גם שיגור טיל התמוז לא הרתיע את המשטר הסורי: יממה לאחר הירי הראשון מאז מלחמת יום כיפור, פגז התפוצץ בצד הישראלי של הגבול, צפונית למוצב צה"ל בתל חזקה. זמן קצר לאחר מכן השיב צה"ל באש, ופגע גם בשני תותחים סובייטים.
לכתבה המלאה לחץ כאן.
גם שיגור טיל התמוז לא הרתיע את המשטר הסורי: יממה לאחר הירי הראשון מאז מלחמת יום כיפור, פגז התפוצץ בצד הישראלי של הגבול, צפונית למוצב צה"ל בתל חזקה. זמן קצר לאחר מכן השיב צה"ל באש, ופגע גם בשני תותחים סובייטים.
לכתבה המלאה לחץ כאן.
|
|
סתם שטות במקום לשלוח פה על כולם פצצות מימן ומה שיהיה אחרי זה יהיה אם נחיה לפחות בשקט טוטאלי ואם לא? לפחות כולם לא
אני לא מבין את ההנהגה שלנו כאילו אמרו נגיב אבל בקטנה כדי שאולי לא נכנס איתם למלחמה
יש פה דילמה, אולי אסד מנסה להכניס אותנו למלחמה כדי להוריד ממנו את האש מצד שני אנחנו לא באמת יכולים לשתוק בזמן שסוריה שולחת עלינו טילים אז מה נעשה?
בשביל הדילמות האלו יש לנו מנהיגים ואם ההנהגה שלנו היתה טובה הם היו פועלים אחרת. גם ככה שכל כוח ההרתעה של ישראל נעלם ממזמן וכולם שמים עלינו זין בגלל כל הראשי ממשלה המעפנים שהיו לנו(במיוחד ביבי וברק 2 אפסים) ובגלל כל השמאל המעפן במדינה שלנו
אני אתן דוגמא, לפני כמה שבועות נורה טיל טועה מסוריה לעבר מקום מיושב בתורכיה. באותו רגע עלו כמה מטוסים טורקים ופיצצו כמה מוצבים סורים. ואז רק ארדואן (נשיא תורכיה) הגיב ואמר להם שאם עוד טיל אחד לא מעניין אותו מאיפה מהמורדים מאסד סתם מאיזה מחבלת מפליצה עליהם טילים זה לא משנה עוד טיל אחד כזה בטעות או לא הוא נכנס איתם למלחמה ומזיין את אמ אמא של אסד.
לדעתי? ככה גם אנחנו היינו צריכים לפעול 6 מטוסים עולים לגבול סוריה מפרקים שם הכל לפחות 4 קילומטר מהגבול לשטח הכל שיפחדו לעשות את זה שוב.
מה הפעולות שישראל עשתה? כמובן הדבר היחידי שהמנהיגים שלנו טובים בו הוא לדבר אז אחרי שהם שלחו את הטיל הזה אנחנו שלחנו טיל תמוז (שאגב לא עושה כלום שאמור להרתיע או לעזור בכל נושא כלשהו חוץ מזה שעלות הטיל היא 500 אלף דולר) ועוד נורה לשטח פתוח. כדי שאפילו הסורים בשקל האלו יגידו בואנה איזה הומואים אם אנחנו היינו הם היינו אונסים עכשיו את עצמנו.. אחרי זה מה עשינו? כמובן פנינו לאום... איזה אום? כוסעמק ערס זה הגבולות של המדינה שלנו זה רמת הגולן אפילו אם גפרור עף מעבר לגבול מבחינתנו זאת מלחמה לכל דבר את זה כל האוייבים שלנו צריכים לדעת. ארדואן לא פנה לשום אום הוא קודם כל הגיב בפיצוצים ואז רק הגיב בדיבורים בישראל הכל הפוך.
אני מבין את הדילמה שלנו אם לזרום על הגל של אסד שמנסה למשוך אותנו בכוח למלחמה אבל אני לא מבין למה להגיב בצחוק? מה זה השטויות האלו? היינו צריכים להגיב במכה כואבת או לא להגיב בכלל. עשינו מעצמנו צחוק. טוב שלא זרקו 2 רימונים מרמת הגולן התפללו שיפגע במשהו. או שאפשר לחמש את התושבים של רמת הגולן בגראדים וקסאמים שבכלל יצחקו עלינו כל הערבים...
אחח ביבי איך אני מקווה שלא תבחר איך אני מקווה שירוץ מישהו נורמלי שיש לו סיכוי להיות ראש ממשלה אני לא יודע מה להגיד לכם. ובסוף אני אלך ואבחר בביבי למה? כי אין במי לבחור כולם שלי יחימוביצ'ים ושאול מופזוצ'ים שיותר גרועים פי 10 מביבי. זאת הבעיה. שכולם גרועים ברמות על, כולל ביבי החרא הזה פשוט הוא הכי פחות גרוע. אני חושב![]()