האלופה שתשחק מחר ב-17:00 מול וילה תציע 40 מ' על החלוץ: "מאושר כאן". ארסנל מול טוטנהאם ב-14:45, קולקר: "רוצה נקמה". רוני בספק מול נוריץ' .
מנצ'סטר סיטי מתכוונת להתחמש לקראת חלון ההעברות של חודש ינואר ומתכוונת להציע לא פחות מ-40 מיליון ליש"ט עבור החלוץ המצטיין של ליברפול, לואיס סוארס. למרות ההצעה המפתה, האורוגוואי לא מתכוון לעזוב את אנפילד, או שאולי מדובר בטקטיקה להעלאת המחיר?
סוארס אמר: "יש לי חוזה ארוך טווח כאן. זה חלום שמתגשם עבורי לשחק בליברפול. אני כאן בשביל ליהנות. אני רוצה להישאר בליברפול שנים רבות כי אני מרוצה פה מאוד, המשפחה שלי מרוצה, יש לי חברים נהדרים לקבוצה ומאמן שאני לומד ממנו".
סוארס הבקיע העונה 11 שערים בכל המסגרות, שמונה מהם במסגרת הליגה שם הוא נמצא במקום הראשון בטבלת הכיבושים ביחד עם רובין ואן פרסי ממנצ'סטר יונייטד.
ליברפול תארח מחר (שישי) ב-17:00 את וויגאן ותקווה להשיג ניצחון ליגה שני באנפילד, אחרי שהשיגה רק אחד כזה בשישה משחקי בית.סיטי, בינתיים בלי סוארס, תארח גם כן ב-17:00 את אסטון וילה ותנסה לעלות זמנית למקום הראשון. וילה כבר ניצחה העונה באצטדיון איתיחאד, אז הדיחה את התכולים מגביע הליגה. אדין דזקו, שכבש את שער הניצחון מול טוטנהאם, עשוי לפתוח על חשבונו של קון אגוארו.
להמשך הכתבה.
דעה אישית:
סוארס חלוץ מצויין וטוב מאוד שהוא לא עוזב לסיטי.
ליברפול זה מועדון ענק, עם היסטוריה מפוארת ואני מאמין ומקווה שהיא תחזור למרכז הבמה של הכדורגל האירופאי בקרוב.
דיון מהנה.

ציטוט ההודעה

ספוילר: