אוקי אז קודם כל כמה פרטים על עצמי:
אני בן 17, נראה סבבה, קצת חנון אבל לא בצורה קיצונית, בטחון עצמי סבבה כשאני עם בנים אבל ברצפה כשזה מגיע לבנות (הדוגמה הכי טובה היא שכשאני נמצא עם חברים אני תמיד זה שמצחיק את כולם ועושה צחוקים, אבל כשזה מגיע לבנות אני עובר למצב שקט ולא פותח את הפה), יש לי כמה חברים טובים אבל אפס קשר עם בנות, בחיים לא היו לי ידידות ובטח שלא חברה.
אני מוצא את עצמי בזמן האחרון מתוסכל, אני כן רוצה קשר עם בנות אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. אני מבין שלשבת בבית ולא לעשות כלום לא יעזור לי לשפר את המצב, אבל אני בקושי יוצא מהבית (לא אוהב מסיבות ודברים כאלה) וגם אם אני יוצא ופוגש בנות, אין לי מושג איך לפתח איתן קשר. אני מפחד מהתגובות של האנשים ובמיוחד מסירוב ובגלל זה אני מוותר תמיד על לנסות אפילו להתחיל קשר.
בנוסף, בחיים לא קרה לי שממש התאהבתי במישהיא (לא הומו!), מקסימום נדלקתי על מישהי יפה אבל לא יותר מזה. בחיים לא הרגשתי שאני ממש חייב להתחיל עם מישהיא כי אני באמת מרגיש כלפיה משהו. אין לי מושג למה זה ככה, אבל מה שבטוח זה שזה לא תורם למצב.
טיפים ועזרה יתקבלו בברכה.



ציטוט ההודעה

ספוילר: 
