שלום לכולם,
לאחר שצברתי ניסיון באתר ויש לי ידע בנושא, אני מעוניין בלעזור לאנשים.
לכן במידה ואם יש לכם שאלות אני אשמח לעזור לכם.
כאן יהיה שאלות ותשובות כלליות שנשאלו ונענו על ידי חברי הקהילה:
X X X X
יום טוב
שלום לכולם,
לאחר שצברתי ניסיון באתר ויש לי ידע בנושא, אני מעוניין בלעזור לאנשים.
לכן במידה ואם יש לכם שאלות אני אשמח לעזור לכם.
כאן יהיה שאלות ותשובות כלליות שנשאלו ונענו על ידי חברי הקהילה:
X X X X
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי Strider; 15-11-2012 בשעה 16:44.
|
|
קודם כל, כל הכבוד על היוזמה
דבר שני, חלק אומרים ככה חלק אומרים ככה..
האם שווה להשקיע באתר ולקנות 50 מופנים בלי גולדן? שאלה חרושה אבל תמיד יש תשובה אחרת..
תודה רבה .
האם אני אצא ברווח אם אקנה 20 מופנים ללא גולדן גם במקרה הגרוע ביותר?
ואם לא מה המינימום כדי לצאת ברווח?
תמיד יכול לקרות שאתה תקבל ממוצע קליקים נמוך (AVG), לפי מה שראיתי בדרך כלל שיש לך מופנים קטנים יש לך AVG דיי גבוה,
במידה ואם תקנה 50 מופנים ותרחיב אותם ל-30 ימים, תצטרך 0.33$ בכל יום בכדי לכסות את ההשקעה, כלומר 66 קליקים (ממוצע קליקים של 1.32).
לכן, אני תמיד ממליץ להרחיב ל90 ימים+ ובכך תקבל הנחה של 18%, ויעלה לך 0.273$ כל יום בכדי לכסות את ההרחבה על המופנים שלך, כלומר 54 קליקים (ממוצע קליקים של 1.09).
בהצלחה
20 מופנים יעלה לך 4$ לחודש, כלומר 4/30 = 0.133$ בכל יום בכדי לכסות את ההשקעה (במידה ואם תחליט להרחיב רק ל-30 ימים). תצטרך ממוצע קליקים של 1.33. יכול לקרות מצב שיהיה לך ממוצע קליקים נמוך של 0.6, אך ברוב הפעמים שראיתי באתר, ככל שיש לך פחות מופנים, כך אתה שומר על ממוצע קליקים גבוהה.
בהצלחה![]()
שלום לך וכל הכבוד,
אני כבר באתר זמן מה, וכבר צברתי 2.2 $, ואין לי מה לעשות אם הכסף הזה כשאני העביר אותו, אז מה אתה חושב? כדי לי לפנות מופנים? אתה תוכל בבקשה להכין לי תוכנית? ובתוכנית מה אני אקנה?
תודה רהב שפתחת את האשכול
יש לי 50 שקלים.. ואני רוצה להשקיע אותם ולקבל יותר בחזרה, אין לי בעיה להיות סבלני גם.
אם אפשר לקבל תוכנית כזו או אחרת, 50 שקלים להתחלה זה טוב? אני לא מבקש להרוויח אלפי דולרים
אולי להתחלה 100$ או אפילו פחותרק שתוך זמן מה לדוגמא חודשיים, רבע שנה, חצי שנה אני כבר ארוויח הרבה יותר..
אני לא מבין באתר לכן אשמח לקבל הסבר מפורט ומסודר על כל מילה שאתה אומר (xD)
תודה רבה!
תלוי לאן אתה שואף, כפי שאמרתי אני לא יכול להכתיב לך איך שתלך. אבל תוכל ללכת עם גולדן ו100 מופנים. אך כמובן שתצטרך המון סבלנות לעלות לאט לאט ותוך כדי תצטרך לשמור על הממוצע קליקים שלך. דבר שקשה מאוד לשמור עליו. לכן, אני ממליץ לפעמים להכנס לאתר עם Ultimate ועם השקעה רצינית. אך אם אתה סבלני אפשרי.
פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווו חשבתי האתר הזה משהו טוב
מה זה הדבר הזה o_0 חשבתי לדוגמא ב5 דולר קונים 20 מופנים
חשבון פשוט- 4500/5=900
לא ככה?
אז זה ממש לא שווה.. (לפחות לא בשבילי)
להשקיע 5K ולקבל כל כך קצת
אני ראיתי אשכול של מישהו שהשקיע 1K לפי מה שהוא אמר וקיבל 8K!
איך זה יכול להיות..?