Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache TrayאוAMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAYאוAMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX
ויש לי שאלה..מזה המהרת מעבד?
Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache TrayאוAMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAYאוAMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX
ויש לי שאלה..מזה המהרת מעבד?
|
|
המההרה או בקיצור OC היא העלאת התדר של המעבד ובכך לגרום לו לעבוד יותר מהר . העלאת תדר מונעת שימוש באחריות בחנות , יכולה לגרום לשריפת המעבד וגורמת לפליטת חום מוגברת . מומלץ לקרוא בנעוץ על OC . לגביי המעבדים הייתי מציע להוסיף עודד קצת כסף אם אפשר וללכת על http://www.tms.co.il/product/11665 . יותר חזק משלושת המעבדים שהבאת פה ואין הבדל רציני במחיר בין שניי המעבדים של אינטל .
תודה רבה על עזרתך!
הAMD הכי פחות טוב? כי האמרו לי שהוא זול ועושה את העבודה. ונראלי אני באמת יילך על מה שהבאת לי כאן רק השאלה אם יש באמת הבדל גדול בביצועים ביניהם?
נערך לאחרונה על ידי lior35600; 17-10-2012 בשעה 17:01.
תראה אני לא מעריץ גדול של AMD בכללי... INTEL תמיד היו ויהיהו יותר טובים. המעבד שהבאתי לך יעשה את העבודה כמו שצריך ויש הבדל מורגש בביצועים. הוא גם טוב לביצוע המהרה בעתיד אם תרצה![]()
אני חושב שנשאלות כאן שאלות לא נכונות בכלל והתשובות כנ"ל.
לאיזה שימוש השדרוג ? ומה בכלל יקנה בנוסף ? ועל איזה תקציב מדובר בכלל ?
orthekillr, אין אפשרות לבצע למעבד הזה OC, רק מעבדי K בעלי אפשרות לOC.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
המעבד מגיע עם אפשרות ה turbo boost אם אני לא טועה ?
תודה רבה לשניכם!
אני מתכנן לקנות מחשב ואני בונה אותו לבד אז שאלתי מה עדיף..
ונראלי אני יילך על מה שהצעת לי..תודה![]()
המעבד אכן מגיע עם טורבו, אבל מצב הטורבו זה בעצם OC אוטומטי בזמן מאמץ.
אם לא יבוצע OC קח את המעבד המוצא, אם כן הולך להתבצע OC קח את הI5 3570K.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ליאור, אתה עושה טעות, חבל.
המעבד i5 המוצע כאן הוא מהסדרה הראשונה, היום אנחנו כבר בסדרה השלישית.
אין שום בעיה שתרכיב מחשב לבד, רק שאם ברצונך לעשות זאת נכון, הגדר תקציב ושימושים וארטי יתן לך מענה מקצועי.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
נראלי שאני ייקח את המעבד שהוצע לי כאן..
תודה רבה!
בוא להתייעץ איתנו לפני כל בחירת החלקים, חבל שתקנה סתם רק בגלל שנראה לך שזה מתאים.