שם פורום:
"דיאטה - קהילת תמיכה" או שם דומה(מה שבא לכם אבל עם המילה דיאטה כמובן)
תיאור הפורום
אני לא חושב שצריך לתאר את הפורום כי זה בטח מובן..
יותר חשוב המטרה.
מטרת הפורום היא לתמוך ולעזור לאנשים שעושים דיאטה להתמודד עם הקשיים(לרוב פיתויים) בלעשות דיאטה.
לדוגמה אנשים יכולים לפרוק שם דברים שנוגעים לקשיים או להצלחות בדיאטה שלהם(כולל הצלחות קטנות), לפרסם דוגמאות להצלחות, לפרסם טיפים איך הם מתמודדים עם הקושי/איך הם עושים את הדיאטה, לתמוך במי שעושה את הדיאטה,לשתף מתכונים למאכלים דיאטים(כמו סלטים, מרקים ועוד)/דברים אחרים ועוד.
הרעיון המרכזי של הפורום הוא להתמקד ספציפית בנושא הזה(בגלל זה אני מציע פורום יחודי לדיאטה) והיעוד המרכזי שלו הוא שאנשים שעושים דיאטה יתנו/יקבלו מענה של תמיכה וחיזוק שמתבטא למשל בדרכי התמודדות,אשכולות פריקה, טיפים, ללמוד מטעויות של חברי הפורום ועוד.
כלומר קבוצת תמיכה רק שבמקרה הזה אני לא חושב שהשימוש במילה "קבוצה" נכון.. תחליטו אתם אם לקרוא לזה "קבוצת תמיכה" או מה שאמרתי למרות שהאמת אולי כדי לקרוא לזה "קבוצת תמיכה" כי זה ביטוי מוכר ויכול למשוך יותר גולשים..
תוספת קטנה
פורום "כושר ופיתוח גוף" זה ממש לא דומה למה שאני מציע.. הקהל שיכנס לפורום כזה יהיה ברובו רק כאלה שהם לרוב רזים אבל רק רוצים לפתח את הגוף.. השם "כושר ופיתוח גוף" הזה לא קורץ למי שמטרתו העיקרית היא דיאטה.. ואני אומר את זה בתור שמן לצערי. שם לרוב ידברו על איזה אבקה לקחת למכון בשביל לנפח את השרירים עוד יותר או איך להגדיל את הזין(רציני - ראיתי שם באמת!)..
ראש ממוצע של שמן בכלל לא שם. בטח שלא במה לקחת בשביל להגדיל ת* (חח מצחיק אבל באמת ראיתי את זה) הוא עוד לא ממש בשבלב של לחשוב על לעשות שרירים או כל מני דברים אחרים אלה בשלב של להרזות ובעיקר בלהאבק בפיטוים ובהרגל לאכול.. לכן שמן צריך את התמיכה יותר מרזה שמחפש רק קוביות או..
ולכן שוב זה מביא לנקודה שיש צורך בפורום כזה שיתן מענה כזה
המילה "כושר" טובה אבל המילים "פיתוח גוף" אומרים לרוב השמנים(לדעתי) שמדובר בשרירים ולא בלהוריד במשקל.
ומכאן אני מניח שרוב הקהילה שם הם אנשים רזים שמחפשים רק שרירים או להגדיל תזין. אם זה אכן כך אז כל ההנחות שלי נכונות(לגבי מה השמן הממוצע חושב והתוצאות)
ואם הגענו לנקודה שרוב הקהילה שם היא של אנשים רזים שמחפשים בעיקר שרירים או אתם יודעים מה ולא להוריד במשקל אז זה אומר שהסביבה של הפורום לא מתאימה בשביל ליישם את הרעיון והיעוד המרכזי(כתבתי אותו.. לקרוא שוב אם לא מובן)
אז אל תגידו לי שלא צריך כי יש פורום "כושר ופיתוח גוף".
מקווה שההצעה שלי תתקבל.. אני באמת מאמין ובטוח שזה רעיון מצוין ולדעתי הרבה יסכימו איתי. זה יעשה טוב לפורום
(יביא הרבה משתמשות חדשות)
אז מקסימום אם לא נראה לכם אז בבקשה תשקלו לפחות לעשות ניסוי לדבר הזה.
יש לי הרבה מה לתרום
תודה מראש![]()

ציטוט ההודעה