קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המשיח מתקרב?
    על ידי Bboy_Mastik בפורום יהדות
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 23-07-2006, 10:32
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 16:14
  3. האלבום של אסטרל מתקרב .. אני מרגיש את זה...!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 17:38
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 23:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

הקאמבק של אבידל מתקרב, בוסקטס מבוקש בסיטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מסכנה בר רפאלי אם כול החלומות היו מתגשמים!

ברירת מחדל הקאמבק של אבידל מתקרב, בוסקטס מבוקש בסיטי

הקאמבק של אבידל מתקרב, בוסקטס מבוקש בסיטי
    מגן בארסה התאמן עם השחקנים הפצועים לקראת חזרה לאימונים מלאים לאחר הניתוח להשתלת כבד. הקשר נמצא בראש סדר העדיפויות של מנצ'יני
    פנים חדשות-ישנות נראו היום (שלישי) באימון ברצלונה. אריק אבידל, שעבר השתלת כבד, ערך אימון בחדר הכושר יחד עם שאר השחקנים הפצועים של הקבוצה ונראה שהחזרה שלו למגרשים קרובה מאי פעם.
    הצרפתי, שסימן שאלה גדול ריחף מעל הקריירה שלו לאחר שהתגלה אצלו גידול סרטני בכבד, הצטרף לקרלס פויול, ג'רארד פיקה, איסק קואנקה, חוסה מנואל פינטו, דני אלבס וטיאגו אלקנטרה בחדר הכושר.

בנושא אחר, קשר ברצלונה, סרחיו בוסקטס מחוזר על ידי מנצ'סטר סיטי. על פי דיווחים, רוברטו מנצ'יני מעוניין בקשר הגנתי נוסף ושמו של שחקן ברצלונה נמצא בראש הרשימה של האיטלקי.
    כבר ב-2010 ניסתה סיטי להחתים את בוסקטס, שלאחרונה מקבל יותר ויותר שבחים על משחקו במרכז המגרש של בארסה, אך נכשלה. כעת הם יעשו ניסיון נוסף לצרפו.
    קישור לכתבה:
    http://www.one.co.il/Article/206978.html

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

לנושא אבידאל. אריק מתאמן כבר למעלה מחודש, ובשבועיים האחרונים הגבירו לו את הקצב. הוא רץ, עושה כושר, מטפס על הרים עם המאמן האישי שלו- ובעיקר מנסה לחזור כמה שיותר מהר.
    תפסיק להאמין לכל בלוף מחורבן של האתר ONE, ובכלל כל התקשורת הישראלית. אבידאל לא יחזור כל כך מהר, כי החזרה המהירה שלו כרוכה בסיכונים.

לנושא בוסקטס.

זה פשוט מרתיח אותי שאתה אפילו מפרסם את הכתבה הזאתי. קודם כל, לבוסקטס יש חוזה בקבוצה לעוד כמה שנים טובות, והוא לא יעזוב. זה שסיטי, שמשעמם לה עם הכסף, רוצה אותו, זה לא אומר כלום.
    עזוב את זה שבוסקטס לא ירצה לעבור. בארסה לא תמכור אותו, כי הוא אחד הקשרים הטובים בעולם, ואין ממש מי שימלא את מקומו בהרכב (סונג לא ברמה של בוסקטס, ולאור הארועים והפציעות האחרונות, סונג מתפקד בעיקר כבלם).

גם ברמה המקצועית הוא פשוט לא יעבור, וגם אם כן זה לא יהיה לסיטי. בוסקטס לא האיש הכי מתאים לסגנון המשחק של האנגלים.
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 16-10-2012 בשעה 20:18.

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    וואי... כמה שטויות אתה [או יותר נכון ONE, כי אתה מעתיק סתם] מדבר...

לנושא אבידאל. אריק מתאמן כבר למעלה מחודש, ובשבועיים האחרונים הגבירו לו את הקצב. הוא רץ, עושה כושר, מטפס על הרים עם המאמן האישי שלו- ובעיקר מנסה לחזור כמה שיותר מהר.
    תפסיק להאמין לכל בלוף מחורבן של האתר ONE, ובכלל כל התקשורת הישראלית. אבידאל לא יחזור כל כך מהר, כי החזרה המהירה שלו כרוכה בסיכונים.

לנושא בוסקטס.

זה פשוט מרתיח אותי שאתה אפילו מפרסם את הכתבה הזאתי. קודם כל, לבוסקטס יש חוזה בקבוצה לעוד כמה שנים טובות, והוא לא יעזוב. זה שסיטי, שמשעמם לה עם הכסף, רוצה אותו, זה לא אומר כלום.
    עזוב את זה שבוסקטס לא ירצה לעבור. בארסה לא תמכור אותו, כי הוא אחד הקשרים הטובים בעולם, ואין ממש מי שימלא את מקומו בהרכב (סונג לא ברמה של בוסקטס, ולאור הארועים והפציעות האחרונות, סונג מתפקד בעיקר כבלם).

גם ברמה המקצועית הוא פשוט לא יעבור, וגם אם כן זה לא יהיה לסיטי. בוסקטס לא האיש הכי מתאים לסגנון המשחק של האנגלים.

עוד דבר שפשוט מכעיס אותי מאוד הוא, זה שאתה מפרסם כתבות מאוד מיותרות בפורום. הפורום נועד להתעדכן בחדשות אמיתיות וחשובות, ולא כל חרטא שאתה רואה באחד מאתרי התקשורת הישראלית.
    אם אתה רוצה באמת להתעדכן בחדשות אמיתיות, בנוגע לכל דבר כמו העברות, חוזים, פציעות וחזרות מפציעות- רק באתר הרשמי\פורום אוהדים מקצועי של הקבוצה שאתה רוצה להתעדכן בה.

אני מתנצל אם התבטאתי בכעס, פשוט אני שונא לראות כתבות [תסלח לי] מטומטמות, בפורום שאני רוצה שיהיה הפורום כדורגל הכי טוב בישראל, עם הכי הרבה כניסות, ושיהיה עם הכי הרבה עידכונים וחדשות, שרק לפה ייכנסו.
    תאמין לי שרוברטו מנציני מבין יותר ממך , ואם הוא רוצה את בוסקטס אז כנראה שהוא מתאים
    ועוד משהו , אם הכסף של סיטי אם הם באמת ירצו את בוסטקס הוא יהיה שם , לא משנה מה ברצלונה תעשה
    לכסף לא אומרים לא

Welcome back Carvajal

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחלה תודה על הפרסום

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    !Life's Too Short

Exclamation

1. אריק אבידל עם כמה שחיוני לקבוצה אני מקווה מאוד שמצבו משתפר והוא יזכה לרפואה שלמה ויתאמן עם כולם בסדירות בקרוב, אבל צירופו במשחקים הקרובים הוא טעות מארץ הטעויות. על השחקן עבר הרבה ורבים בעת משבר כמשברו היו פורשים מזמן בשביל בריאותם בעתיד, נלחם בקדחנות ויוצא מזה כמו תותח על. אבל אל תתפללו שיכנס בהקדם למגרשים, שחיקתו תהיה מסוכנת.
    בלי קשר אני מאוד אשמח לראות אותו לקרת סוף העונה משתלב במשחקים (בעיקר באלו שאמורים להיות מכריעים).

2. מאנצ'יני מצד אחד יכול להמשיך לחלום.
    אם בעבר חשבתי שסיטי יצליחו עם קצת כסף לקנות את אינייסטה התחלתי להבין שהכסף ברמות האלה לא משחק תפקיד כמו שהעבודה עם מאמני הקבוצה משפיעים. לא נראה לי שאחד מהשחקנים ה"כוכבים" או הביתיים ירצו או יהססו או יתכוונו או יתכננו לעזוב עד פרישתם. אלא אם הקבוצה מתכננת
    מצד שני, אם ברצלונה תתכנן לסמן מספר שחקנים כלא חשובים לה בטווח הרחוק היא תשחרר אותם. אם בוסקטס יגיע לכושר משחק אנמי מבחינת הצרכים של בארסה הוא גם לא יחוזר ברמות הגבוהות. אבל במקרה זה היא תשחררו להתפתח במקום אחר..
    ברמה האישית לא אהבתי אף פעם את הצטרפותו של בוסקטס להרכב, לא כי אין לו כישרון אלא כי תמיד היו שחקנים שלדעתי היו עדיפים לברצלונה כתורמים לשיטתם בדרך קצת יותר אטרקטיבית והביאו דברים אחרים לקבוצה (סתם דוגמא, יאיא ).

שורה תחתונה, ברצלונה ויתרה בעבר על כוכביה הגדולים הן אם היו בכושר והן אם לא, אבל על שחקני הבית תוותר אך ורק אם אין לה צורך בהרכב ובמחליפים "הקבועים" - יראו דפוס של חוסר כושר המספר את הקבוצה מספר אחת בעולם בעשור האחרון, ילכו לחפש דרך אחרת להתבטא כשחקנים במועדון אחר ורצוי לא בספרד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,095 | הודעות: 8,200,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect