-הסיבה שJBL וגו'ש מתיוס היו הפרשנים בסמקדאון השבוע זה שבגלל עכשיו מייקל קול הוא הפרשן המוביל של התכנית החדשה Main Event נכון לעכשיו לא ידוע אם זה יהיה צעד קבוע או חד פעמי.
-התכנית שלפני שבועיים שהייתה ב10/1 לא הצליחה להגיע לTop 25 תכניות השבוע פעם ראשונה מזה שנים(כמו שכבר פרסמו זה גם היה הרייטינג הנמוך ביותר מזה 15 שנה).
-מישל מקול פרסמה בטוויטר שבשבילה הקרב החלומי זה היא נגד מולי הולי בקרב ללא פסילות.
-עכשיו זה רשמי הDVD של הAttitude Era יצא כמתוכנן ב20 לנובמבר.
-שהגיעה ההחלטה לפצל את R Truth וקופי קינגסטון למתאבקים יחידים עלה הרעיון להפוך את R Truth להיל שוב אבל הרעיון ירד בעיקר בגלל שוינס אוהב מאוד את הדמות של R Truth והליטל ג'ימי.
-אתמול בNXT פרשן חדש עשה הופעת בכורה בשם טום הניפמן,טום בעיקר ראיין מתאבקים מאחורי הקלעים.
-הארדי עומד להשתמש בשיר כניסה חדש ביום ראשון הקרוב בבאונד פור גלורי בשם: Reptilian.
-כמו כן TNA ישדרו גם קרב מאחד האירועים שלהם שהצופים ייבחרו,האפשרויות זה: אוסטין אריס נגד בובי רוד מדסטניישן X,ג'ף הארדי נגד בולי ריי מנו סרנדר ובובי רוד נגד ג'יימס סטורם מלוקדאון.
-כמו שכבד ידוע הWWE מתכננים חזרה מוקדמת לטייקר אולי כבר בראמבל אבל זה לא בטוח כל כך אבל מה שכן בטוח זה שמתוכנן לטייקר תפקיד גדול במניה הקרובה כדי להגדיל את המכירות אבל נכון לעכשיו יש שמועות שטייקר יתמודד מול פאנק ברסלמניה ויפסיד וככה פאנק סוף סוף יקבל את ה"כבוד" שהוא כל כך רוצה.
-הפציעה של ג'ון סינה מחלימה לאט יותר מהצפוי ולא בטוח שסינה יוכל להתאבק בHIAC וגם בגלל הסיפור שפאנק צריך לבחור השבוע אז נכון לעכשיו הבחירה היא רייבאק,אבל גם הWWE חושבים שרייבק לא כל כך מוכן למיין אבנט אז יש תכנונים להכניס את סינה לכלוב בכל מקרה כדי להיות יותר בטוחים בתור שופט מיוחד לקרב וככה יבנו את הקרב כבלתי אפשרי לניצחון של פאנק. (זה עדיין בתכנונים כלום לא בטוח )
-הסטייבל החדש של דרו מקינטייר,סלייטר וג'ינדר מהאל נקראים "הבאנד". הבאנד היה סטייבל בTNA ב2010 שהכיל בתוכו את קווין נאש,וסקוט הול..
-JBL התנצל בפייסבוק בפני משפחת קולון שבזמן ששידר בראו הוא הזכיר שהקולונים חייבים לו כסף.
-הסיבה שריק פלייר עדיין לא חתם עם הWWE היא בגלל התביעה של TNA שאומרת שה"WWE מנסים לגנוב כשרונות מTNA."
כנראה שהתביעה תסתיים פלייר יחתום בWWE ויקבל תפקיד של GM.
-תוכנית השבת של הWWE עשתה השבוע רייטינג של 0.7%.
-בוקר T התראיין על למה הוא לא נכנס לHOF של הWWE,בוקר T אמר שהוא כבר לא יוכל לתת עוד קרבות בעתיד,אבל הוא לא חושב שהוא מוכן למעמד של HOF (הוא הדגיש את עניין הנאומים)
-הקרב המרכזי של מיין איבנט ביום רביעי הקרוב הוא קופי קינגסטון שאיתגר את מיז לקרב על האליפות הבין יבשתית.
-סטון קולד עידכן בבלוג מסויים שהברך שלו מתחילה להחלים מהר ושהיא תחזור לפעילות מלאה בקרוב,אך הוא עדיין לא יחזור להתאבק ברסלמניה 29.
-אדם קופלנד (אדג') התראיין והדגיש שהוא כבר לא "אדג'"
ציטוט:"אדג' בשבילי לא היה שום דבר חוץ מדמות,אני כבר לא נמצא בדמות הזאת יותר."
-AJ לי ציינה שהיא מאוד מתגעגעת לזירה (להתאבק) ושהיא תעשה הכל כדי שזה ייקרה בקרוב.
למי שלא יודע,לפי התכנונים היא כנראה "תפוטר" מתפקיד הGM בקרוב.
-החדשה ההזויה ביותר היום: רייבאק התראיין וציין שהוא (רייבאק) יותר טוב ממה שביל גולדברג איי פעם היה.
רייבאק הדגיש שגולדברג היה עושה את זה בשביל כסף,ורייבאק עושה את זה בגלל שהוא אוהב את זה.
-היום בפעם הראשונה התקיים טקס HOF של TNA ומי שייכנס להיכל יהיה לא אחר מסטינג.
את טקס הHOF ינחה ג'רמי בוראש.



ציטוט ההודעה


