מה קרה בין מאור אדרי לאמרגנו לשעבר מוטי ראובן שהוביל לניתוק מוחלט? ואיך נוצר לאדרי שם של כוכב מתנשא? בראיון לבטריבונה מאור אדרי מחליט לפתוח הכול ולהטיל פצצה: "גדלתי ברמלה, נולדתי עמך ואמות עמך. מוטי ראובן עשה דברים לא כשרים כאשר ניצל את מעמדו ובגלל ניהול הלא תקין יצא לי שם של כביכול מתנשא. ראובן בתגובה: "הטענות מופרכות ושקריות". הסיפור המלא כל הדרך לבית המשפט.
אני פוגש הרבה שרוצים להצטלם איתי ואני תמיד נענה להם בחיוך. מי שקורא את הכתבה הזאת כרגע ומכיר אותי בטח מחייך ואומר 'זה נכון, אני עד לזה.
הסיפור הבא חוזר על עצמו כמעט בריטואל קבוע בזמר המזרחי, ורק שמות הכוכבים משתנה. תחילה הכול פורח בשיטת "כולנו משפחה", המקורבים והמתקרבים לזמר נרגשים עם ההצלחה המיוחלת שסוף סוף מגיעה, כאשר לכולם יש מטרה אחת: לגזור קופון - ולאכול מעוגה, ואם לא מהעוגה - אז את האופה. הפעם הוא מתחדש אצל מאור אדרי שזוכה בימים אלה לאהדת קהל אדירה של כוכב גדול, הציבור הרחב למד להכיר אותו אודות לשנה האחרונה בה עשה את פריצתו המטאורית לצמרת אמני המוזיקה המזרחית. בחודשים האחרונים, עם הסכסוך העמוק שגרם לפרידה מפתיעה והפתאומית מאמרגנו לשעבר מוטי ראובן (נחזור אליה בהמשך), גברו הדיבורים מכמה גורמים מסביבתו ואנשים בתעשייה על אגו מופרז מכיוון הזמיר המצליח או במילים אחרות על כך ש'השתן עלה לו לראש'. הקנאה מההצלחה אוכלת "צדיקים"? או שמא מאור אדרי שכח מאיפה הוא בא? בשיחה צפופה איתו הוא החליט לראשונה לדבר על הנושא ולשים סוף מבחינתו להאשמות. "לצערי הרב, אני מבין מהיכן נובעים הדיבורים מצד אנשים על כאילו התנשאות שבאה מצידי" אומר אדרי. "הכול קרה בגלל הניהול הקודם שלי שלא עבד בצורה תקינה ונתן תחושה לאנשים שהפכתי כביככול למתנשא, מנהליי הקודמים (ה.כ מוטי ראובן ואורן אמויאל) דיברו בשמי הן בפייסבוק והן בטלפונים והוציאו אותי באור שלילי". "באתי ממשפחה מרוקאית, אנחנו גדלנו על ערכים וכבוד", הוא ממשיך לומר את דבריו בלי החיוך שיורד פתאום מפניו אחרי הקלילות שאפיינה אותו עד תחילתו. "גדלתי ברמלה, נולדתי עמך ואמות עמך" הוא אומר בלשון פיוטית. "תמיד למדו אותי לזכור-'דע מאין באת ולאן אתה הולך'.
מאור בשיחה על הכול (בטריבונה) "אני לא אשכח אף פעם מה עשו בשבילי החברים והמשפחה. זה לא סתם האנשים שהיו איתי, יש בינינו אהבה וכבוד וכל אחד יודע מה אנחנו שווים אחד לשני. עדיין אני מכבד את כולם ונשאר בקשר עם כולם, כולל החברים אנחנו יוצאים לבלות יחד. ואם מדברים על לשכוח מאיפה באתי? חשוב לי לדבר על הנושא הזה דווקא אצלכם בטריבונה כזיכרון על הבמה שניתנה לי בתחילת דרכי ועד עכשיו". אדרי ממשיך: "אני פוגש הרבה שרוצים להצטלם איתי ואני תמיד נענה להם בחיוך. מי שקורא את הכתבה הזאת כרגע ומכיר אותי בטח מחייך ואומר 'זה נכון, אני עד לזה'. אני תמיד משתדל להיות מקורב לקהל ומקשיב לעצות שנותנים כמו למשל לבצע שירים שהם בוחרי לפי סגנונות מוזיקה, בכל זמן פנוי אני מוצא את עצמי יושב ומתכתב איתם בפייסבוק, גם בהודעות אישיות וגם בטלפון - אני תמיד עונה". ג'יפ הב.מ.וו שברשותך, כסמל סטאטוס, בטח פוגע בך. "קודם כל הרכב לא שלי, אלא של אחי. דבר שני, מילדות חלמתי שיהיה לי ג'יפ ב.מ.וו, ואחי הגדול הגשים לי את החלום הזה, קנה אותו וכעת הוא בשימוש המשפחה כולה. אתה יכול לפתוח מחירון ולראות שמאזדה 3 עולה קצת יותר מהאוטו הזה אפילו שזה "ב.מ.וו". אגב, תמיד עוד לפני ההצלחה נסעתי על ב.מ.וו כי אני פשוט אוהב את הרכב הזה". שני חברים של אדרי שנכנסו פתאום לביתו ושמעו את תוכן השיחה הפכו מיד לסנגורים. מוטי חי, שהזדהה כחבר ילדות סיפר: "מאור לא הרים את האף לעולם, מי שמדבר עליו זה אך ורק מקנאה". החבר השני רפי שובל, שלאחר מכן הסתבר לי שהוא הדרבוקיסט כיום של אדרי, תיאר באהדה איך בחפלת יום הולדת פרטית הגיע אדרי לביתו בלי התרעה עם כפכפים ומכנסיים קצרים במיוחד כדי לכבד אותו לעשות לו שמח".
מוטי ראובן ניצל את עמודי הפייסבוק שלי לשימושו הפרטי.
קרדיט לקהילת בטריבונה.

ציטוט ההודעה