לאחרונה שיחרר הראל מויאל את "כמו שמרגיש הלב", אלבומו החדש שזכה לביקורות מחמיאות ביותר וממנו כבר יצאו להיטים כמו "סמי" ו"שבת בחלון". היום (חמישי) משחרר מויאל סינגל חדש וכפול, שכולל גם את "יש לי אותך" מאלבומו החדש וגם ביצוע מחודש ומעניין עם הזמרת גליקריה ל"לבדי", שיר הנושא של אלבומו השני.
צילום: יסמין שמואלי
הגרסה של מויאל עם גליקריה ל"לבדי" מגיעה עם עיבוד חדש ויווני יותר שמעניק לשיר צליל חדש ורענן יותר, בעיקר הודות לחיבור בין השניים שעובד היטב הודות לכימיה המוסיקלית שלהם. הם יודעים לתת כל אחד מקום לקולו של האחר ובמקום שתהיה פה מלחמת אגואים שתפגע בשיר הציוות ביניהם עובד במדויק ורק מביא איתו טובות לאיכות החדשה של השיר. ואיך "יש לי אותך"? שיר טיפוסי של מויאל, לטובה ולרעה - על כל המשתמע מכך.
השנה המוצלחת של הראל מויאל ממשיכה גם הפעם עם סינגל כפול ומוצלח בסך הכל בו הוא מנצל, ממש על הדרך, להזכיר לכל מי שצריך שהוא עדיין יודע לייצר להיטים ושהוא אף יכול לייצר אותם מחדש. "יש לי אותך" אמנם לא מציג צד חדש במויאל אך הגרסה החדשה ל"לבדי" מראה שמויאל יודע להתאים את עצמו כשצריך ושהוא יודע בדיוק מה לעשות כדי לעורר סביבו מודעות מחדש.
הראל מויאל יפתח את סיבוב ההופעות החדש שלו בהופעה שתתקיים ב-10/1/13 בבית היוצר של אקו"ם בנמל תל אביב.

ציטוט ההודעה