיל את החרא הזה שנקרא קלון?!?
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 15:32
  2. [עצבני מאוד] איך אני מפעיל את החרא הזה שנקרא קלון?!?
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 17:21
  3. צריך שמישהו יתרגם לי את הקטע הזה, דחוף!
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 05:44
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:41
  5. מה הקטע שלא מוכרים מקלדת אלחוטית בנפרד??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה הקטע של לשנוא את כל החרא הכימי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ולד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה הקטע של לשנוא את כל החרא הכימי

טוב שמעו התחלתי לעשן את החרא הכימי מעורבב עם טבק סיגריות ליפני בערך חודש,כל יום עד היום עישנתי לפחות סיגריה מגולגלת אחת,ולא הבנתי על מה כולכם מדברים...אחלה של סטלה,הכל ממש איטי בסלואו מאוושן,דופק אחושרמוטה....
    נייס גאי מחוזק,מבסוטון,היידרו וכל אלה זה מה שאני מעשן...

2. קישורים ממומנים

דבר ראשון, אתה בעצמך קורא לזה חרא כימי, אז ענית לעצמך. דבר שני, הידרו זה לא כימי, הידרו זה קנאביס שגדל בתנאים הכי טובים. דבר שלישי, גם אם תיקח סיגריית נובלס, טבול אותה בנפט ורסס עליה תרסיס נגד ג'וקים עדיין יהיה בזה פחות חרא מאשר בנייס גאי, מבסוטון ושות'. פעם אחת עוד מילא, אבל להפוך את זה להרגל קבוע? כבר עדיף להסניף לבן, יותר בריא.

הבהרה: אני לא מעודד שימוש באף סם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ולד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    דבר ראשון, אתה בעצמך קורא לזה חרא כימי, אז ענית לעצמך. דבר שני, הידרו זה לא כימי, הידרו זה קנאביס שגדל בתנאים הכי טובים. דבר שלישי, גם אם תיקח סיגריית נובלס, טבול אותה בנפט ורסס עליה תרסיס נגד ג'וקים עדיין יהיה בזה פחות חרא מאשר בנייס גאי, מבסוטון ושות'. פעם אחת עוד מילא, אבל להפוך את זה להרגל קבוע? כבר עדיף להסניף לבן, יותר בריא.

הבהרה: אני לא מעודד שימוש באף סם.
    אני קורא לזה חרא כימי כי ככה כולם קוראים לזה...היידרו נותן סטלה פי 200 יותר טובה ממבסוטון ונייס,אבל עדיין זה אחלה של דבר...
    למה זה לא בריא? מה יש שם כבר שעדיף להסניף לבן?ומאיפה לך לדעת שזה עד כדי כך גרוע?

ציטוט נכתב במקור על ידי vsnikers2 צפיה בהודעה
    אני קורא לזה חרא כימי כי ככה כולם קוראים לזה...היידרו נותן סטלה פי 200 יותר טובה ממבסוטון ונייס,אבל עדיין זה אחלה של דבר...
    למה זה לא בריא? מה יש שם כבר שעדיף להסניף לבן?ומאיפה לך לדעת שזה עד כדי כך גרוע?
    איפה אמרתי שהידרו זה לא בריא? אמרתי בפירוש שזה לא כימי. הידרו זה קנאביס. אין שום דבר לא בריא בקנאביס.

כי אתה לא יודע מה יש שם. הם לוקחים את כל הארון תרופות של סבתא שלהם עוד כמה K300 פותחים הכל ביחד פותחים לך את זה על לואיזה ונותנים לך לעשן
    אז כן עדיף לא לגעת בחרא הזה ואם יש לך כיוון להידרו למה אתה מעשן פליט
    חוץ מזה כמו שהוא רשם למעלה
    למה אתה צריך לקנות את זה? תקח לואיזה תקנה סולר וK300 תתחיל לערבב ואתה תקבל את אותה סטלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני גם לפעמים עישנתי... אבל הפסקתי כי זה באמת כמו שאומרים פה כולם עושה השפעה רעה אחרי הסטלה עצמה... אל תעשן את זה הרבה. אני כבר באמת כמו שהמליצו לי לעבור לירוק. תמצא כיון קיצר...

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

פשוטו כמשמעו: חרא כימי.
    שום דבר חימי לא יכול להיות טוב.
    היידרו זה קנאביס שגדל בתנאי מעבדה, אחוז החומר הפעיל בו גבוה יותר מה שמגדיל ה'הסטלה', אבל זה רחוק שנות אור ממבסוטון נייס גאי וכו'.

הסיבה מאוד מאוד פשוטה: אף אחד לא באמת יודע מה יש במבסוטון, זה שכתוב עליו קטורת לאו דווקא אומר שהיא אורגנית, או לחילופין גם אם היא אורגנית אף אחד לא אמר שהיא טובה לך.
    מבסוטון, מר. נייס גאי ודומיהם זה אותו חומר שמשנים בו מרכיב אחד שמוציאים מחוץ לחוק על מנת להתחכם. גם חגיגת היה חוקי ונמכר בפיצויציות בזמנו, עד שילדים התחילו למות ממנו.
    אני מאמין שהבוז עליו מגיע מאנשים שלא מוכנים לעשן משהו שהם לא יודעים מה זה, ובצדק מוחלט שלא לדבר שההשפעה שלו מינימלית עד אפסית, מנסיון שלי לפחות.

אני מציע לך להפסיק לעשן את זה,
    אם אתה כבר מחפש סטלה עדיף שתלך על המקור, אף על פי שאני לא מעודד אותך להשתמש בסמים זה עדיף בהרבה על הרעל שאתה מעשן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי vsnikers2 צפיה בהודעה
    אתה יודע בכלל מה זה היידרו ? איך יכלת לקשר היידרו למבסוטון ? נייס גאי ?
    אבל עזוב גבר ... אם מתאים לך לעשן ולדפוק את עצמך אז למה אתה נותן חשבון למישהו , תמשיך עם זה ואחרי כמה חודש או שנים יום אחד תקום ותגיד לעצמך למה ?! למה עשיתי את זה ?!

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

מה הקשר בין היידרו לחרא הכימי הזה? היידרו זה איכות ומתנה מאלוהים. נייס גאי זה השטן.

בוא נתחיל מזה שאפשר למות מזה (לעומת קנאביס שאי אפשר פיזית אלא אם כן ישך מחלות לב ועודף משקל קיצוני)

ושזה עושה סרטים רעים בשלב מסויים, הרבה מתחילים כמוך, יש להם אפילו סטלות יותר טובות משל הדבר האמיתי אבל זה מגיע למצב שישך סתם סטלות מעפנות ואז מתגלגל לשלב של סרטים רעים מהחרא הזה. אתה לא רוצה אפילו לדמיין מה זה לעבור סרט רע מכימי. בתור אחד שעבר את זה (כי הייתי מפגר ועישנתי עם חברים מהצבא שעישנו..לרוב רק חיילים מעשנים כימי כי יש להם בדיקות) אני אגיד שזה נחשב BAD TRIP לכל דבר. ואתה לא רוצה לחוות אחד. גם ראיתי חבר שבטעות עישן ראש של נייס גאי והתחיל לנתפרפר כמו משוגע ודיבר מוזר. וזה בן אדם שבחיים לא הייתה לו סטלה רעה מכלום לפני כן והוא מהאלה שאתה אומר עליהם שהם נולדו עם באנג בפה.

מה שקרה לי אולי פעם אחת מחום וגם זה היה כשלא הרגשתי טוב באותו יום והייתי בדאון+הייתי חולה טיפה ועשינתי את זה בBUCKET BONG כמה ראשים במכה. וגם די נהנתי מהחוויה אחר כך.

וכמובן החומר שפעיל בחומרים האלה זה JWH שזה במקור אבקה לבנה כזאת ולא הTHC או משהו אחר שיש בקנאביס. JWH זה אחד החומרים הכי מסוכנים להתעסק בהם מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יודע באמת מה הולך איתו, אפילו מי שהמציא את זה אמר שמי שמנסה על עצמו תחומר הזה הוא מפגר. אופיום פחות מסוכן מזה. עדיף לעשן אופיום.

ובלי קשר ה"סטונרים" החדשים מעצבנים אותי, כל האלה שאמרו "איכס סמים זה להומלסים" שלא היה JWH בארץ התחילו לקנות שקיות כל סופש מאז שהחרא הזה יצא והם חשים סטלנים ושמים לך שירים של סנופ דוג. גועל נפש.

קיצר עזוב שטויות תעשן תדבר האמיתי וזהו...עדיף 5 תיקים במשטרה שגם ככה נסגרים מאשר להתחרפן או למות או לדפוק תבריאות שלך בין אם זה פיזי או נפשי. או סתם לעבור את הזוועה הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 03:24.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,403 | הודעות: 8,199,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect