ל רקע מבצע "עמוד ענן" של צה"ל בעזה כנגד החמאס, תושבי הדרום ספונים הבוקר (15.11) בבתיהם תחת אש הרקטות, ומיטב האמנים הים תיכוניים מחזקים את ידיהם במסרים מחממי לב.
הלחימה בדרום שעלתה מדרגה אתמול (15.11) בעקבות חיסולו של אחמד ג'עברי, ראש הזרוע הצבאית של ארגון הטרור חמאס, בעיצומה.
בעקבות המצב הרגיש, תושבי עוטף עזה הונחו הבוקר להישאר בבתיהם ובכל אזור הדרום לא מתקיימים לימודים בבתי הספר ובגנים.
מיטב האמנים הים תיכוניים פרסמו ביממה האחרונה סטטוסים המתייחסים למצב, חלקם מביעים תמיכה בלחימתו של צה"ל באויבים ואחרים מחזקים את תושבי הדרום.
שרית אביטן תושבת אשדוד כתבה סטטוס מחזק ומרגש שמוכיח שהיא ממש לא חיה בלה לה לנד: "אני רוצה לחזק מכאן את כל תושבי הדרום שתהיו חזקים בשעות קשות אלה ובתור תושבת אשדוד שמי כמוני מזדהה עם רעש האזעקות והפחד, אני רוצה לשבח את צבא הגנה לישראל שנלחמים ומסכנים את חייהם למען ביטחוננו שהקב"ה ישמור ויציל את חיילנו אמן..!".
ליאור נרקיס התקשה להסתיר את גאוותו הלאומית בצבא החזק שלנו בסטטוס שכתב בעמוד הפייסבוק הרשמי שלו: "מצדיע לכל כוחות הבטחון באוויר בים וביבשה, כפיים סוערות למפתחי כיפת ברזל - גאווה לאומית! תושבי הדרום ליבנו איתכם מחבקים מזדהים ואוהבים אתכם! תנו לצה״ל לנצח".
מושיק עפיה כתב הבוקר: "ימים לא פשוטים עוברים על המדינה שלנו, אני באופן אישי מחובר לחדשות כל היום . אני רוצה לשלוח מכאן תנחומים למשפחות ההרוגים מקרית מלאכי והחלמה מהירה לפצועים. שה' ישמור על כל החיילים שלנו ושיעבור המבצע מהר ומוצלח , מושיק"
נאור אורמיה, המשרת בימים אלו כחייל מן המניין מצדיע: "בזמנים כאלו נותר רק להגיד כל הכבוד לצה"ל ואני מצדיע בתור חייל לחיילים הקרביים שלנו שנלחמים ומקריבים את עצמם למען כל אזרח במדינה שלנו ואנו בתור עם צריכים להראות להם שאנחנו מחזקים אותם ואוהבים אותם מפה... שהשם ישמור את כל תושבי ישראל ואת כל חיילי צבא הגנה לישראל אמן ואמן 'השם ישמרך מכל רע ישמור את נפשך השם ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם...".
קובי פרץ במסר קצר אך קולע: "לא יעזור לאף אחד...עם ישראל חי! תושבי הדרום היקרים אנחנו אתכם!!", וגם אייל גולן: "תושבי הדרום מחשבותיי ותפילותיי אתכם... תהיו חזקים!", וכמוהם גם שרית חדד, בן אל תבורי, עידן יניב, דודו אהרון ועוד רבים וטובים שפרסמו סטטוסים מחזקים ומחממי לב בפייסבוק.

ציטוט ההודעה

ספוילר: