יש לכם מחשב חזק מרובה ליבות שמסוגל לעשות כמה עבודות בו זמנית או שאתם סתם רוצים לעשות סדר בעבודה שלכם?
Dexpot בשבילכם!
למה זה כלכך שימושי? התמונה אומרת הכל.
אם יש למחשב שלכם יכולת לעמוד בכמה עיבודים בו זמנית, אז אני אומר לכם שזה בוודאי לא יהיה נוח שכל העיבודים יהיו פתוחים במקום אחד.
במקום זאת אפשר לפתוח עוד סביבות עבודה וירטואליות ובכל סביבת עבודה לעשות משהו אחר.
במקרה שלי - לעבוד על משהו אחר.
וכך אפשר לנהל את העבודה בצורה יותר מסודרת.
וכמובן שאפשר להחליט שסביבת עבודה הרביעית תהיה לכל מני דברים כמו גלישה באינטרנט וצפייה בטלויזיה ועוד.
בקיצור - זה הדבר הכי נוח בעולם!!
מומלץ לעורכי וידאו, למתכנתים ולכל מי שעושה עבודה מורכבת.
זה עושה סדר..
היתרון השני הוא שאתם יכולים לתת לכל הדברים האלה לרוץ מבלי שתרגישו את זה על המסך(כל עוד המחשב לא מואט) כי זה על סביבות עבודה וירטואליות אחרות
ניתן להגדיר שיהיו לכם יותר מ 4 סביבות עבודה. אבל אני אישית לא ממליץ אלה אם כן המחשב שלכם יוכל לעשות יותר עיבודים בו זמנית.
*טיפ - אם אתם עושים עיבוד על תוכנת 32 ביט אז התוכנה לא תנצל ב 100% את המעבד בוודאות. לכן אפשר במקרה הזה לעבד עוד משהו בו זמנית. (המקרה שלי)
להורדת התוכנה כנסו לפה:
http://dexpot.de/
תהנו!





ציטוט ההודעה
