היי אני מתגייס בנובמבר לגולני, ויש לי שאלה יש לי הזעת כפות ידיים קלה, יש פעמים שהידיים יבשות במצב רגיל ויש מצב שהם לחות ולפעמים שזה הכי פחות הם מזיעות בקטנה האם זה יפריע לי בצבא עם הנשק או משהו ??
יסלקו אותי יוציאו אותי מגולני ??
היי אני מתגייס בנובמבר לגולני, ויש לי שאלה יש לי הזעת כפות ידיים קלה, יש פעמים שהידיים יבשות במצב רגיל ויש מצב שהם לחות ולפעמים שזה הכי פחות הם מזיעות בקטנה האם זה יפריע לי בצבא עם הנשק או משהו ??
יסלקו אותי יוציאו אותי מגולני ??
|
|
אני לא חושב שיסלקו אותך על הזעה קלה, אם אתה מצהיר שיש לך הזעת יתר זה עלול להוריד לך פרופיל או לתת לך סעיף אבל גם אז סביר להניח שתוכל להיות בגולני, בכל אופן הזעת יתר זה אומר שהידיים שלך כל הזמן דביקות מזיעה אני לא יודע אם זה המצב שלך.
לא חושב שזה יפריע לך, לא הייתי דואג במקומך
ממה? מה אתה חושב שיקרה? שתידבק לך היד לנשק? כדאי שתידבק לשם.. שמע בצבא אתה גם ככה מזיע כמו חמור ומסריח כל הזמן אז זה לא באמת משנה
סימן של היד מזה שהיד שלי מזיעה או משהו שאני מרגיש אם האצבעות אני מרגיש שהיא לא מזיעה כזאת אולי טיפה לחה למשל עכשיו אני מרגיש שהיא לא מזיעה ולא לחה אבל אם אני שם לכמה שניות את היד על החלון רואים סימן. אני מפחד שכשאני יירה עם הנשק ההדף של הנשק יפריע לי בלהחזיק את הנשק, בחיים לא הייתה לי בעיה של החלקה חוץ מזה שאני עושה מתח ואחרי איזה חצי דקה 45 שניות אני מרגיש טיפה חלקלקות.
לא תיהיה לך שום בעיה כזאת
אל דאגה
אחי תאמין לי, הנשק לא יחליק לך מהיד, שיהיה בהצלחה
מצטרף למה שחומי אמר,אל תדאג הנשק לא יחליק לך מהידיים.
תחשוב על זה בצורה כזאת: חיילים כל ה זמן רצים ,קורעים להם תתחת והם מזיעים כמו חמור בעבודת פרך
ועדיין לא מעיפים עלזה אף אחד ובטח ובטח שהנשק לא מחליק או נופל.
שיהיה בהצלחה בגולני![]()
בצבא אתה מזיע במקומות שלא ידעתה שקיימים אפילו , הנשק לא הןלך להידבק לך ליד ושתזרוק רימון הוא לא ישאר לך ביד
אין לך מה לדאוג מזה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר: