קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] צופים לעבר סוריה: יותר יחידות מתאמנות בגולן
    על ידי StroKe בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-08-2010, 03:32
  2. זהירות: גיס חמישי בגולן ! ! {באדיבות ממר"י}
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 19:01
  3. אני מחפש איזה משחק ישן כזה של טנקים
    על ידי הקוסם האפל בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 21:01
  4. תגידו מישו פה שלומד ביו' עשה ביוטופ בגולן?
    על ידי Higher_Energy בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 23:46
  5. (מוכר) שליחת טנקים בגינדיס
    על ידי dor_maydan בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 20:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חילופי אש בגולן: טנקים של צה"ל ירו לעבר סוריה

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

ברירת מחדל חילופי אש בגולן: טנקים של צה"ל ירו לעבר סוריה

גם שיגור טיל התמוז לא הרתיע את המשטר הסורי: יממה לאחר הירי הראשון מאז מלחמת יום כיפור, פגז התפוצץ בצד הישראלי של הגבול, צפונית למוצב צה"ל בתל חזקה. זמן קצר לאחר מכן השיב צה"ל באש, ופגע גם בשני תותחים סובייטים.

לכתבה המלאה לחץ כאן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

מה זה טיל התמוז?

סתם שטות במקום לשלוח פה על כולם פצצות מימן ומה שיהיה אחרי זה יהיה אם נחיה לפחות בשקט טוטאלי ואם לא? לפחות כולם לא

אני לא מבין את ההנהגה שלנו כאילו אמרו נגיב אבל בקטנה כדי שאולי לא נכנס איתם למלחמה
    יש פה דילמה, אולי אסד מנסה להכניס אותנו למלחמה כדי להוריד ממנו את האש מצד שני אנחנו לא באמת יכולים לשתוק בזמן שסוריה שולחת עלינו טילים אז מה נעשה?
    בשביל הדילמות האלו יש לנו מנהיגים ואם ההנהגה שלנו היתה טובה הם היו פועלים אחרת. גם ככה שכל כוח ההרתעה של ישראל נעלם ממזמן וכולם שמים עלינו זין בגלל כל הראשי ממשלה המעפנים שהיו לנו(במיוחד ביבי וברק 2 אפסים) ובגלל כל השמאל המעפן במדינה שלנו

אני אתן דוגמא, לפני כמה שבועות נורה טיל טועה מסוריה לעבר מקום מיושב בתורכיה. באותו רגע עלו כמה מטוסים טורקים ופיצצו כמה מוצבים סורים. ואז רק ארדואן (נשיא תורכיה) הגיב ואמר להם שאם עוד טיל אחד לא מעניין אותו מאיפה מהמורדים מאסד סתם מאיזה מחבלת מפליצה עליהם טילים זה לא משנה עוד טיל אחד כזה בטעות או לא הוא נכנס איתם למלחמה ומזיין את אמ אמא של אסד.
    לדעתי? ככה גם אנחנו היינו צריכים לפעול 6 מטוסים עולים לגבול סוריה מפרקים שם הכל לפחות 4 קילומטר מהגבול לשטח הכל שיפחדו לעשות את זה שוב.
    מה הפעולות שישראל עשתה? כמובן הדבר היחידי שהמנהיגים שלנו טובים בו הוא לדבר אז אחרי שהם שלחו את הטיל הזה אנחנו שלחנו טיל תמוז (שאגב לא עושה כלום שאמור להרתיע או לעזור בכל נושא כלשהו חוץ מזה שעלות הטיל היא 500 אלף דולר) ועוד נורה לשטח פתוח. כדי שאפילו הסורים בשקל האלו יגידו בואנה איזה הומואים אם אנחנו היינו הם היינו אונסים עכשיו את עצמנו.. אחרי זה מה עשינו? כמובן פנינו לאום... איזה אום? כוסעמק ערס זה הגבולות של המדינה שלנו זה רמת הגולן אפילו אם גפרור עף מעבר לגבול מבחינתנו זאת מלחמה לכל דבר את זה כל האוייבים שלנו צריכים לדעת. ארדואן לא פנה לשום אום הוא קודם כל הגיב בפיצוצים ואז רק הגיב בדיבורים בישראל הכל הפוך.

אני מבין את הדילמה שלנו אם לזרום על הגל של אסד שמנסה למשוך אותנו בכוח למלחמה אבל אני לא מבין למה להגיב בצחוק? מה זה השטויות האלו? היינו צריכים להגיב במכה כואבת או לא להגיב בכלל. עשינו מעצמנו צחוק. טוב שלא זרקו 2 רימונים מרמת הגולן התפללו שיפגע במשהו. או שאפשר לחמש את התושבים של רמת הגולן בגראדים וקסאמים שבכלל יצחקו עלינו כל הערבים...

אחח ביבי איך אני מקווה שלא תבחר איך אני מקווה שירוץ מישהו נורמלי שיש לו סיכוי להיות ראש ממשלה אני לא יודע מה להגיד לכם. ובסוף אני אלך ואבחר בביבי למה? כי אין במי לבחור כולם שלי יחימוביצ'ים ושאול מופזוצ'ים שיותר גרועים פי 10 מביבי. זאת הבעיה. שכולם גרועים ברמות על, כולל ביבי החרא הזה פשוט הוא הכי פחות גרוע. אני חושב

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

גאווה זו החטיבה שלי ..

לא יכולים לחכות עוד קצת? ממש קצת שאנים גם אהיה שם??? ><
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,520,281 | הודעות: 8,220,876 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect