קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-07-2011, 20:25
  2. אני רוצה להתלונן ואני לא יודע איפה
    על ידי sparki4 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 20:43
  3. [תלונה] מנהלים אני רוצה להתלונן על MayMon
    על ידי asaf-z בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 21:06
  4. שלום,אני רוצה להתלונן על Flipper ..
    על ידי N i n j a 2 בפורום משוב
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 11:50
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:13
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אני רוצה להתלונן בשם כל המשתמשים הפגועים, המתוסכלים, הממורמרים והכועסים על פורום משוב

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ברירת מחדל אני רוצה להתלונן בשם כל המשתמשים הפגועים, המתוסכלים, הממורמרים והכועסים על פורום משוב

קורה מצב שכל פעם שאני כותב משהו בפורום משוב, אני נפעם, זועם, ובעיקר מתוסכל, ובגלל זה אני גם מקלל!
    נשבר לי כבר האמאמאמא של הזין מזה שמתלוננים על מפקחים או ראשיים,
    והם, בחוצפתם, מגיבים בעצמם באשכול, מתחילים להתווכח ולבלבל את המוח וסותרים את המטרה של הפורום!
    לפעמים גם נועלים את האשכול ומשאירים את המשתמש חסר האונים כועס, טרוד, מתוסכל,
    מרגיש כמו אידיוט!
    פורום משוב אמור להיות צד שלישי.
    הבן אדם שמתלוננים עליו צריך מקסימום להביע דעה ולסתום ת'פה שלו בלי לזיין בשכל ולעשות מהאשכול חתיכת מהומה!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=891638
    תראו באשכול הזה, איך Messi מתחיל לעשות תעמולה איך שהאשכול נפתח, וכשכבר בא ראשי,
    הוא לא רואה משתמש שצריך ורוצה עזרה, הוא רואה משתמש ווכחן, מעצבן שסתם מקפיץ לכולם את הפיוז דווקא.
    את זה שAriel התחיל גם לבלבל ת'ביצים ולהתחכם ולתפוס במילה אני אשאיר לאשכול הבא.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=649568
    הנה עוד אשכול מקסים.

שורה תחתונה -- חלאס.
    תודה.
    (יהיה גם נחמד אם תפסיקו לנעול פה נושאים ולהשאיר משתמשים חסרי אונים ולשאול "יש לך עוד מה להגיד?" לפני שסוגרים אשכול, או בכלל לא לסגור אשכול! מה כואב לכם בזין שאשכול ישאר פתוח? רק המשתמש עצמו ואתם יכולים להגיב פה בכל מקרה.
    משתמש הקפיץ? אוי ואבוי! לשלוח אותו לבית הסוהר! גם אם יותר קל פשוט למחוק את התגובה בשתי לחיצות! כי אתם כאלה בכיינים לפעמים.)

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

אתה צודק!
    אבל אם אתה רוצה להביע דעה ואתה רוצה שיקחו אותך ברצינות תכתוב כמו בן אדם. התמונות של המחיאות כפיים לא עוזרות לך בשום דרך רק מעצבנות את מי שצריך לקרוא את האשכול.
    לגבי ההקפצות, יש חוקים בפורום שנועדו שכל המשתמשים יוכלו להנות בפורום ולהכיב על נושאים אקטואלים, אם החוקים האלה לא מתאימים לך אתה יכול לעבור לפורום אחר שכן יתן לך להקפיץ נושאים מ2005.

משתמש כבוד האוואטר של ArieI
    לייקים
    463
    נקודות
    934

דבר ראשון, אני לא רואה כאן שום זלזול, אנחנו ענינו לו בצורה הכי טובה והכי תקינה שיש.
    המפקח הביע את דעתו בנושא ונתן תשובה, התשובה בהחלט נכונה כי תגובות כאלו לא באות במקום כי הוא נתן ביקורת קצרה.
    אני הסברתי לפותח האשכול לא פעם אחת שהוא עבר על החוקים, והוא המשיך להתווכח אז אמרתי לו לעבור לפרטי ושם דיברנו.
    חוץ מזה, אם למשתמש אין יותר מה להגיד באשכול שלו במשוב אנחנו נועלים בשביל לעשות סדר, אם נשאיר אשכול פתוח ואחרי חודש מישהו יבוא ויקפיץ במקום לפתוח אשכול חדש (שלוקח בין היתר כמה שניות, לא יותר) אז יהיה כאן הרבה בלאגן.
    ואיפה אתה רואה בדיוק שאני מנסה 'להתחכם'?
    נערך לאחרונה על ידי ArieI; 27-10-2012 בשעה 23:14.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

המשתמש המתוסכל הספציפי הזה שדיברת עליו, לא מתסוכל בגלל התשובה שהוא קיבל אלא בגלל סיבות אחרות והוא מוציא את התסכול הזה פה.
    אז כן, התגובות העוקצניות שלו ימחקו. עם הנושא, כמו שהוא טוען, הוא העביר ביקורת גם על המפקח ועל שיטת הפיקוח שלו, תזכיר לי מי הוא שהוא נותן לי עצות ניהול? אם משהו לא מוצא חן בעיניו יש את הפורום משוב ויש הודעה פרטית, שם הוא יכול להעביר ביקורת על שיטות ההתנהלות של המפקח, ולא בפומבי.
    אנחנו לא יכולים לרצות את כולם, ולעתים יותר מדי קרובות הנושאים ננעלים רק כי הם הופכים לויכוח מתמשך מי צודק ומי לא.
    כמו שהחוק אומר שאתה צריך לאסוף אחרי הכלב שלך את החרא שלו, בכל מקום, גם אם זה יער נטוש. זה דבילי אבל זה חוק ואתה יכול להתווכח על זה מחר אבל העובדה שזה חוק.
    לעתים אחרות, הטון המזלזל הזה שכתבת בו כרגע הוא הסיבה לנעילה. אנחנו לא עובדים אצלך, ובטח ובטח שאתה לא מעל אף אחד פה שתוכל לבוא ולהתנשא ולדבר בטון המזלזל הזה ולהוסיף את התמונות האלה שהוספת בסוף. זה מוציא את החשק לענות ורק בגלל זה מקבלים נעילה בפנים. ניטרלי או לא, עונה לך בן אדם לא בוט.

כמו שאמרתי, ואני אגיד שוב, אי אפשר לרצות את כולם.
    משתמש מתוסכל\טרוד וכל מה שהזכרת הוא לאו דווקא משתמש שזלזלו בו, אלא משתמש ששמע לא את מה שהוא רצה לשמוע.
    מי שמתוסכל\טרוד וכו' ימצא למי לפנות ואיך לפתור את הבעיות שלו במידה והוא חושב שהן לא טופלו כראוי כאן.

לא מעניין אותי אם אתה כועס או נפעם, אני לא פח זבל שתוציא עליי תעצבים שלך אז ברגע שתתחיל ללכלך כמו שעשית עכשיו לא רק שתקבל נעילה אלא גם קנס ואזהרה ותשכח מלקבל תשובה.
    הסיבה היחידה שזה לא קורה עכשיו זה כי אני רוצה שיהיה לך ולכל אלו שדיברתם בשמם ברור פעם אחת ולתמיד.

ואגב, הנושא השני שהבאת, שמת לב שהוא מ2010 כן?

תרצה להוסיף עוד משהו או שאפשר לתת גם לך נעילה בפנים כי גם אני כועס טרוד ונפעם.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

הבעיה איתך ועם אנשים כמוך, היא הרצון לקבל תשובה ספציפית. כזאת שתתאים להם.
    למרות שרוב הפעמים ה"תלונה" בכלל לא מבוססת ונשענת על הבנה שגויה של המציאות.

בדוגמא שלך טרחת להביא אשכול שאני נעלתי עקב המשפט הבא:
    "דבר כזה עוד לא ראיתי,מפקח שחושב שהוא ראשי? מי הוא בכלל שהוא יתן באן?"

נתעלם לרגע מהטימטום שעומד אחרי האשכול עצמו - מפקח ראשי לתת באן והוא לא צריך להיות ראשי בשביל זה.
    אז מה הטעם בכלל לענות לאותו פותח אשכול שלא טרח להבין את סדר ההררכיה הניהולית באטרף? אין טעם.

אז כדי לא לצאת אהבל שוב פעם, קח המלצה לחיים:
    קודם כל תדע שמשהו הוא נכון - רק אח"כ תתלונן עליו.

דבר נוסף שכדאי שתלמד הוא "יחס גורר יחס", אתה מדבר בצורה מזלזלת וכך ייתיחסו אליך. אל תצפה לעולם אחרת.
    זאת הסיבה שאשכולות מסויימים ננעלו (אך תמיד טופלו!) ולכן גם זה יינעל לאחר תגובות מראשי, כבוד והוד ה CEO בעצמו.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,420 | הודעות: 8,200,013 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect