נכתב במקור על ידי
Messi_King
וואי... כמה שטויות אתה [או יותר נכון ONE, כי אתה מעתיק סתם] מדבר...
לנושא אבידאל. אריק מתאמן כבר למעלה מחודש, ובשבועיים האחרונים הגבירו לו את הקצב. הוא רץ, עושה כושר, מטפס על הרים עם המאמן האישי שלו- ובעיקר מנסה לחזור כמה שיותר מהר.
תפסיק להאמין לכל בלוף מחורבן של האתר ONE, ובכלל כל התקשורת הישראלית. אבידאל לא יחזור כל כך מהר, כי החזרה המהירה שלו כרוכה בסיכונים.
לנושא בוסקטס.
זה פשוט מרתיח אותי שאתה אפילו מפרסם את הכתבה הזאתי. קודם כל, לבוסקטס יש חוזה בקבוצה לעוד כמה שנים טובות, והוא לא יעזוב. זה שסיטי, שמשעמם לה עם הכסף, רוצה אותו, זה לא אומר כלום.
עזוב את זה שבוסקטס לא ירצה לעבור. בארסה לא תמכור אותו, כי הוא אחד הקשרים הטובים בעולם, ואין ממש מי שימלא את מקומו בהרכב (סונג לא ברמה של בוסקטס, ולאור הארועים והפציעות האחרונות, סונג מתפקד בעיקר כבלם).
גם ברמה המקצועית הוא פשוט לא יעבור, וגם אם כן זה לא יהיה לסיטי. בוסקטס לא האיש הכי מתאים לסגנון המשחק של האנגלים.
עוד דבר שפשוט מכעיס אותי מאוד הוא, זה שאתה מפרסם כתבות מאוד מיותרות בפורום. הפורום נועד להתעדכן בחדשות אמיתיות וחשובות, ולא כל חרטא שאתה רואה באחד מאתרי התקשורת הישראלית.
אם אתה רוצה באמת להתעדכן בחדשות אמיתיות, בנוגע לכל דבר כמו העברות, חוזים, פציעות וחזרות מפציעות- רק באתר הרשמי\פורום אוהדים מקצועי של הקבוצה שאתה רוצה להתעדכן בה.
אני מתנצל אם התבטאתי בכעס, פשוט אני שונא לראות כתבות [תסלח לי] מטומטמות, בפורום שאני רוצה שיהיה הפורום כדורגל הכי טוב בישראל, עם הכי הרבה כניסות, ושיהיה עם הכי הרבה עידכונים וחדשות, שרק לפה ייכנסו.