האמריקאית הביסה תוך שעה 2:6 ו-1:6 את אגה רדוונסקה, הרוסיה ניצחה בקלות 4:6 ו-2:6 את ויקטוריה אזרנקה: "סרינה נמצאת בשיא שלה"
סרינה וויליאמס ומריה שראפובה עלו הערב (שבת) לגמר אליפות סוף השנה של סבב ה-WTA באיסטנבול
אחרי המאבקים המרתקים והצמודים של השבוע, דווקא חצאי הגמר היו חד צדדיים באופן יחסי.
סרינה וויליאמס הביסה תוך כשעה את אגה רדוונסקה 2:6 ו-1:6. רדוונסקה הגיעה למשחק תשושה שפחות מ-17 שעות
קודם סיימה משחק מרתוני ומתיש מול שרה אירני האיטלקיה. וויליאמס לעומתה נחה יומיים.רדוונסקה שפיגרה 2:0 בפתיחה עוד חזרה ל-2:2, אבל מכאן כבר הייתה רק שחקנית אחת על המגרש.
סרינה השלימה במהירות 2:6 ו-0:2 במערכה השנייה, אגה לקחה משחקון, אבל הארבעה הבאים היו של וויליאמס
שחוזרת לגמר הטורניר לראשונה מאז 2009.
מריה שראפובה, השנייה בעולם, ניצחה בחצי הגמר השני, את הראשונה בעולם לשנת 2012, ויקטוריה אזרנקה, 4:6 ו-2:6.
שראפובה הגיעה למשחק אחרי שלושה ניצחונות בשלב המוקדם, חדה ומלאת בטחון. אזרנקה לעומתה נראתה לא טוב מבחינה גופנית כבר מהפתיחה וניכר כי השבוע הצפוף שעברה השפיע.
שראפובה שברה ראשונה ל-1:2 במערכה הראשונה, אזרנקה שברה מיד על האפס, שראפובה שברה שוב ל-2:3, אבל הפעם חיזקה בשמירה ל-2:4, ומכאן ההגשות נשמרו עד 4:6 לרוסיה אחרי 47 דקות.
להמשך הכתבה לחצו כאן
דעה אישית:
את האמת , אני מסכים כמעט עם כל מילה במאמר .
סרינה נמצאת בתקופה מעולה , היא משחקת טניס פשוט מדהים.
מריה שראפובה אין יותר מדי מה להרחיב, חוץ מלהגיד ענקית
אני חושב שטניס הנשים השנה באמת נמצא בתקופה נפלאה, פשוט כיף לראות.
יהיה גמר מעניין ביותר, אני אישית מצפה בקוצר רוח.

ציטוט ההודעה