המון המון זמן לא פתחתי אשכול..
נהיו פה פלוצים חבל על הזמן אנשים השתנו יא בולבולים רצים..
היה פה את אלי שחושב שהוא מבין משו מהחיים שלו ועזב אותנו לטובת זונה מקסיקנית עם פלפל חלפיניו תקוע בעכוז, AFX ההומו הזה, יאן שהיה ונשאר אותו חרא אבל חרא מתוק שכיף לאכול עם הציפורן הקטנה שבזרת
פעם היו פה חברים טובים היום הם גם חברים טובים וגם פעם היו חברים טובים יעני מה אני מנסה בעצם להגיד שהיו חברים טובים וגם עכשיו חברים טובים יעני טובים אחושרמוטה טובים כאילו כמו פעם חברים טובים כאלה אורגינל יעני היו חברים טובים כאילו טובים כזה איך אפשר להסביר אבל חברים טובים לא כמו פעם היו חברים טובים כמו עכשיו שפעם היום חברים טובים יעני בתאכלס באורגינל בראסמי באורסול בפנטאון העליון חברים טובים יעני חברים חברים חברים טובים כמו פעם כזה
קיצור אני מסטול ומשעמם לי וסתם בא לי להגיד מנשמע כזה אז מנשמע??
עכשיו אני ישים סמיילי עם משקפי שמש ליד הכותרת של האשכול כי אני מהמגניבים שעושים דברים כאלה
אז מה ככה וזה חשבתי שסיימתי אבל בא לי עוד כן עוד אוייי תן לי עוד
ומי שלא מתגייס לחימוש הוא הומו!! כ חימוש זה השחור החדש.. זה מרזה כי האוכל שם זה קייטרינג מסריח של עידית עם ביצים קשות של אנטילופ אינדיאני עם נקודות טורקיז על חצי האגן השמאלי בשימורים ששכבו במרתף יין עם טמפרטורה קבוע של 12.89567 מעלות
יאללה דברו איתי בטלצב כי צבי הנינג'ה שולטים ושרדר הוא הומו חסר עמוד שדרה ומאסטר ספלינטר ביצים שלי ואפריל אוניל הייתי עושה אותה בחושך.. לילה טוב חברייה ואם מישו נועל אתם לא תראו אותי יותר מוטרפים שכמוכם
![]()

ציטוט ההודעה

ספוילר: