פשוט כותרת.. בבקשה בלי לייעץ פיסיכיאטר , פסיכולוג וכ'ו..
פשוט כותרת.. בבקשה בלי לייעץ פיסיכיאטר , פסיכולוג וכ'ו..
|
|
אתה חייב להבין. שכל טיפול מוענק בשני רבדים. התרופתי והאישי - אחד הולך יד ביד עם השני. חובה לשלב עם שניהם. אם אמליץ לך על דרכי פעולה שתוכל לנסות ולתרגל בבית אין בזה עניין כלל, כי חייב זה להיות משולב עם טיפול תרופתי. אלו אבני היסוד של רפואת הנפש והגוף . שנאמר " כל חולי ישראל בהכרח קשורים בנפש, ומייד שמתרפאה הנפש- מתרפא הגוף " (אני חושב שזה הבעל שם טוב )
אין דבר כזה פיצול אישיות
זה יכול לקרות רק אם בנאדם שוכח את העבר
ישנן הפרעות אישיות![]()
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.
אחי לך לפסיכולוג
לא לא אל תקשיב לו
לך לפסיכיאטר הוא יותר מומחה בדברים האלה
סתם...
אנחנו פה לא יכולים לעזור לך עם זה,אתה צריך יעוץ מקצועי
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
אדם יכול לעלות על פיצול אישיות שיש לו רק מסיפורים שמספרים לו. אדם לא יכול להיות מודע לפיצול שלו.
מישהו סיפר לך שראה אותך ככה?
דבר אחד אני יכול להגיד לך - אף אחד מחברי הפורום (גם לא המנהלים וגם לא המומחים שפה) לא יכול לעזור לך בצורה רצינית דרך הפורום ודרך האינטרנט, שזה יהיה לך ברור.
אתה חייב לפנות לגורם חיצוני (כל איש מקצוע שמתעסק בדברים האלה) לבקש עזרה.
בשבילך, כדי שלא תעלב חס וחלילה מאף אחד מהאנשים פה..אל תקשיב לאף אחד. (חוץ מאלה שאמרו לך לפנות לגורם מקצועי)
מכיר את זה גם לי יש את זה. ואני גם יודע מי אתה ומה אתה
לפעמים כשאני מתמסטל אני קם בתור ישו וחושב שאני יכול ללכת על המים ותמיד טובע בבריכה
לפעמים אני חושב שאני מוסלמי רדיקלי ואפילו הייתי מטיף פה בפורום לאסלאם ולשיחרור פלסטין
ופעם חזרתי מיציאה ועברנו ליד בית קברות והייתי מחוק, אז עמדתי וניסיתי לעשות את תחיית המתים תוך כדי שאני רוקד טקטוניק והרגשתי שהם מדברים איתי מהקבר שלהם...חטפתי פסיכוזה עצבנית ורצתי לכביש וכמעט נדרסתי.
זה מגיע למצב שאני אפילו מפרסם תמונות שהן לא שלי בפורום תמונות ונעלב אם מקללים אותי או מרגיש טוב אם מחמיאים לי אבל זה לא אני...אבל הסמים האלה...דפקו לי את המוח...
תפסיק עם הסמים אחי תאמין לי אני כמוך מכור...פשוט תלך לגמילה תיגמל תהיה נקי..אני בוכה כשאני כותב את זה כי אתה מזכיר אותי...
"אני היי בנטורל, לא עושה סמים בכלל"..
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-02-2013 בשעה 11:09.
שבן אדם חולה בפיצול אישיות הוא לא מודע לזה, לא?
בבתי חולים יש מגוון של ציוד רפואי הכולל עגלות טיפולים דמים והחייאה וגם רב תא
עגלת שירות
עגלת כביסה
תאי אחסון