קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם מאמינים או אתאיסטים?
    על ידי maze100 בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 21-07-2012, 13:56
  2. אתם מאמינים או אתאיסטים?
    על ידי maze100 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-07-2012, 14:01
  3. האם אתם באמת אתאיסטים- נקודה למחשבה.
    על ידי Old Lady בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 16-01-2011, 17:38
  4. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 66

אתאיסטים אתם צבועים

ברירת מחדל אתאיסטים אתם צבועים

איך זה יתכן שאתם, בתור אנשים שדוגלים בשיטה המדעית-אמפירית, יכולים להשתייך לזרם (אתאיזם) שאינו מוכח מדעית? אין אף הוכחה אמפירית לנכונותו של האתאיזם. נכון, גם לאף זרם אחר אין הוכחה אמפירית, לכן מבחינתכם עדיף לא להשתייך לשום זרם לא? כי זו קצת צביעות בעיני להגיד "אני מאמין רק בדברים שהוכחו מדעית" ובד ובבד להצהיר "אני אתאיסט" אף שהאתאיזם מעולם לא הוכח מדעית.

2. קישורים ממומנים

תעשה לי טובה כלבה למושג הזה אין פירוש חד משמעי בכלל
    אתאיזם היא השקפת עולם. כמו שלא כל הדתיים\חרדים זהים כך גם לא כל האתאיסטים.
    האם תגיד לאדם דתי שמאמין שהאבולוציה נכונה אבל קרתה בעזרתו של אלוהים אתאיסט או חילוני? לא. אבל הוא בהחלט שונה משאר הדתיים.

ולמען הסר ספק,
    אני מסכים לחלוטין שכל ילד שני שהפסיק לכאורה להאמין באלוהים קורא לעצמו אתאיסט וזה יצא מכלל פרופורציות.

בכל אופן,
    אגנוסטיות is the shit.

רוב האתאיסטים הם לא תאיסטיים כי אין הוכחה לתאיזם, אבל הם שוכחים שגם לאתאיזם אין הוכחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    רוב האתאיסטים הם לא תאיסטיים כי אין הוכחה לתאיזם, אבל הם שוכחים שגם לאתאיזם אין הוכחה.
    יש בזה משהו כושי
    בגלל זה אמרתי אגנוסטיות

יש בזה משהו כושי
    בגלל זה אמרתי אגנוסטיות
    גם לאגנוסטיות אין הוכחה. כמו שאמרתי, לאף זרם דתי/א-דתי אין הוכחה.

אגנוסטיות היא לא זרם דתי ולא זרם א-דתי.

יש בזה משהו כושי
    בגלל זה אמרתי אגנוסטיות
    גם אתה צבוע. מצד אחד אתה אומר "אי אפשר להוכיח את קיומו או אי-קיומו של אלוהים" ומצד שני אתה אומר "אני אגנוסטי" אף שאי אפשר להוכיח או להפריך את נכונותה של האגנוסטיות.

גם אתה צבוע. מצד אחד אתה אומר "אי אפשר להוכיח את קיומו או אי-קיומו של אלוהים" ומצד שני אתה אומר "אני אגנוסטי" אף שאי אפשר להוכיח או להפריך את נכונותה של האגנוסטיות

לכל האטאיסטים/דתיים/כל מי שחושב שהוא יודע משהו אתם באמת חושבים שאתם יודעים משהו על העולם הזה? על מה שקורה? על המשמעות של העולם? למה אנחנו כאן? האם יש סיבה לזה שאנחנו כאן? הכל סתם צירוף מקרים? יכול להיות שאנחנו סתם חבורה של חיידקים ולכלוך בדבר סופר אינסופי וכל אחד פה מהמתנשאים כולל האטאיסטים שבאים להיות יותר חכמים מכולם אתם מפגרים בדיוק כמו כל הדתיים ובדיוק כמו כולם כל אחד אומר את דעתו אני שם זין על מה שאומר המדע יכול להיות שהמדע נותן לנו מידע רק על צורת החיים של כדור הארץ אבל בתכלס כל מדען שחושב שהוא חכם יכול להיות סתם טמבל שחושב שהוא יודע משהו ובתכלס הוא לא יודע כלום כי הכל מעבר לכל מה שהוא חושב וכל מה שהוא כביכול הוכיח. אף אחד לא יודע מי אנחנו למה אנחנו כאן אם יש בורא עולם או אין אם יש משהו מעבר לחיים ואם שוב אנחנו סתם חבורת חיידקים שיכולה להישרף להישטף לעוף או לכו תדעו מה בכל רגע.
    אולי כמונו יש עוד 1000 עולמות ויש אום בין גלאקטי עם כל הראשי עולמות שמחליט על מה לעשות ומנווט אותנו מתחילת דרכו של כדור הארץ
    אולי אנחנו משחק מונפול שכמה יצוריים עם כוחות יושבים ומשחקים בנו ושימאס להם הם פשוט ישרפו ויתחילו מהתחלה ?
    מה אנחנו יא מפ0גרים מה ? אף אחד ממכם לא יכול לדעת ואף אחד ממכם גם לא ידע לעולם. אולי אחרי שתמותו. ואני ממליץ לכם בכל תוקף לעזוב את הנושא הזה כי גם אם אנחנו חבורת חיידקים וגם אם אין שום דבר מעבר וגם אם אין תכלית ליקום הזה עדיין איכשהו, גם אם זה היה צירוף מקרים הזוי, קיבלנו חיים. יש לנו בדיוק כמה שנים מעפנות לחיות לי לכם לכל אחד מכם אז למה לבזבז אותו על שטויות? באמא שלי לא מעניין לי את הביצה כל מה שאתם אומרים לא כי אתם אומרים דברים לא נכונים אלא בגלל שכל אחד חושב שהוא יודע משהו ובפועל? אף אחד לא יודע כלום אתם ערימה של טימטום אחד גדול. צאו מהבית תתחילו לזיין כל מה שזז תשתו את כל הוויסקי ותעשנו את כל הגאנג'ה בעולם לפחות תמותו בסבבה כי בתכלס גם אם איכשהו תגיע הוכחה אמיתית והגיונית שתשנה סדרי עולם ותגיד בוודאות שאין אלוהים לא לנו ולא לאף עדה ואין כלום מעבר ואין שום תחליט לקיום המעפן שלנו, כל הסדר שבקושי יש לנו עכשיו? לא יהיה, יהיה תוהו ובוהו אנשים לא יראו בעיניים כולם יאנסו כולם יעשו הכל ילדות בנות 12 יעשו קוק ילדים בני 10 יאנסו וזה רק קצה הקרחון.
    אז תכלס? גם אם יש אלוהים וגם אם אין גם אם הדת נכונה וגם אם לא אני מעדיף שזה ישאר ככה. בלי הוכחה פרקטית לכאן או לכאן. זה כנראה מה שנותן את האיזון בעולם הסופר לא מאוזן שלנו.

גם אתה צבוע. מצד אחד אתה אומר "אי אפשר להוכיח את קיומו או אי-קיומו של אלוהים" ומצד שני אתה אומר "אני אגנוסטי" אף שאי אפשר להוכיח או להפריך את נכונותה של האגנוסטיות
    אין אגנוסטיות נכונה או לא נכונה
    זאת השקפת עולם
    זו מילה שמתארת אדם בעל דעות והשקפות מסוימות, במקרה הזה אדם אשר לא שולל קיום ישות אלוהית אך גם לא-לא שולל באותו הזמן. משמע מבחינתו גם לא מנסה להסביר את הלא נודע, כי זה פשוטו כמשמעו - לא נודע.
    לא מבין מה לא ברור כאן ולאן אתה מנסה לקחת את זה.

לכל האטאיסטים/דתיים/כל מי שחושב שהוא יודע משהו אתם באמת חושבים שאתם יודעים משהו על העולם הזה? על מה שקורה? על המשמעות של העולם? למה אנחנו כאן? האם יש סיבה לזה שאנחנו כאן? הכל סתם צירוף מקרים? יכול להיות שאנחנו סתם חבורה של חיידקים ולכלוך בדבר סופר אינסופי וכל אחד פה מהמתנשאים כולל האטאיסטים שבאים להיות יותר חכמים מכולם אתם מפגרים בדיוק כמו כל הדתיים ובדיוק כמו כולם כל אחד אומר את דעתו אני שם זין על מה שאומר המדע יכול להיות שהמדע נותן לנו מידע רק על צורת החיים של כדור הארץ אבל בתכלס כל מדען שחושב שהוא חכם יכול להיות סתם טמבל שחושב שהוא יודע משהו ובתכלס הוא לא יודע כלום כי הכל מעבר לכל מה שהוא חושב וכל מה שהוא כביכול הוכיח. אף אחד לא יודע מי אנחנו למה אנחנו כאן אם יש בורא עולם או אין אם יש משהו מעבר לחיים ואם שוב אנחנו סתם חבורת חיידקים שיכולה להישרף להישטף לעוף או לכו תדעו מה בכל רגע.
    אולי כמונו יש עוד 1000 עולמות ויש אום בין גלאקטי עם כל הראשי עולמות שמחליט על מה לעשות ומנווט אותנו מתחילת דרכו של כדור הארץ
    אולי אנחנו משחק מונפול שכמה יצוריים עם כוחות יושבים ומשחקים בנו ושימאס להם הם פשוט ישרפו ויתחילו מהתחלה ?
    מה אנחנו יא מפ0גרים מה ? אף אחד ממכם לא יכול לדעת ואף אחד ממכם גם לא ידע לעולם. אולי אחרי שתמותו. ואני ממליץ לכם בכל תוקף לעזוב את הנושא הזה כי גם אם אנחנו חבורת חיידקים וגם אם אין שום דבר מעבר וגם אם אין תכלית ליקום הזה עדיין איכשהו, גם אם זה היה צירוף מקרים הזוי, קיבלנו חיים. יש לנו בדיוק כמה שנים מעפנות לחיות לי לכם לכל אחד מכם אז למה לבזבז אותו על שטויות? באמא שלי לא מעניין לי את הביצה כל מה שאתם אומרים לא כי אתם אומרים דברים לא נכונים אלא בגלל שכל אחד חושב שהוא יודע משהו ובפועל? אף אחד לא יודע כלום אתם ערימה של טימטום אחד גדול. צאו מהבית תתחילו לזיין כל מה שזז תשתו את כל הוויסקי ותעשנו את כל הגאנג'ה בעולם לפחות תמותו בסבבה כי בתכלס גם אם איכשהו תגיע הוכחה אמיתית והגיונית שתשנה סדרי עולם ותגיד בוודאות שאין אלוהים לא לנו ולא לאף עדה ואין כלום מעבר ואין שום תחליט לקיום המעפן שלנו, כל הסדר שבקושי יש לנו עכשיו? לא יהיה, יהיה תוהו ובוהו אנשים לא יראו בעיניים כולם יאנסו כולם יעשו הכל ילדות בנות 12 יעשו קוק ילדים בני 10 יאנסו וזה רק קצה הקרחון.
    אז תכלס? גם אם יש אלוהים וגם אם אין גם אם הדת נכונה וגם אם לא אני מעדיף שזה ישאר ככה. בלי הוכחה פרקטית לכאן או לכאן. זה כנראה מה שנותן את האיזון בעולם הסופר לא מאוזן שלנו.
    עוד צבוע. לפי מה שאמרת אני מבין שאתה אפתאיסט, אבל גם אפתאיזם לא מוכח מדעית.
    אין אגנוסטיות נכונה או לא נכונה
    זאת השקפת עולם
    זו מילה שמתארת אדם בעל דעות והשקפות מסוימות, במקרה הזה אדם אשר לא שולל קיום ישות אלוהית אך גם לא-לא שולל באותו הזמן. משמע מבחינתו גם לא מנסה להסביר את הלא נודע, כי זה פשוטו כמשמעו - לא נודע.
    לא מבין מה לא ברור כאן ולאן אתה מנסה לקחת את זה.
    זרם האגנוסטיות לא מוכח מדעית.

אתה טמבל. אני אפילו לא יודע מה זה אפטאיסט ואני שם זין אם זה מוכח מדעית או לא כי כמו שאמרתי אפילו אתה לא מוכח מדעית שלאף אחד בכלל אין מושג מה זה מדע. אל תהיה חכם גדול ואל תכניס אותי לקטגוריות ותשייך אותי לאיזה קטגוריה שמבחינתך הם צבועים אתה אפילו לא יודע מה זה צבוע יא עבם

מה זה קשור כושי?
    אגנוסטיציזם לא מדבר על מה מוכח ומה לא מוכח, הוא מדבר על כך שגם אם תנסה לא תוכל להוכיח.
    זו לא עובדה והיא לא מתיימרת להיות, זו דעה והשקפה.
    אם מדברים על זרם, זה כנראה הזרם הכי הגיוני. אנוסטיקן ישב בצד עד שתיהיה לו עובדה חותכת.

אתאיזם, לעומת זאת, שולל לחלוטין קיום ישות אלוהית בהתבסס על המדע וטוענים שההבנה שלנו בביולוגיה פיזיקה וכד' נותן הסבר לקיום שלנו ולהתרחשויות שקרו ובכך בעצם שולל קיום ישות אלוהית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect