קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי ראה עכשיו היכל התרבות?
    על ידי GuYB בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 14:33
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:01
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:29
  4. יאללה עכשיו צריך לשחק בשביל הדגל
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

להתפעל עכשיו! Q & A: Uncanny X-Men

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

ברירת מחדל להתפעל עכשיו! Q & A: Uncanny X-Men

הקומיקס הראשונים לשאת את התואר "מוזר" עליות חזרה מהכחדה עם משימה חדשה, מוטנטים חדשים וצוות מוכן לקחת את X-Men לטריטוריה לא נודעת יצירתית.

X-Men # 1 מכסה מאוים על ידי כריס Bachalo
    בכורה בפברואר 2013, הסופר בריאן מייקל Bendis ואמן כריס Bachalo לתת מנהיג X-Men נפל, קיקלופ, משימת שבירת סטטוס קווה בUncanny X-Men. עם מוטציות חדשות מופיעות בקצב מעריכים, קיקלופ, מגנט, Magik ואמה פרוסט יעצור שום דבר כדי לגייס אותם למטרתם, ולהבטיח את עתידו של מין פעם אחת כמעט נכחד המוטציה.

דברנו עם Bendis על ההתחלה החדשה של מארוול הכותרת הקלסית ואת העתידה של משפחה לא מתפקדת מוטציה זו.
    ביחס לולברין ו-X-MEN וכל החדש X-Men, היכן Uncanny X-Men משתלב? האם זה עדיין בתואר הדגל?
    בריאן מייקל Bendis: אני מרגישה את הקהל מחליט מה היא או היא לא כותרת דגל, אבל אני חייב לומר שUncanny X-Men יהיה one-stop shop עבור דמויות מאוד חשובות אלה במוטציה [הפינה] מארוול היקום ו יקום מארוול הנכון. אני בר מזל שאני מקבל לכתוב כל חדש X-Men Uncanny וX-Men באותו הזמן. אני יכול לבחון את החלק המרתק הזה של יקום מארוול מזוויות שונות לחלוטין. אני לא יכול לחשוב על זמן שבו חלק המוטציה של יקום מארוול כבר יותר מרגש. כל דמות היא כל כך מורכבת ויש כל כך הרבה דמויות באינטראקציה. ממש כל דבר יכול לקרות.

כל חדש X-Men היה רעיון שצף לו במשרדי מארוול במשך זמן מה. איפה הרעיון מופלא משיק מחדש-X-Men לא בא?
    בריאן מייקל Bendis: הכל בUncanny X-Men עבר בדיוק בתכנון שלנו לסיפור Vs נוקמים. X-Men. לא היה הרבה זמן שבו מארוול בקש ג'ייסון אהרון ו[ לי] כדי להביא את כל האלמנטים של הסיפור ביחד. זה היה במהלך תהליך זה, כי שנינו באו עם המון רעיונות למוטנטים הולכים קדימה. בשלב זה אני יודע שאני לוקח על X-Men ושאפשר לי חופש לקחת [X-Men] הדמויות שלו למקומות שכנראה לא יהיה לו את האומץ [ב VS נוקמים. X-Men] אם זה לא היה התפקיד שלי כדי לנקות את הבלגן כביכול.

בעוד אנו דנים בשאלה אם הגעתי זמנו של צ'רלס חאווייר למות, אחת הסיבות לכך שאני היה בעדו היה משום שהוא עשה את כל הספרים שלי כל כך הרבה יותר מעניין. אתה הדגשת את היבטי ידידות ומשפחה של הנוקמים במהלך הריצה שלך בספרים האלה. עם המדינה הכהה יותר של עניינים מוטנטים, זה אפשרי עם מוזר? בריאן מייקל Bendis: בהחלט. אם הנוקמים הם משפחה, אז Uncanny X-Men הוא משפחה מאוד, מאוד, מאוד לא מתפקדת. אבל הדמויות הללו באמת זקוקים זה לזה. וכמה מהם אוהבים אחד את השני. וחלקם לא.

אם כבר מדברים על אהבה, קיקלופ ואמה פרוסט עברו זמנים מחוספסים במהלך Vs נוקמים. X-Men. איך הנשורת משפיעה מערכת היחסים שלהם? בריאן מייקל Bendis: הרומנטיקה נעשתה. הם לא ביחד יותר רומנטיים. זה די קשה לחזור ממה שעבר עליהם בVs נוקמים. X-Men. דברים נאמר, כוחות נגנבו, וכפי שנגלה בסוגיות הראשונות של Uncanny X-Men, כמה דברים קרו ביניהם שלא ניתן לקחת בחזרה. ובגלל שהם סקוט ואמה, פרידה זה הולך לקחת זמן. וזה לא הולך להיות יפה, אבל כיף לכתוב.

קיקלופ, אמה פרוסט, מגנטים וMagik הם כל הדמויות שהיו שטוח או שרע או נתפס כפי שהוא. מה אתגרים באים מכתיבת ספר גיבור העל שבו המוביל לסטות מגבורה סופר? בריאן מייקל Bendis: למרות מעשיהם, לפעמים, אולי לא נראים גיבורים, מעשיהם היו תמיד על מנסה להפוך את העולם לטוב יותר ממה שהיא. או אם לא חשב שזה היה לעולם טוב יותר היא שאלה אחרת. מגנט, כשכתוב היטב, הוא מנסה להפוך את העולם לטוב יותר עבור mutantkind. הוא פשוט לא חושב, או [לא חושב], שבני אדם ומוטציות יכולים או צריכים להסתדר.

בריאן מייקל Bendis: מה אתה הולך לראות עם מגנטיו הוא פרק חדש מאוד מסוים בחייו. במארוול [הפסגה יצירתית] האחרונה שאנחנו מדברים על העובדה שלעתים קרובות אנו לשבור את הגיבורים שלנו, אבל אף פעם לא עושים הרבה לנבלים שלנו. הייתי שם ארבעה מופלאים באמצעות הצלצול אבל דוקטור דום דום היא תמיד דוקטור. נתתי שיחה שהרבה מחשבה.

בעבר את X-Men נלחם על קבלת מוטציה ידי שמירת האנושות. עכשיו עם מוטציות צצות שוב, הוא גיוסם המטרה היחידה קיקלופ? או האם הוא עדיין את דעתו להגדיר להצלת העולם במידת צורך? בריאן מייקל Bendis: תגלה בגיליון הראשון של X-Men כל חדש בדיוק איפה הראש של סקוט סאמרס הוא בבית. מכל X-Men שמרגיש שזה התפקיד שלהם כדי לקדם את מורשתו של צ'רלס חאווייר, אף אחד לא מרגיש את זה בעצמה רבה יותר מאשר סקוט סאמרס. סקוט סאמרס עצמו לא רק מנסה להציל את הילדים האלה, אלא שהוא מנסה להכשיר אותם ולהכין אותם למה שהוא מרגיש, הוא מגיע מהפכת מוטצית סטודנטים חדשים אלה מייצגים התקווה היחידה שלו לגאולה אמיתית. ורק מקווים להפוך את העולם כמו שהוא באמת חושב שהוא צריך להיות.

אתה עכשיו בעמדה כדי ליצור מוטציות חדשות בפעם הראשונה בכמעט עשור. מה הולך לתוך לבוא עם כוח מוטציה?
    בריאן מייקל Bendis: קודם כל, אופי. אני מוצא את עצמי הרבה יותר מתעניייין במפגש עם אנשים חדשים, אנשים שלא ראו ביקום מארוול לפני. תפקיד זה מאפשר לי לנסוע בכל רחבי העולם ופוגש כל מיני אנשים ושומעים כל מיני סיפורים, ואני כותב אותם במשך שנים, מחכה לרגע לשחרר אותם. אז אני מנסה למצוא קבוצת כוח חדש או מעניינת, משהו שלא ראה עשה למוות, בין אם זה ויזואלית לכוח ייחודי. כמה גדול תפקיד מוטנטים חדשים ישחקו? האם הם מקבלים זמן דף שווה?
    בריאן מייקל Bendis: בהחלט. הם חזית ובמרכז. הם יהיו באינטראקציה עם השחקנים הראשיים שלנו. זמן יראה שיש מי שהפך תווים שאנשים גדלים לאהוב וחלקם עשוי אינטראקציה עם יקום מארוול בדרכים מפתיעות.

הפעם האחרונה סופר כתב שני ספרים עיקריים X-בו זמנית היה בשנת 1990. אז שני X-Men Uncanny X-Men והיו מאוד מלופפים. האם זה יהיה המקרה לשניים שאתה כותב? בריאן מייקל Bendis: לפחות בהתחלת המטרה שלי היא לעשות בדיוק מה שעשיתי [עם] נוקמים ונוקמים חדשים. הספרים יחברו נושאית ולעתים אף סיפור חכם, אבל אתה לא צריך לקנות שני הספרים כדי ליהנות מהם. אני מקווה שאני אגרום לך לרצות לקנות ולקרוא את שני ספרים עם הסיפורים שלנו והתווים שלנו.
    אבל הספרים האלה הם מסתכלים מוטנטים ולהתפעל מנקודת המבט הייחודית שלהם. שתי נקודות "הספרים האלה מבט הם, לדעתי, מאוד לגיטימיים ומאוד דאגה.

אתה עבדת בעבר עם האמן כריס Bachalo בנוקמים. יש לו גם היסטוריה ארוכה עם משפחת X-Men של ספרים. מה הופך אותו אידיאלי עבור אמן איטרציה החדשה של Uncanny X-Men?
    בריאן מייקל Bendis: אחד הספרים האהובים עליי שאני צריך לשים את כל הזמן היותי במארוול היה נוקמי DARK השנתיים עם כריס. מי שרוצה לקבל תחושה לגבי מה שאנו יכולים להשיג יחד, בבקשה ללכת לבדוק את הספר הזה. אני מאוד שמח לעבוד עם כריס בפרויקט צורה יותר כי אני הייתי מעריץ שלו במשך שנים. הוא אחד מהאמנים שאני קונה משהו עם שמו עליה.

עם Bachalo על Uncanny וסטיוארט Immonen על כל חדש X-Men, שאתה עובד עם שניים מהאמנים המגוונים והדינמיים ביותר בקומיקס. כמה שונה הם לכתוב ל, והאם יש משהו שאתה עושה במיוחד עבור Bachalo כשכתב לו?
    בריאן מייקל Bendis: בהחלט. אבל אני עושה את זה לכל מי שאני עובד איתו. אני מנסה לתת להם תסריט שנכתב במיוחד לדרך שאני חושב שהם רואים את העולם ואת החופש לפרש תסריט שממילא הם רואים לנכון. כריס הוא כשרון מאוד ספציפי עם מראה ייחודי מאוד בדף הקומיקס ואני יהיה טיפש לא לעשות כל מה שאני יכול כדי לעזור לו לקחת את זה עד כמה שהוא יכול.
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 10-11-2012 בשעה 10:24.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,808 | הודעות: 8,173,395 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect