אתה יכול לצפות בעמוד זה בכתובת http://www.iatraf.co.il/content.php?...חק-רבין
אתה יכול לצפות בעמוד זה בכתובת http://www.iatraf.co.il/content.php?...חק-רבין
|
|
יהי זכרו ברוך, היה בן אדם עם הרבה חוכמה ואומץ.
מה אפשר להגיד. היה אדם משכמו ומעלה,
אך היו אנשים שהעדיפו לפגוע בו ובדמוקרטיה בגלל דעות אישיות.
יהי זכרו ברוך.
שרבין נרצח אני נולדתי שמחה המעלה בעצב.
יהי זכרו ברוך
היה איש שלחם וחי למען השלום, קראו לו "רודף השלום", חבל שכך היה גורלו.
יהיה זכרו ברוך.
PureToxic אתה מפגר חסר רגשות.
אתה כנראה חוגג את יום הזיכרון אם אתה מדבר ככה.
לא משנה מה, בנאדם נרצח פה (ראש ממשלה לא סתם), יהודי כמוך וכמוני ואתה לא יכול להיות שמח מזה.
אתה בושה וחרפה לארץ ישראל, וזה עוד לא קשור לדעות הפוליטיות הדביוליות שלך, אין לי מילים לתאר עד כמה אתה המיץ של הזבל
אני תומך בכך שעצרו אותו, אבל חבל שעצרו אותו בדרך המוות.
מוות אף פעם לא פתרון ולצערינו זה מה שקרה.
אבל אם רבין לא היה נהרג, אני מאמין שכבר לא הייתה מדינה שנקראת ישראל.
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 28-10-2012 בשעה 07:49.
יהי זכרו ברוך, היה בן אדם משכמו ומעלה שרק תרם למדינת ישראל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הוא כבר עשה הביא נשק לערבים, רצה לסגור את הצבא, את השבכ, לתת את ירושלים, את הגולן אם רבין לא היה מת היינו עכשיו חיים תחת שלטון ערבי איך היינו מסתדרים בלי הצבא איך?
אל תתנו כבוד לשמאלנים למה יש לו יום מיוחד למה לא לכל חבר כנסת לא מביאים יום זיכרון
למה לרחבעם זאבי שנרצח בידי מחבלים לא נותנים יום זיכרון?
סתם שמאלני בוגד ביום הזה חגגתי ושמחתי
בונא יחתיכת מטומטם, חודש לפני שרצחו אותו(ועוד מספר פעמים) הוא נאם ואמר שירושליים היא שלנו,
שהוא בחיים לא יתן אותה, הוא היה מוכן לתת שטחים מיהודה ושומרון ועזה בשביל השלום על הפלסטינים,
בשביל שתיהיה להם רשות משלהם, אך לא מדינה, אלא פחות ממדינה, וזה בדיוק מה שהוא אמר.
בקשר לנשקים שהוא נתן, הוא החזיר אלפי AK-47 שנלקחו מארגון הטרור אש"ף, שבעצם הבטיח וחתם על חוזה
שהוא יעזוב את הטרור ושמכיר בישראל כמדינה יהודית בארץ ישראל.
אני גם הייתי עם דעה כמו שלך, עד שחקרתי את זה יותר לעומק, מי שהתחיל את השלום עם הערבים זה לא רבין,
ובהתחלה רבין בכלל לא לקח בחשבון או האמין שהוא יצליח לעשות איתם שלום, כנראה דעתו השתנתה עם הזמן,
וכנראה יש סיבה לכך, אני ואתה לא יכולים לשפוט את רבין, הוא עשה המון למדינת ישראל, בזכות אנשים כמוהו אנחנו נמצאים כאן,
כל מה שהוא רצה זה עתיד טוב יותר לדורות הבאים, שלא יצטרכו להילחם עשרות שנים כמוהו.