שלום לכולם
היום יצא Snapshot חדש - 12w42b, שזה סנאפשוט תיקוני באגים, ושינויים קטנטנים, אז החלטתי לעשות עליו סיקור קטנטן!

Snapshot 12w42b - סנאפשוט תיקוני באגים, וכדומה... כנסו למידע ועדכונים.
שינויים(מקור):
  • Falling sand now properly “pops” when falling on non-solid blocks (such as torches)
  • The redstone repeater lock mechanism is now slightly more stable / predictable. It’s still not 100% as we want it, but fixing it completely will require bigger changes that we’ve planned for Minecraft 1.5.
  • Fixed tooltip width for renamed items
  • Added a number of sound events, but the sound effects are not added yet
  • Server ping will now tell if the server and client have mismatching protocol versions
  • Updated translation files!
תרגום לעברית:
  • עכשיו, ,אם תשימו חול על לפיד ששמתם על חול ולא על רצפה, אז החול יתקע/יפול, והוא לא יהפוך ל"אייקון".
  • נוסף מספר צלילים חדשים, אבל עדיין לא נוספו אפקטים קוליים של הצלילים.
  • עכשיו, תוכלו לדעת אם השרת מעודכן לגרסא שלכם/אם אתם מעודכנים לשלו, מבלי לנסות להכנס אליו.
  • השפות עודכנו ושונו!

סרטונים:

לינקים והורדות:
פוסט הסנאפשוט - כאן!
העדכונים על הסנאפשוט מ-Wiki Minecraft - כאן!

הורדת הסנאפשוט:
Client|Server|Server EXE
העלאה שלי לסנאפשוט(מספר שרתים):
Google Drive - כאן!
MediaFire - כאן!
Dropbox - כאן!
SkyDrive - כאן!

מי ששואל, למה עכשיו מוציאים סנאפשוט כל יום, אז זאת התשובה:
[QUOTE]Here’s the next snapshot, 12w42b! We are pushing these very rapidly now because we need to get ready for the 1.4 pre-release (which needs to be out before the official release on October 24). Since yesterday’s snapshot we’ve done…[/QUOTE]

[QUOTE]"הנה הSnapshot החדש, 12w42b! אנחנו מוציאים סנאפשוטים בקצב מהיר מאוד, כי עכשיו אנחנו צריכים להתכונן ל1.4(ששחרורו הרשמי צפוי להיות ב-24 לאוקטובר), מאז הSnapshot של אתמול(17.10)"[/QUOTE]
אני יודע שכולם יודעים את זה, אבל יכולים עדיין להיות שאלות לגבי זה...
טופס הגשת סרטון - על הסנאפשוט:
שם הסרטון:
לינק לסרטון:
האם הסרטון ב-720HD(לא מחייב, אבל מומלץ)?:
פרטים נוספים/הערות:

מקווה שאהבתם, אני יודע שאין צורך לעשות על סנאפשוט כזה קטן סיקור שלם, אבל בכל זאת...
מה דעתכם על השינויים?, מה לדעתכם כדאי לשנות/להסיר ?

דעתי - סנאפשוט נחמד, את הכל שם אהבתי... יאללה מחכה כבר לגרסא 1.4.