המחזור הרביעי בליגת ווינר שהתחיל שלשום בניצחון שתי התל אביביות (מכבי ת"א בנס ציונה, ואס"א ת"א על ארזים ר"ג), נמשך אמש בניצחונה של בני הרצליה ברחובות, ונחתם הערב (שישי) שקריית מוצקין השיגה ניצחון גדול (השני שלה העונה), וכמוהה שתי הראשונות, מכבי והפועל ראשל"צ שממשיכות לשמור על מאזן מושלם של 4 ניצחונות, כמו מכבי ת"א.אם בגביע איגוד השופטים הייתה זו קרית אונו שניצחה את מוצקין, הפעם הקבוצה מהצפון הגיעה מוכנה ואותתה שהיא שייכת לחלק העליון של הטבלה אחרי שניצחה 21:37. אל החלק ההגנתי של מוצקין שמתחבר לאיכותי יחד עם השוערים הישראלים כבר התוודענו. עכשיו גם לזה ההתקפי, ובהחלט ההחתמה של המאמן הסרבי נדצ'קו מאטיץ' מתבררת כמצויינת. במשחק עצמו, מוצקין החלה בבריחה במחצית השניה, בה עלתה ל-15:22 והגבירה הילוך בדרך ל-20:33 בדקה ה-55, ובסיום לניצחון מוחץ.
כבשו לקרית אונו: סלובדאן ג'ורג'ביץ' 6, עמית גל 4, יותם אלעזרא 3, רועי רחמים ויניב שמש 2 כ"א, מקסים ציפרמן, עדן דרוקר, אמיר דן, ולדימיר אסטיקוב 1 כ"א.
כבשו לקרית מוצקין: דושאן בוזוליאק ו-ולדי קופמן 8 כ"א, איגור ראדוייביץ' 6, מאור אפוטה, ישראל פישר 4 כ"א, מירלם באצי'רוביץ' וברק עמר 3, עידן אסולין 1. שפטו דור לרון ומתן לינדבאום, 200 צופים בקרית אונו.
להמשך הכתבה לחצו כאן
דעה אישית:
אני גר בקריית אונו , הייתי גם בנוער של הפועל ק"א ..
הם עשו הישג מדהים שהגיעו לליגה, ואני חושב שהם קבוצה מצויינת
קריית מוצקין קבוצה מצויינת, אין יותר מדי מה להרחיב.
הליגה התחילה בצורה מעניינת ומותחת, נקווה שימשך כך.

ציטוט ההודעה