שלום לכולם,אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות קעקוע,רציתי לעשות קעקוע יפה מצד אחד ועם משמעות מצד שני(לא כמו הילדים ה''מאגניבים'' שעושים קעקועים מפגרים) ונראה לי שמצאתי משו שעונה על הקרטיריונים.
אני נחשב למרכז שמאל(פוליטיקה למי שלא הבין) וחשבתי על לעשות קעקוע של יונה עם עלה של זית(בלי שום קשר לדת,אני בחור אטאיסט מובהק). חשבתי על משהו בסגנון הזה http://s2.hubimg.com/u/6125405_f260.jpg
כמובן ששאלתי את ההורים מה הם חושבים והם לא הסכימו ובאיזה שהוא מקום בצדק.לא מזמן בדקתי את העניין וראיתי שאפשר לעשות קעקעוע מגיל 16 ואני רוצה לדעת אם זה נכון? ואל תחשבו לא נכון אנלא מתכוון לעשות את הקעקוע בלי הסכמתם של ההורים.
אני רוצה לדעת אם הקטע של הגיל נכון?,מה אתם חושבים על הרעיון ועל הקעקוע?,על מיקום חשבתי באזור למטה של הבטן בצד שמאל(איפה ששרירי האלכסונים בערך למי שיודע) גם כן מה אתם חושבים על המיקום?,למקרה ואני אתחרט על הקעקוע בשלב מסיום(אני מקווה שלא) מה אפשרויות הטישטוש\מחיקה אם בכלל?,ועזרה איך לשכנע את ההורים?(ההורים גם כן חילוניים,פשוט לא רוצים שאתחרט בעוד כמה שנים)
תודה רבה על הקדשת הזמן שלכם לחפירות שלי,תגידו את דעתכם בבקשה גם אם זה מילה וחצי ושוב תודה על ההתייחסות!!![]()

ציטוט ההודעה