כמכביסט, אני מוצא את עצמי ערב בהיר אחד ניצב מול וואליד באדיר. הפעם זה לא אוגר, חולדה, תרנגול, בת יענה או קרנף – זה הקפטן של האדומים. איך זה ייגמר? אתם מוזמנים להמר
בכל יום אנחנו מפרקים את שוטרי ישראל בתכנית הבוקר שלנו. אין תת, או ניצב שלא זכה לנחת לשוננו. העיסוק בשומנים של הכחולים ובשוטרים שטוחנים סביח בניידת הפך כבר לפולקלור - אשכרה דיסקו מנייק. בשל כך, השלישייה שחטפנו מהגורילות הקשוחות היתה סוג של מתנה לחג ה"איד אל פיטר". אפילוהפרטנר שלי דומינגז סידר להם מחווה יפה - גול עצמי "טופ אוף דה פופ", לפי דברי שובל.
באופן אישי, אני שמח שהטריק של פיזור התלתלים עשה את שלו, ניגוד לראובן עטר, אלא שאת האש חטף שוב בן זוגי דומינגז. אפרופו זוגיות, התלתלים אולי נעלמו מעיניו של שייע, אבל לא מכוחותים הטלפאתים של זריף, שמשום מה החליט להתמגנט אליי ולהצמד לי לתחת. יכול להיות שהאידיליה של מילואים 5 כוכבים מתחלפת בפולקלור של כלא שמור. מי אמר "אוז"?
סלוצקי (צילום: אלדד רפאלי)
חנן וגיא העספורים, גיבורי הילדות של הקטנים שלי מ"מה בכריש" ופסטיגל פנטזיה, הכניסו עירויי דם צהוב-שחור למסדר החולים האדום שלנו שכולל את שפירא, מלר ודניאל – והכל, ערב המשחק הכל כך חשוב נגד הפועל תל אביב בוולפסון (לא בית החולים!מגרש האמונים של הפועל).
כאיש שוחר "קריית שלום", מעוז המכביזם, אני מוצא את עצמי ערב בהיר אחד ניצב מול וואליד באדיר. הפעם זה לא אוגר, חולדה, תרנגול, בת יענה או קרנף - חיות חביבות אליהן יש לי סימפטיה רבה. למרבה האימה, הפעם זה מול קפטן האדומים. איך זה ייגמר? אתם מוזמנים להמר.

ספוילר: 
ציטוט ההודעה