אני רוצה לשים 20-30K באפיק שיאפשר לי למשוך את הכסף מתי שאני רוצה אבל מצד שני לקבל ריבית שפויה וללא סיכון.
כרגע אני מקבל בערך 2% שנתי. יש משהו טוב יותר?
אני רוצה לשים 20-30K באפיק שיאפשר לי למשוך את הכסף מתי שאני רוצה אבל מצד שני לקבל ריבית שפויה וללא סיכון.
כרגע אני מקבל בערך 2% שנתי. יש משהו טוב יותר?
|
|
קצת קשה למצוא אפיק השקעה שבו הכסף יהיה נזיל למשיכה ברגע שתרצה ומצד שני לקבל ריבית מעל 3% בשנה.
אני לפחות לא מכיר אפיק כזה בנתיים השמח לשמוע אם מישהו מכיר. כרגע לא עולה לי אפיק ללא סיכון נזיל ובעל תשואה של יותר מ 3%.
שמעתי שבנק איגוד נותן ריבית של 3% על חשבון העו"ש ללא עמלות וללא ריבית על המינוס.
אם אתה משתכר מעל 7K בחודש אני ממליץ לך לבדוק!
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
אתה מחפש משהו שכמעט ולא קיים גם השקעה בטוחה גם נזילות וגם תשואה גבוהה.
אני חושב שתוכל למצוא תשואה של כמעט 3% על העו"ש בבנקים קטנים ,בנקים כאלה יתנו לך יותר ריבית בגלל שהם מחפשים לקוחות עם הון. אני שהלכתי למגדל שוקי הון לפתוח חשבון השקעות הציעו לי ריבית של 2.5% על הכסף.
אתה יכול להשקיע באג"ח מדינות הכסף הוא מאוד נזיל ויחסית בטוח לעומת מניות.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 02-11-2012 בשעה 17:22.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
תודה.
הבנקים נותנים ריביות,אם אתה משקיע אצלהם בפיקדונות,אבל ולרוב הפיקדונות הם עם ריבית נמוכה,
יש שני סוגים של ריביות,אני אישית ממליץ את הריבית דריבית, אבל רק שתדע שהריביות שם מאוד נמוכות,המקסימום שהם יתנו לך זה 1.5% מתחת לריבית הפריים וגם זה לפעמים לא משתלם להם,אבל כדי שתבדוק עם הבנק שלך,יש פיקודונות שהם נזילים (לא תוכנית חיסכון)
נערך לאחרונה על ידי stonecold; 22-11-2012 בשעה 13:22.
תבוא בסוף שנה הם יתנו לך מה שאתה רוצה
את הריבית הטובה ביותר אפשר להשיג בבנק ירושלים !
מכללת MIBI, המכללה הישראלית באינטרנט ללימודי פיננסים, ביטוח ושוק ההון.
בואו לבקר אותנו www.mibi.co.il
תשקיע באג"ח ממשלתי - ב-5 שנים האחרונות תשואה ממוצעות של 10%!!! וסיכון אפסי, בלי תספורות.
אם אתה לא מאמין תקרא את הכתבות שהתפרסמו באתרים כלכליים מובילים:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/view...Id=2524853&r=1