1234
1234
נערך לאחרונה על ידי אנונימי.; 13-11-2012 בשעה 11:40.
|
|
בן כמה אתה?
מה שאני יכול להגיד הוא שאתה מתעסק יותר מדי במה יגידו לך, אם כבר אתה יודע את הבעיה שלך אני תמיד אומר שזה 50% מפתרון הבעיה.
בקשר לזה שמעליב אותך, שמע אני אומר לך כזה דבר, האנשים היום בעולם חרא, נדיר למצוא את האנשים הבוגרים שתבקש מהם יפה להפסיק משהו שמפריע לך והם יפסיקו, במקרים האלה חייב לערב אלימות, אני לא דוגל בזה ולא מעודד אותך לעשות את זה אבל תשמע אם המצב הזה מפריע לך מאוד וזה לא נפסק אין מה לעשות חוץ מלפרק לבן זונה את השיניים שיבין.
עצה שלי, תתנתק מכל מה שאומרים, תרים לעצמך את הביטחון, אני לא יודע מה הגיל שלך אז אני לא יכול כל כך לשדרג את מה שאני מציע לך, אבל בוא נניח שאתה כיתה י' ומעלה כי דיברת עם בגרויות.
אין סיבה שלא תצא ותהנה ותשלב הכל בד בבד, תראה אותי לדוגמה, אני בן 20, אני בצבא כרגע, אני 10 ימים אמנם נמצא בצבא בחודש(אבל לא 8 שעות אלא 24 ואני מנותק מהעולם, כי איפה שאני נמצא אין אפשרות להכניס אמצעי תקשורת) אז אני שליש חודש מנותק מהעולם, ב2\3 שנותרו לי אני מוצא זמן לחברים, חברה, משפחה, עבודה, עכשיו אני אשאל, האם אני יותר טוב ממך באיזשהו דבר? אני אומר שממש לא, ההבדל ביני לבינך שאני מסמן לעצמי מטרות ומנסה להשיג אותם, בן אדם חייב לשאוף לאנשהו או שתהיה לו מטרה בחיים בשביל שיהיה בהם טעם ועניין, אני קובע לי סדר יום\שבוע\חודש, אני פשוט יודע מה אני רוצה מעצמי ומתכנן את זה וככה יש טעם בחיים ואני מונע.
זה מה שאתה צריך לעשות, מצא לך כמה חברים, תשבו ביחד, תצאו לאכול\סרט תקבעו עם בנות, בהתחלה תשבו כולם ביחד, אם תהיה איזה מישהי שתידלק עליה תיקח את זה ליותר רציני, דברו בטלפון תציע להיפגש, תאמין לי זה לא תורה מסיני, הרבה עברו את זה לפניך ויעברו את זה אחריך, הכל עניין של גישה, תזכור, קבע לך יעדים בחיים ויהיה להם טעם, שיהיה בהצלחה..