זו לא בחירה שלנו, אלא של מגזין "פיפל" האמריקאי, שקיבץ לעצמו למעלה מ – 160 גברים אשר מתוכם נבחר גבר אחד כסקסי ביותר עלי אדמות - צ'נינג טייטום ("מג'יק מייק") הוא הכוכב שזכה במקום הראשון, מדיווח של אתר "vh1.com".
מהם הקריטריונים אתם וודאי שואלים? יופי לפחות, ככל הנראה צריך.
![]()
השחקן שהחל את דרכו כדוגמן אופנה שהצטלם לפרסומות לפפסי החל את התפקיד הקולנועי הראשון שלו בסרט "המאמן קרטר" ומיד אחר כך קיבל תפקיד משנה בסרט: "יש לה ביצים" מאז המשיך לתפקידים גדולים ככוכב ראשי בסרטים כמו "סטפ-אפ", "ג'ון היקר" ו"רחוב ג'אמפ 21".
את טייטום שבקרוב ניתן לראותו מככב בסרט האקשן "ג'יי איי ג'ו 2" לצד ברוס וויליס ודווין ג'ונסון, אמר בעבר כי ירצה לחוות גם את מאחורי המצלמה ולהתנסות בתחום הבימוי. בקרוב יצטלם סרט ההמשך בכיכובו – "רחוב ג'אמפ 21 2".
אז מה אתם אומרים? מהם האלמנטים שהפכו את טייטום לדבר הבא של מגזין "פיפל"? בואו לדבר עליו בעמוד שחקן בלינק מטה.
SERET




ספוילר: 
ציטוט ההודעה

