היכולת נשארה במלאגה, וגם אחוזי הקליעה, אבל הביתיות דחפה את הצהובים למהפך אחרי ההפסקה ולניצחון שני העונה ביורוליג. דווין סמית' חזר מהפציעה והוביל את הקאמבק. תומאס היה אחראי על השואו טיים וריקי היקמן הביא ניצחון
ניצחון חוץ במלאגה, חיוכים גם אחרי הפועל ירושלים ועכשיו מכבי תל אביב התחילה באמת את העונה. משחק בית ראשון ביורוליג הוא יום חג עבור הצהובים, שמקווים שזה ימשיך ככה גם אחרי הבאזר האחרון. היריבה היא סיינה, ובמועדון ניסו להקפיד שגם השמועות על היחלשות של האיטלקים לא יגרמו לשאננות.
את סימונה פיאנג'יאני החליף לוקה באנקי הצעיר והקבוצה שזכתה ב-6 אליפויות רצופות באיטליה התפרקה ממרבית נכסיה. רק ארבעה מתוך 15 שחקני הסגל הבכיר בעונה שעברה נמצאים גם כיום בקאדר של סיינה וניצחון איטלקי ביד אליהו ייחשב הפתעה ענקית.
לכתבה המלאה ומהלך המשחק: http://www.sport5.co.il/HTML/article...05.130949.html
אכן משחק עם יכולת חלשה מאוד של מכבי, אבל גם סיינה לא הראתה משחק ברמה גבוהה במיוחד.
דחיפות הקהל וההרכב הנכון הם מה שהצליחו לשמור את מכבי בתמונה, וטעויות של סיינה ומהלכים טובים של מכבי בסיום - הביאו את הניצחון.
פתיחת עונת יורוליג טובה של מכבי (בעניין המאזן), אך יש הרבה על מה לעבוד.





ציטוט ההודעה
