התחדשתי אתמול בגלקסי שלוש שעברתי מהאייפון לפי מה שמארו שיש הרבה יותר אפשריות הורדיות של דברים מגניבים וזה לגלקסיו מהאייפון ובנתים אני לא מוצא כלום לא מבין בכולם אפשר עזרה ?
התחדשתי אתמול בגלקסי שלוש שעברתי מהאייפון לפי מה שמארו שיש הרבה יותר אפשריות הורדיות של דברים מגניבים וזה לגלקסיו מהאייפון ובנתים אני לא מוצא כלום לא מבין בכולם אפשר עזרה ?
|
|
אתה יודע דברים שאני מעצב איתם תפלאפון כמו הבראל שיש לאייפון תוכנות טובות כאלה סצם שמשצמשים בהם
קודם כל יש מיליארד
הדבר העיקרי זה להחליף רום (אתה צריך לעשות למכשיר רוט)
לעצב את המכשיר זה אומר ויגטים אתה יכול לשים אפליקציות איפה שבא לך ועוד
אתה יכול להוריד כל מה שבא לך מהאינטרנט סרטים אפליקציות ופשוט כל מה שבא לך
טורנט אתה יכול להוריד כל טורנט שבא לך בעזרת האפליקצייה שיש לך בפליי סטור
גלישה באינטרנט אני ממליץ לך להוריד את הדפדפן chrome לגלישה מהירה
Flash אני לא יודע אם יש לך או לא אבל אתה יכול להוריד פלאש רק מהאינטרנט ממליץ על 4shared
בגלקסי 3 אתה יכול להרחיב את הזכרון פשוט תוריד את עטיפת הפלסטיק מהמכשיר (יש לך חריץ למעלה)
בגלקסי 3 אתה יכול להחליף בטרייה בשביל לקבל חיי סוללה חזקים או פשוט לגיבוי לסוללה הרגילה
צילום באנדרואיד זו פשוט חוויה עם כל הפונקציות שיש שם
באנדרואיד יש לך פליירים לניגון סרטים סרטונים מהאינטרנט ממליץ על mx player או bs player
לוח התראות שימושי יותר באנדרואיד
לדעתי אנדרואיד הרבה יותר טובה
לנצרים לנצרים מלאי צבעים והגדרות
נעילה המסך נעילה באנדרואיד מלא אפשרויות עם נעילת פנים פין ועוד כמה
פייל מנגר אתה יכול לראות את כל הקבצים שיש לך לשנות פרטי מערכת (לא ממליץ זה יכול להסתבך) ועוד
תכתוב ביוטיוב the troth about ios and android יש שם סרטון עם 5 חלקים שמסביר הכל
היכולות באנדרואיד הן בלי גבולות אתה כל יום מגלה משהו חדש
תתחדש
נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 04-11-2012 בשעה 13:04.
בנוסף למה ששרון אמר, יש ברוב הלאנצ'רים אפשרויות כאלה...
תוכל לקרוא על מהות הלאנצ'רים במילון המושגים שבנעוץ.
מזה רום זה הורס תאחריות של הפלאפון וזה עם זה טוב וצריך לעשות איך עושים את זה?
למה זה טוב לעשות את זה יעני בלי רוט אני לא יכול לעשות כלום ?
אחי רוט מבטל לך את האחריות אבל אתה תמיד יכול לחזור לרום של החברה שלך בעזרת אודין או ריקבורי
ואם תעשה דרך אודין זה יוריד את הפריצה
ורוט נותת לך גישה לקבצי מערכת עם רוט אתה יכול להתקין רום או להוריד אפליקציות מסוימות לחטט קצת בקבצי מערכת ולשנות דברים (רק עם מדריך)
בניגוד לאפל גוגל לא מגיבה לזה יותר מידי זה המכשיר שלך תעשה מה שבא לך לא כמו אפל שתכניס אותך לכלא כי רצית לשנות צלצול (שגם את זה אפשר בגלקסי בניגוד לאייפון)
נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 07-11-2012 בשעה 17:07.
אז עכשיו עם אני רוצה לעשות את זה איך אני עושה את זה יש מדריך שאומר איך לעשות את זה ומה לעשות אחריי זה
עם יש פה סיקון שהמכשיר יהרס או משהו כזה תגידו שאני ידע
אפשר מדריך אבל אחרי שאני יעשה אני לא יודע מאיפה להוריד את הכל וזה ?