אז איך לומדים?
אני ממליץ על ספר. שוב. הפעם, בעברית מלאה. ולא רק זה, זה ספר שנכתב במקור בעברית (ולא תורגם) ואפילו מאפשר לכם ליצור קשר עם הכותבים (טל ניניו וערן בורוכוב). למרות שזה ספר של 800 עמודים, הקריאה מהנה וזורמת, הספר מאוד ויזואלי ומסודר מאוד (ככה שבעתיד יהיה לכם קל למצוא דברים) וטוב שיש לכם את הספר הזה לידכם. את הספר מוציאה חברת מנטור ואתם יכולים יכולים להזמין אותו דרך האתר שלהם (לכל גרסה של פוטושופ ספר משלה).
מומלץ.
בנוסף, יש גם אתרים. אבל למה להסתבך עם הרבה אתרים כשיש אחד גדול שמרכז הרבה?
פיסטי הוא אתר שקם כדי לרכז את כל עניין מדריכי הפוטושופ באינטרנט. הנה קישור לחלק שמרכז קישורים למדריכים למתחילים בעברית.
פוטושופ מגיע עם ערכות מאוד מגניבות, אבל כדי להגיע לתוצאות מרשימות ביותר צריך להוסיף. מה להוסיף? מברשות, פונטים, מעברי צבע, טקסטורות, סגנונות. למזלנו יש מלא אתרים מגניבים שמכינים לכם את הדברים האלה ונותנים לכם להוריד אותם בחינם. בפיסטי יש ריכוז של כל מיני אתרים שכאלה מחולקים לפי הדברים שהם נותנים לכם (אתרים למברשות, אתרים לפונטים...).
אחלה אתר.
כמובן שכל חיפוש בגוגל של "מדריך פוטושופ" יביא לכם עוד מלא אתרים, אבל אני לא רוצה להמליץ סתם. אז אם אתם מכירים אתרים טובים למי שרוצה ללמוד להשתמש בפוטושופ אני אשמח אם תמליצו עליו בתגובות.
בסופו של דבר, אחרי שקראתם את הספר (מאוד מומלץ) או אחרי שלמדתם דרך אתרים, אין שום דבר שיחליף את הניסיון שלכם. גם אחרי שתקראו את כל הספר יש דברים שתלמדו רק אחרי שעות של עבודה מול התוכנה המדהימה הזאת. כמובן שאם תקראו קודם זה יעשה לכם את החיים הרבה, הרבה, יותר קלים.
קרדיט לאתר אחר




ספוילר: 
ציטוט ההודעה