יום יפה בחוץ
יום יפה בחוץ
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2013 בשעה 20:58.
|
|
אפשר לראות את המחקר שהוא מדבר עליו?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כבר ידוע מזמן שהלב הוא כלי מאוד חזק,אפילו חזק יותר מהמוח,ובהרבה.
אם אני לא טועה השדה עליו הוא מדבר נקרא torus,השדה שהסרט thrive דיבר עליו.
יכול להיות שזה יעניין אותך:
http://youtube.com/watch?v=7c3AVj66ah
רק רציתי לציין,שהקונספט הרוחני ״הרגע הזה״ חוזר הרבה פעמים בהרבה סרטונים דוקמונטארים על מדע שאני צופה לפעמים,לא הייתי מופתע מלשמוע את זה פה בסרטון,חוץ מי זה שאני מאמין בכמעט כל מה שהוא אומר,משום שאאני יודע על מה הוא מדבר,כבר נתקלתי במורים רוחניים שניסו ללמד את החומר (כמובן שרק בצורה רוחנית ופילוסופית יותר אבל המידע היה כמעט זהה).הסררטון גרם לי להבין יותר על מה היה מדובר,וההרצאה הייתה מדהימה,תודה רבה![]()
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 24-11-2012 בשעה 02:53.
יום יפה בחוץ
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 17:55.
כלום.הנושא לא מספיק עניין אותי,אבל הספר הבא מדבר על זה:
Living in the heart drunvalo melchizedek
לא יודע עד כמה החומר שמה פרקטי,מוזמן לנסות אותו בעצמך.
ויש גם את הספר body soul mind בו הוא נותן כמעט רק חומר פרקטי,מדובר על כוח המילים והוא נותן תפילות,בזמן שקראתי את הספר הייתי סקפטי,אחריי הסרטון הזה,כבר פחות.
ואני רוצה לשאול משהו,בשביל מה אתה שואל את אותה שאלה שוב ושוב?מה אתה מפיק מי זה?ואם במקרה הייתי עונה לך ״כן״ זה עובד,הגעתי ל ״זה זה וזה״,האם זה מה שהיה גורם לך לרצות גם לתרגל?
בכל מקרה,יש הרבה שיטות פרקטיות ברוחניות,אחד מהם הכי פשוטה והכי יעילה היא מדיטצייה,זה הבסיס.
יום יפה בחוץ
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 17:55.
נתתי לך מקורות,אני לא חושב שמישהו פה בפורום ניסה לתרגל דברים שכאלו,אם אתה מספיק מעוניין בדוק מקורות שהבאתי לך.
שנית,אני חושב שבסרטון כשהוא מרפא את האישה לא מדובר רק בתפילה,זאת רפואה סינית ואני חושב שצ׳י קונג מעורב בזה.(אל תשאל אותי אם ניסיתי לתרגל דברים כאלו,דברים כאלו עושים רק בסין).
ידוע שהלב הוא חזק וכמו שציינתי כבר הלב חזק יותר מהמוח,יש מחקרים שמראים שהלב אפילו חושב.
השדה עליו מדובר,אם אני לא טועה,הוא torus,והוא נתן הוכחות בסרטון לקיום השדה.
על מה שהמרצה דיבר אפשר למצוא באינטרנט מקורות מידע ולראות אם הוא באמת מדבר אמת.
לגביי האישה שהחלימה,לא צריך ישר לשלול בגלל שזה לא נשמע ״הגיוני״,דברים כאלו צריך לראות בעיינים,ובשביל זה אתה תצטרך לנסוע לסין ולבדוק בעצמך.