יאלה תתוודו
אני אתחיל:
Unstopabulls
קבוצת ברייקדאנס שכמה חברים שלי חברים בה חחח
יאלה תתוודו
אני אתחיל:
Unstopabulls
קבוצת ברייקדאנס שכמה חברים שלי חברים בה חחח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
חחחחחחחחחחח ישלי תמונה של חבר שלי בפייסבוק ..
לא מפרסם![]()
זדנק זמאן, מאמנה של רומא, ידע שבמסע"ת לקראת המשחק מול ג'נואה מחר (א') במסגרת המחזור השמיני בסרייה A. הוא יצרך לדבר והרבה על דניאלה דה רוסי ופאבלו אוסבלדו. מלבד צמד השחקנים שבעין הסערה, התייחס זמאן לעוד נושאים לקראת המשחק ובכלל לגבי רומא.
לא חוזר בו מדבריו. זדנק זמאן.
- מר זמאן, בימים האחרונים היה דיון רב לגבי ההצהרות שלך כלפי דניאלה דה רוסי ופאבלו אוסבלדו, אשר תיארת אותם כמי שלא מחוייבים לקבוצה באופן מלא ודואגים לפן האישי שלהם על הקבוצתו. האם אתה חוזר בך מדבריך?
"לא. אמרתי מה שאמרתי ואיני חוזר בי מדבריי… אני שמח שהם התמודדו עם הדברים באופן איכותי. אני גם שמח עבורם שהציגו יכולת טובה ביותר עם הנבחרת האיטלקית. וכעת הם עושים עבודה טובה באימוני הקבוצה".
- האם שוחחת עם אחד מהם שיחה בארבע עיניים?
"לא… לא דיברתי…".
- האם אינך חושב שדבריך על דה רוסי, יכולים לדחוף אותו החוצה מהקבוצה בהתחשב שמאמנים רבים בקבוצות מספר, חושקים בו ורוצים אותו? אולי היית צריך לחשוב על כך ולשמור על יחסים טובים איתו? כי יכול להיות שהיחסים הללו ישפיעו על העבודה בניכם.
"איני מודאג מהנושא הזה… אני יודע שלדה רוסי יש חוזה ארוך ואני יודע שהוא רוצה להמשיך כאן בקבוצה. ולכן לא תהיה שום בעיה בעניין הזה. כל מה שאני מבקש זו יכולת טובה מהשחקנים שנחשבים כחשובים ביותר בקבוצה".
- אתמול התראיין מירלאם פיאניץ' ואמר באופן ברור שהוא מעדיף לשחק כקשר אחורי לפני הבלמים כמו שהוא משחק בנבחרת. כי בעמדה הזו הוא מרגיש הכי טוב. האם אינך חושב כמוהו? האם טכסידיס טוב ממנו ומדה רוסי בעמדה הזו?
"שחקן משחק 6 או 7 משחקים בשנה במדי הנבחרת. כשעם הקבוצה הוא משחק כ-40 משחקים. ולכן יש הבדל גדול בין התפקוד בנבחרות לבין זה שבקבוצה. אני לא רואה בפיאניץ' כמי שמחזיק תכונות כדי שישחק בעמדת הקשר האחורי ועוד לפני הבלמים. הוא שחקן טוב ביותר אך יש לו תכונות שגורמות לו להיות טוב בעמדות אחרות".
- טענת שאהבת את גישה השחקנים במשחק הניצחון האחרון מול אטלנטה. האם אתה מצפה לראות את אותה גישה מחר מול ג'נואה? האם תוצאה חיובית מחר יכולה להיות נקודת המפנה של העונה?
"אני כן מצפה מגישה חיובית במשחק מחר. אני יודע שלא תמיד אקבל את הגישה הזו. אך מחר אני מצפה לה. וכן, אני חושב שניצחון מחר יהווה נקודת מפנה בעונה. והמטרה שלנו לעשות זאת מחר".
- האם תוצאה שלילית מחר יכולה לפגוע בשאיפות וביטחון השחקנים לגבי המשך העונה?
"לא… יותר מ-30 משחקים בעונה. בעונה שעברה יובנטוס אחרי המשחק מול מילאן עברה תקופה לא קלה. כל מועדון עובר את התקופות הללו והסוד הוא להתאושש מהמצבים הללו. אנו יודעים איך יובה התאוששה ובסוף זכתה בסקודיטו".
- האם אתה חושב שהיכולת הטובה של דה רוסי עם הנבחרת, היא מהסיבה שהוא משחק בעמדה שלו ומציד יכולת ונחישות רבה ביותר. האם אינך חושב שהמשך שילובו בעמדה שאינה טבעית עבורו ברומא, פוגעת ביכולת שלו?
"לא. למה אתם חושבים שכולם משבחים את דה רוסי על המשחק בנבחרת? כי הבקיע פעמיים ונכנס לרחבה והבקיע משם. זה מה שאני רוצה ממנו ברומא".
- באוגוסט טענת שאריק לאמלה עדיין לא מבין מה אתה רוצה ממנו. עד כה העונה, הוא הבקיע שני שערים. אחד מבעיטה מחוץ לרחבה והשני מתוך הרחבה כשפרץ את ההגנה. איזה אריק – זמאן רוצה?
"לאמלה שחקן כישרוני ועם פוטנציאל רב. אני רוצה ממנו הרבה דברים ורואה שהוא יכול לשחק כחלוץ. אני רוצה את לאמלה אשר פורץ לרחבה ומבקיע משם אחרי שעובר את שחקני ההגנה".
- הדברים שלך על דה רוסי הפריעו למאמן האזורי, מר פראנדלי. האם אתה חושב שהוא התערב לך בקבוצה?
"מר פראנדלי אינו יודע מה הולך אצלי באימונים. התערבות? לא… זה הצהרה נורמאלית שלו כי הוא רואה את השחקנים מזווית אחרת".
- לגבי ג'נואה, ממה אתה חושש?
"זה כמו כל משחק ליגה. משחק קשה בו עלינו להיות טובים מאוד כדי לנצח. לשחק במגרש שלהם אינו דבר קל והם מחזיקים בשחקנים טובים בהתקפה כמו בוריילו ועם קישור שבעיני אני חושב שהוא מצויין מאוד. ג'נואה התקפית מאוד ומהירה. ועלינו להיות גם מהירים אך גם זהירים".
- בורדיסו סובל מפציעה בגב. וקאסטאן גם כן פצוע. האם אופציית הצמד רומאניולי ומארקיניוז קיימת למרכז ההגנה?
"שניהם שחקנים טובים שהמהווים תמיד אופציה עבורי. קאסטאן סובל מפציעה באמצע בכף רגלו, ושיתופו מחר לא יהווה בעיה".
- איך ראית את אוסבלדו ודה רוסי באימונים? האם ישחקו מחר?
"התאמנו 10 ימים בלי הבינלאומיים. בלי 13 שחקנים. דה רוסי ואוסבלדו רק חזרו ומתאמנים הייטב ואני מרוצה מהם. אני אשמח אם יציגו את היכולת בנבחרת גם כאן ברומא. למרות שהם מרגישים עייפות ובמצב גופני לא טוב מדי, שניהם מקיימים את ההוראות שאני מבקש. וכך יהיה מחר".
כתבה שפרסמתי באתר של רומא.
3. לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב
7®j +0 00n|>3®$+4n|>
אריק יא אח תוריד לי תבאן במירק, עברו כבר חודשיים...
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...20225411_n.jpg
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
".It always seems Impossible until it's done"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה WTF מי זההה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Gamer Alert!GO BACK IN TIME: WWE VIDEO GAME HISTORY
With the release of the highly anticipated "WWE ’13" just around the corner, WWE.com looks back at the history and evolution of squared circle video games through the decades. Take a peek at WWE games' pixelated past, from 8-bit glory of Nintendo to the mind-blowing graphics of today, in this grapplin' gaming retrospective.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music