|
|
אני לא כל כך בטוח...אבל מקווה שכל מי שיראה תסרטון הזה קצת יבין מה עליו לעשות בתור גבר..
לא יודע מה לעשות, אבל הדבר שאני כן יודע שמה שהצטייר בסרטון הזה בתור "חיים מושלמים" אלה חיים עלובים. לא מבין מה אנשים רואים בזה כ"מטרה". נו אז הכרת מישי נחותה כמוך התאהבת וואו איזה גבר!!
אהבה לא קונה לך בית, לא קונה לך אוטו, לא קונה לך אי פרטי, לא קונה לך יאכטה, לא קונה לך מטוס פרטי. לא משיגה לך קשרים עם מי שצריך כי נחותים מסתובבים עם נחותים.
אבל להכניס אותך למינוס ולחובות היא עושה טוב מאוד
למישהו עם LMS גבוה לעומת זאת..יש חיים טובים יותר.
וואו טיילר כמה אתה פטטי.
תן לי לשאול אותך, למה מה כבר תעשה עם יאכטה? מה תעשה עם אי פרטי? מה תעשה עם פאקינג מטוס פרטי? נו אז מגניב..תטוס פעם-פעמיים-שלוש..וואלה תאמת תטוס עוד איזה 20 פעמים אבל אחרי כמה זמן ישבר לך הזין..לא תרצה יותר. כנל לגבי יאכטה ואי פרטי זה בכלל משהו מטומטם...מה תעשה באי פרטי לבד בדיוק? כמה כבר אתה יכול לעשות חור בחול ולזיין תחוף?? כמה כבר?
בקיצור, רואים שאתה לא יודע מה זה אהבה, זוגיות, שלא נדבר על יחסים פשוטים עם אנשים...אני כבר ממזמן יודע שאתה סתם אדיוט שיושב מול המחשב 30 שעות ביום, ולא יודע מה לעשות עם עצמך אז את כל העצבים שלך אתה מפנה כלפי הפורום..צא מהבית כבר.
ודבר אחרון...אם בחורה לא עוזרת לך לחזק קשרים עם מי שצריך..אני בטוח שלשבת בבית 3 שנים (כי את ה3 שנים שהיית חייב לצה"ל זרקת לפח כי אתה אדיוט..שום תירוץ שתגיד לו יסבן לי תאוזן, מצטער) לא חיזק לך שום קשרים, אז אני בטוח שלפחות קשר אחד אתה תחזק ברגע שיהיה לך בחורה שתאהב (אותה).
"LMS..LMS...LMS" כל היום אני רואה תראשי תיבות המזדיינים האלה...סבבה!!!! הבנתי!!!!! נו מה אתה עושה כדי להשיג אותם מה?!!!! לשבת בבית ולזיין לנו תמח בטוח לא ישיג לך את זה.
לא צריך LMS כשאתה AMOG
לע לע...תחזור אתה למסך למחשב.
נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 11:45.
מה זה טיילךר התקלקלת יש לך רק משתמש אחד ואתה בכלל לא מנהל ויכוחים עם עצמך.. מה קרה אחי יש משהו בבית? רוצה לספר משהו לפרוק ?
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 18-10-2012 בשעה 12:17.
מה קשור מנהל ויכוחים עם עצמך מה אתה אוטיסט? הנייס גאי ממש דפק לך את המוח אני רואה אה? מתי ניהלתי פה ויכוח עם עצמי בכלל ימכוער
או שזה חלק מההזיות מהנייס גאי שאתה קונה באלנבי
נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 12:31.
המשתמשים הקודמים זה אמיתי
שאר הדברים זה בראש המסומם והמפגר שלך..ככה זה שישך אספרגר כפרה אתה מדמיין דברים
נערך לאחרונה על ידי ElectroHouseBass; 18-10-2012 בשעה 14:21.
אוווווווו טיילר נופגע קושקוש ? מתחיל לקלל ??
מה קרה, נגעתי בנקודה רגישה מושמוש ????
קוצ'י פוצ'י רוצה מוצצי להירגע ?