קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מרוויחים כסף ללא ממאמץ תהנו אחים שלי...
    על ידי arthur15 בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-06-2008, 20:00
  2. [סקר] איך אתם מרוויחים כסף?
    על ידי .Tal בפורום סקרים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 04-04-2008, 16:22
  3. מרוויחים כסף בלי לעשות כלום!!!
    על ידי 21GY בפורום ארכיון מדריכים
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 21:02
  4. מרוויחים כסף בפלאפון בלי לעשות כלום!
    על ידי 21GY בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 20:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מרוויחים כסף קל? חבל שכל ההשקעה תלך! מדריך להתגוננות באינטרנט מפני פריצות :)

ברירת מחדל מרוויחים כסף קל? חבל שכל ההשקעה תלך! מדריך להתגוננות באינטרנט מפני פריצות :)

שלום לכולם,בפוסט הזה אני לא אבוא להראות לכם שיטות איך להרוויח כסף קל אלה אעזור לכם להתגונן באינטרנט!
    יש מספר מוקדים בעייתים באינטרנט שככה פורצים למייל או לפייסבוק או לאתרים אחרים ולוקחים לכם עבודה של שבועות\חודשים ואולי גם שנים…
    נתחיל ללמד אותכם איך להזהר באינטרנט!
    טיפ מספר 1 -
    הבעיה הכי גדולה של אנשים שהם משתמשים באותה סיסמא להכל! – זאת בעיה נפוצה בעולם הכסף הקל ובכללי לאנשים שלא מבינים דבר באינטרנט!
    הסכנה שתמונה בסיסמא אחת להכל היא – נניח יש לכם חשבון PP שזה מאובטח ואתם בטוחים בזה ויש לכם מייל שהוא מאובטח והכל ופייסבוק מאובטח הכל טוב ויפה עכשיו נרשמתם לאתר שהוא לא מאובטח עם אותה סיסמא… מה קורה עם יפרצו לאותו אתר ויהיה להם את המייל והסיסמא שלכם? נקודה למחשבה לכם הטיפ הראשון שלי הוא להשתמש בסיסמא אחרת לכל אתר ולרשום את זה במייל או איפשהו
    והכי חשוב זה! סיסמא שונא לPP ולאימייל מכל דבר! לעולם לא להשתמש באותה סיסמא באתרים!!
    טיפ מספר 2-
    עם אתם מקבלים מייל לדוגמא "זכית בהגרלה כל מה שעליך לעשות הוא להכנס לחשבון שלך באתר XXXXX ולקבל את זה – לינק " לעולם אל תכנסו ללינקים! תכנסו לאתר ישירות לדוגמא פייפל אז תלחצו על השורת כתובת ותרשמו : http://paypal.com ואל תלחצו על המייל במייל גם עם זה נראה לכם הכי אמין בעולם! זה כולל לגבי כל האתרים! ותשימו לב תמיד שעם אתם מחוברים בפייפל או בכל אתר אחר וקורה ונכנסתם להודעה פרטית או משהו זה אף פעם לא יבקש להתחבר שוב! זה מה שנקרא פישינג – פישינג זה דייג של נתונים ברשת! שיטה זאת עובדת בקלות בעולם הכסף הקל… בעיקר על תמימים !
    טיפ מספר 3-
    עכשיו נדבר על הסיסמא שלכם – רובכם משתמשים בסיסמא בין 6 ל8 ספרות! לכן רצוי להוסיף סימנים כגון !@#$%^&*)( או יותר מורכבים כמו}{?<>:" סיסמא חלשה לדוגמא: 78192933 סיסמא כזאת גם בהצפנה לא בעיה לפצח,סיסמא עם סימנים בלתי אפשרי! כמו כן רצוי שהסיסמא לא תהיה מספר פלאפון או תעודת זהות שלכם… אלה דבר שאין לו זיקה אליכם לדוגמא – השם שלכם הוא בנימין נתניהו אז תעשו סיסמא כזאת: B!ny@m!n12 כתבתי בנימין באנגלית והוספתי 12 סתם לדוגמא…ניתן לעשות סיסמא קבוע ובכל אתר לשנות את המספר לדוגמא….
    טיפ מספר 4-
    עם שולחים לכם קבצים כמו "קראק נדיר למשחק פיפ"א 13" או כל דבר אחר,לא לפתוח! לרוב אנשים בשביל לפרוץ משתמשים בקיילוגרים או בכל וירוס אחר וכך הכל יילך לכם!

עד כאן הטיפים הקטנים שיעזרו לכם בעולם האינטרנט זה הבסיס אני עוד אעדכו את הפוסט הזה יהיה שווה להרשם לרשימת עדכונים…
    מקווה שלמדתם משהו ושיהיה לכם יום טוב!
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של JustMoneyMaker
    לייקים
    18
    נקודות
    35

וואו עזר לי מאוד באמת תודה!
    יש אפשרות לשנות סיסמא ל Gmail/PP/PZ?

ציטוט נכתב במקור על ידי JustMoneyMaker צפיה בהודעה
    וואו עזר לי מאוד באמת תודה!
    יש אפשרות לשנות סיסמא ל Gmail/PP/PZ?
    כמובן,בGMAIL שמאל כתוב את הכתובת שלך תלחץ עלייה ואז "חשבון" ואז לשונית "אבטחה"
    בקשר לPP ואPZ אני לא יודע,אבל מה שבטוח שעם תשחזר סיסמא תוכל לשנות סיסמא בוודאות...

משתמש מתקדם האוואטר של JustMoneyMaker
    לייקים
    18
    נקודות
    35

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    כמובן,בGMAIL שמאל כתוב את הכתובת שלך תלחץ עלייה ואז "חשבון" ואז לשונית "אבטחה"
    בקשר לPP ואPZ אני לא יודע,אבל מה שבטוח שעם תשחזר סיסמא תוכל לשנות סיסמא בוודאות...
    ואלה אחי תודה על שאמרת לי לשנות סיסמאות עכשיו שיניתי ב Gmail/PP/PZ/liberity reserv את כל הסיסמאות שלי לסיסמאות קשות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    שלום לכולם,בפוסט הזה אני לא אבוא להראות לכם שיטות איך להרוויח כסף קל אלה אעזור לכם להתגונן באינטרנט!
    יש מספר מוקדים בעייתים באינטרנט שככה פורצים למייל או לפייסבוק או לאתרים אחרים ולוקחים לכם עבודה של שבועות\חודשים ואולי גם שנים…
    נתחיל ללמד אותכם איך להזהר באינטרנט!
    טיפ מספר 1 -
    הבעיה הכי גדולה של אנשים שהם משתמשים באותה סיסמא להכל! – זאת בעיה נפוצה בעולם הכסף הקל ובכללי לאנשים שלא מבינים דבר באינטרנט!
    הסכנה שתמונה בסיסמא אחת להכל היא – נניח יש לכם חשבון PP שזה מאובטח ואתם בטוחים בזה ויש לכם מייל שהוא מאובטח והכל ופייסבוק מאובטח הכל טוב ויפה עכשיו נרשמתם לאתר שהוא לא מאובטח עם אותה סיסמא… מה קורה עם יפרצו לאותו אתר ויהיה להם את המייל והסיסמא שלכם? נקודה למחשבה לכם הטיפ הראשון שלי הוא להשתמש בסיסמא אחרת לכל אתר ולרשום את זה במייל או איפשהו
    והכי חשוב זה! סיסמא שונא לPP ולאימייל מכל דבר! לעולם לא להשתמש באותה סיסמא באתרים!!
    טיפ מספר 2-
    עם אתם מקבלים מייל לדוגמא "זכית בהגרלה כל מה שעליך לעשות הוא להכנס לחשבון שלך באתר XXXXX ולקבל את זה – לינק " לעולם אל תכנסו ללינקים! תכנסו לאתר ישירות לדוגמא פייפל אז תלחצו על השורת כתובת ותרשמו : http://paypal.com ואל תלחצו על המייל במייל גם עם זה נראה לכם הכי אמין בעולם! זה כולל לגבי כל האתרים! ותשימו לב תמיד שעם אתם מחוברים בפייפל או בכל אתר אחר וקורה ונכנסתם להודעה פרטית או משהו זה אף פעם לא יבקש להתחבר שוב! זה מה שנקרא פישינג – פישינג זה דייג של נתונים ברשת! שיטה זאת עובדת בקלות בעולם הכסף הקל… בעיקר על תמימים !
    טיפ מספר 3-
    עכשיו נדבר על הסיסמא שלכם – רובכם משתמשים בסיסמא בין 6 ל8 ספרות! לכן רצוי להוסיף סימנים כגון !@#$%^&*)( או יותר מורכבים כמו}{?<>:" סיסמא חלשה לדוגמא: 78192933 סיסמא כזאת גם בהצפנה לא בעיה לפצח,סיסמא עם סימנים בלתי אפשרי! כמו כן רצוי שהסיסמא לא תהיה מספר פלאפון או תעודת זהות שלכם… אלה דבר שאין לו זיקה אליכם לדוגמא – השם שלכם הוא בנימין נתניהו אז תעשו סיסמא כזאת: B!ny@m!n12 כתבתי בנימין באנגלית והוספתי 12 סתם לדוגמא…ניתן לעשות סיסמא קבוע ובכל אתר לשנות את המספר לדוגמא….
    טיפ מספר 4-
    עם שולחים לכם קבצים כמו "קראק נדיר למשחק פיפ"א 13" או כל דבר אחר,לא לפתוח! לרוב אנשים בשביל לפרוץ משתמשים בקיילוגרים או בכל וירוס אחר וכך הכל יילך לכם!

עד כאן הטיפים הקטנים שיעזרו לכם בעולם האינטרנט זה הבסיס אני עוד אעדכו את הפוסט הזה יהיה שווה להרשם לרשימת עדכונים…
    מקווה שלמדתם משהו ושיהיה לכם יום טוב!
    לכל אתר סיסמה שונה? אני רשום להרבה אתרים ואני לא יכול לשים לכל חד סיסמה שונה... אבל לאימייל, לPP ולPZ יש לי סיסמאות שונות.
    למענה מהיר- צטטו אותי

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    לכל אתר סיסמה שונה? אני רשום להרבה אתרים ואני לא יכול לשים לכל חד סיסמה שונה... אבל לאימייל, לPP ולPZ יש לי סיסמאות שונות.
    זה תלוי,עם זה אתרים של כסף קל נניח עדיף סיסמא שונה לכל אתר,שלא יפרצו לך לכולם ככה ביחד אבל עם זה סתם פורומים וזה אפשר אותה סיסמא להכל....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,526 | הודעות: 8,173,113 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect