שלום לכולם,
ראיתי שאנשים רושמים דברים כמו "איך להתחיל עם הידידה שלי" וכדו', אז החלטתי לעשות מדריך על איך להיות גבר מושך, כלומר
גבר אלפא.
טוב אז נתחיל, קודם כל לכל גבר אלפא יש תכונות שעושות אותו מיוחד, משהו שונה מאחרים, אני רוצה שתקחו דף ותרשמו דברים שאתם מתמחים בהם, תכונות נוספות שאני ממליץ עליהן וכנראה יש לכם: הומור, ביטחון, מהנה, חברותי, דואג לחבריו וכדומה.
המאמר מחולק ל2 חלקים, חלק ראשון הוא יותר מהידע שלי והחלק השני הוא סיכום נחמד של השיטה של מיסטרי.
1.אל תהיה אדיש
הרבה אנשים חושבים שבכך שהם אדשים הם עושים "קרוב-רחוק" ומושכים בנות, אז אתם ממש טועים, הקטע בקרוב-רחוק זה שהצגת עניין ואז חוסר עניין, אם תדבר ואז תהיה אדיש זה סתם יראה מטומטם, מניסיון, ובכלל בנאדם אדיש שלא מדבר כמעט - יצליח עם אישה? איך לעזאזל אם אפילו לא תדברו עם האישה היא תימשך עליכם? מראה? אם אתם חושבים שכן אתם חיים בסרט ואתם צריכים לצאת ממנו.
2.מראה?
האם המראה משפיע? התשובה היא חלקית, מראה הוא רק כלי למשיכה והוא לא כל כך חשוב, בנות חושבות ע"י אינטואיציה, כלומר, אם אישה מרגישה שמשהו נכון היא תפרש אותו גם לוגית כנכון, זה למה עשו פסיכולוגיה שלמה לנשים כי הן חושבות אחרת.
3.תדבר הרבה
תתרגל לדבר ולהריץ שיחות וקוי שיחה רבים, כל פעם שאתה רואה שנושא מסויים משעמם אותך או אותה פשוט תריץ קו חדש בעזרת רוטינה, לדוגמא כשהיא מדברת וזה משעמם אותה או אותך(היא תאשים אותך בשיעמום גם אם היא מדברת, בנות פשוט לא אוהבות לא הרגיש אחריות), תגיד "אה נזכרתי, לחבר שלי..." ובלה בלה בלה, תזכרו בסיפורים מרשימים מהחיים שלכם ותספרו אותם, איך לבחור\להמציא סיפור טוב אני יכתוב בהמשך 
4.ביטחון
האם אתה חייב ביטחון? לא, אתה רק חייב להראות שיש לך, בשפת גוף ובדיבור, אל תפחד לדבר ותדבר בביטחון בלי לגמגם ולהגיד "אהה..", אם אתה מחזיק משהו אל תחזיק אותו בגובה המותן ותהיה פתוח, אל תגן על הגוף עם הידיים, תלך זקוף ואת הראש תמיד תשים קדימה, ותסתכל קדימה בעת הליכה, זה יראה על ראש פתוח וביטחון עצמי, אל תשלב ידיים או תתחיל לגעת כל שניה בגופך, אתה תראה מטומטם, פשוט תראה ביטחון עצמי ואל תזוז כל 3 שניות בגלל לחץ, בסוף תתרגל לזה וזה יבוא לך טבעי.
5.תוביל
אתה תמיד צריך להוביל את מה שמתרחש, השיחות, האנשים וכדו' כך אחרויות על כל מה שקורה ואל תביא לאישה להרגיש אחראית(כמו שאמרתי נשים שונאות להרגיש אחראיות). כל גבר חושב שהמטרה של האישה הוא להתנגד ושל הגבר היא לדחוף, זה ממש לא נכון, הגבר צריך להוביל הכל, מטרתך היא גם להוביל וגם להתנגד.
6.התמדה
אל תוותר יותר מידי בקלות, זוהי דרך לשחרר אישה מאחראיות, בנות כל הזמן בוחנות, הן רוצות לדעת את רמת הביטחון שלך, תמיד תניח שהיא מתנגדת אם לא היא תרגיש זולה, ובנות לא אוהבות להרגיש זולות לדוגמא אם תגיד "רוצה לעלות עלי לשכב איתי?" גם אם היא בעניין היא תגיד "לא" כי כל אישה שונאת להרגיש אחראיות, אתה צריך להגיד משהו כמו "עיצבתי לא מזמן את החדר שלי רוצה לראות" ואז לעט לעט תגלגל אותה לסקס ככה היא תחשוב שזו רק מקריות והאירועים התגלגלו לזה. המטרה בהתמדה היא גם שתוכל להתגבר עליה, אם לא תוכל, אז איך תגן עליה מפני העולם? בהתמדה על תתבלבלו זה לא וויכוח, התחננות, לחץ והתקרצות. אל תהיה אגרסיבי, כל התנגדות תוכל להתפרש כמזוייפת וכנראה תשפט על אונס, אתה צריך לאזן את עצמך.
7.אל תנסה לשכנע!
אל תנסה לשכנע או להתווכח איתה או לעשות משהו שמשפיע עליה ברמה השכלית, שיקולים לוגיים לא מתאימים לגבר אלפא, כמו שאמרתי, אישה חושבת ע"י אינטואיציה.
8.גירוי רגשי
כל הזמן תשתמש בגירוי לוגי במקום רגשי, אם אישה מרגישה שמשהו נכון היא תפרש אותו כנכון גם לוגית, היא תמצא אלף סיבות לכך שהיא לא רוצה לשכב איתך וגם אלף סיבות לכך שעשתה את זה.
9.חיי חברה
שימו לב שנשים כמעט תמיד שואלות על המעמד החברתי שלך "מי הוא?", "איפה החברים שלך?" וכדו' ככל שהמעד החברתי שלך יותר גבוהה ככה סיכוי ההצלחה שלך איתה יותר גבוה, היא מחליטה האם מעמדך החברתי מספיק טוב בשבילך.
10.דיסקרטיות
תראה לה שאתה מבין אותה, כהיא אומרת שהיא עסוקה תגיד "אני מבין",מוניטין האישה משפיע גם על מעמדה החברתי, לדוגמא בחופשה היא תגלוש יותר להרפתקה אשר לא תשפיע על מעמדה החברתי, זה גם למה נשים אוהבות גברים אשר מבינים ונוהגים בדיסקרטיות.
11.גרום לשיחות להיות מהנות
כשאתה מדבר תדבר עם אנרגיות נכונות, אם זה משהו שמח, תראה שמח ותביעה הבעת פנים שמחה, וכו' תמנע מנושאים משעממים או עצובים, זה לא אומר לא לדבר על פוליטיקה ובית ספר וכו', אתם כן יכולים אבל תהפכו את זה למעניין , לדוגמא לצחוק על הנושא יותר מאשר לקחת אותו ברצינות, בנות הן יצורים רגשיים, הן אוהבות רגשות, אם אתה תראה סרט רומנטיקה אתה תשתעמם למוות, אבל נשים אוהבות את זה בגלל כל סערת הרגשות, תנסה כמה שיותר להחליף רגשות ולהוביל אותה למסע רגשות נחמד 
12.סיפור סיפורים
כאשר אתם מספרים\ממציאים סיפורים לסיפור לנשים יש קריטריונים מסויימים בהם אתם צריכים ליצור את הסיפור, הסיפור אמור להיות מסופר ע"י רגשות זה החוק הראשון, לדוגמא:
רע:
"הייתי בקניון ואיזה אחד נגע לי בתחת זה היה כזה מטריד!"
טוב:
"הייתי בקניון ופתאום יד נגעה לי בעדינות בתחת וראיתי איזה אחד עם שפם מאחורי, לא הרגשתי יותר מובך מזה בחיים..."
המטרה היא לקחת אותה לאיזה מסע רגשות קטן.(תודה למיסטרי על הדוגמא היפה)
עוד דבר חשוב בסיפור סיפורים זה להראות את כל הקריטריונים של גבר מושך שהזכרתי.
עוד דבר חשוב הסיפורים, זה הNLP(תקראו בויקיפדיה), המטרה היא גם ליצור מתח מיני, תשלבו מילים שיכולות להזכיר מין לדוגמא: קשה, רך, נעים, רטוב, דוגמא:
היא:"ספר לי על הנשיקה הראשונה שלך?"
אתה:"זה סיפור שממש
קשה לי לספר..הייתי בחוץ עם ידידה, ירד גשם והכל היה רטוב אז הלכנו מתחת לעץ והתחלנו לדבר, עם הזמן השפתיים שלנו התחילו להתקרב והלב שלי התחיל לדפוק יותר ויותר מהר ואז התנשקנו, השפתיים שלה היו כל כך רכות והיה כל כך נעים וכיף
"
סוף החלק הראשון.
חלק שני שהוא יותר כמו סיכום נחמד של "איך לשלוט במנגנון המשיכה" בספר של מיסטרי.
13.מבחני התאמה
כל אישה רוצה גבר שיגרום לה להרגיש בטוחה ומוגנת. זה היה יכול להיות נוח אם היא הייתה פשוט שואלת כל גבר האם הוא היה יכול להגן עליה, אבל כמובן כל אחד ישקר כדי לשכב איתה, לכן הוא מוכרחה לבחון. לעיתים היא לא בוחנת בצורה מכוונת, זה לא תמיד משהו שהיא מודעת עליו, פשוט יש לה דחף להתנהג בצורה הזאת, הצורה בה אתה מגיב יוצרת משיכה או חוסר משיכה אליך, זה מה שקוראים לו מבחני התאמה. ברגע שאישה בוחנת אותך אתה יכול לקחת את זה כסימן חיובי של עניין מכיוון שנשים אפילו לא יטרחו לבחון גברים בעלי ערך נמוך וינסו לסיים את האינטרקציה כמה שיותר מהר. איך לעבור מבחני התאמה אני ידבר במאמר אחר.
14.השקעה
אפילו אם אתה גבר מושך בעל ערך גבוה, גבר כמוך עלול להופיע גם מחר, והרגשות שלה עליך יכולים לדהות, לכן המטרה היא לא רק לגרום לה להימשך עליך, אלה גם לגרום לה להשקיע בך מזמנה, מכספה וכדו' ככל שהיא יותר מושקעת באינטרקציה ככה יהיה לה יותר קשה לעבור לגבר אחר, היא אמורה להיות מושקעת בקשר בינכם לפני שאתם נפרדים, ככל שהיא יותר מושקעת בזה ככה היא תהיה יותר מעוניינת לקבל תשועה על ההשקעה שלה. על איך לגרום לה להשקיע נדבר במאמר אחר.
15.חוסר-נוחות ונעימות
נשים נוטות להימנע מחוסר נוחות ונעימות, זה פשוט הגיוני לא?
הינה כמה נקודות כדי להצליח:
1)תהיה חיובי ופתוח לדברים חדשים, אל תשפוט ותקאנה.
2)אל תתנהג כאילו הדברים חשובים יותר ממה שהם אמורים להיות כי הם לא.
3)אל תתלונן או תעניש רגשית, אם אתה לא נחמד עליה בפייס או בפלאפון היא פשוט לא תדבר איתך שם, אל תתבכיין על כל פעם שהיא מתרחקת, תהיה האדם בעל הרבה אופציות לנשים.
4)אם היא מתרחקת ממך, אל תתעמת איתה עד הפעם הבאה שתראה אותה, האם אתה האחד שיושב ונהיה עצוב? או שאתה האחד שיוצא עם מישהי אחרת ושוכח מכל הסיפור?
16.כיף וגירוי
מאותו ההיגיון שהיא מתרחקת מחוסר-נוחות ונעימות היא נמשכת לכיף ולגירוי, כמובן אם הביטחון שלה הובטח.
יש גם שאלה נפוצה על בד בוי וזה עונה עליה, נשים מושכות נמצאות יותר בקרבתעשירים, בד בויז, מסיבות, מכוניות שוות וכדומה, זה הרבה יותר מושך מסתם להיות הבחור הנחמד, על מנת להימנע מזה:
1)תהיה כיפי ומעניין, זה עדיף על קשיחות או עמוק מידי.
2)נשים אוהבות אתגר, תאתגר אותן הרבה 
3)תהיה בילתי צפוי, להיות צפוי זה שגרתי ומשעמם.
4)מצא מה אתה אוהב לעשות ועשה זאת(בהמשך יסופר על איך לבנות זהות חזקה).
5)פתח את המנגנון החברתי שלך, תשיג חברים, תשקיע בזה הרבה זמן וכסף.
שמירה על אישה בחברתך זהו תהליך פעיל, לאחר שהיא כבר שלך אתה לא יכול פשוט לזרוק אותה לתוך קופסא ולהוציא אותה מתי שאתה רוצה לשחק, היא צריכה חום ותשומת לב, גירוי,יד קשה ועוד מיליוני דברים אחרים. היא לעולם לא תהיה לגמרי מרוצה ממה שהיא תקבל, אבל ניתן לספק אותה מספיק כדי שתבוא לבקש עוד, המטרה שלך היא לא רק לשכב איתה אלה גם שהיא תתאהב בך, באמת אנשים בפורום הזה צריכים קצת יותר כבוד לנשים.
17.נשים מבינות דינמיקה חברתית
נשים הן יצורים ממש נפלאים, אבל לא מלאכיות של מוסריות, הן בני אדם בדיוק כמונו. אתם תראו בשטח שבנות משקרות או משתמשות במניפולציות אחרות, הן עשויות לקנא ולגרום לאחרים לקנא וגם להשתמש במיניותם כדי להשיג כוח, לשקר לגבי גילם או ללא מצפון לזרוק אותך תמורת מישהו בעל ערך גבוה יותר. ולא משנה כמה נשים הן אמפתיות הן לא ירגישו רגשות אשמה על כך שזרקו אותך\נפנפו אותך. אל תכחו את זה ללב. פשוט לא הצגתם מספיק ערך כלפיה שתרצה לראות אותך שוב. שהוא רק חלק מהמשחק.
18.תאוריית החתול של מיסטרי
למה אנחנו מרגישים צורח לרדוף אחרי מה שבורח?
חתולים לא מקבלים פקודות אבל ניתן לפתות אותם לרדוף, אם אתה קושר משהו לקצה של חוט ומשתמש בזה כראוי אז אתה יכול לגרום לחתול אפילו לעשות תרגילי אקרובטיקה, אבל החתול אפילו יתעניין בחוט אם הוא סתם יהיה מונח לפניו. חתולים מאוד שקרנים, במיוחד לגבי דברים נוצצים וחדשים, ניתן בקלות לקחת את צמות ליבם ע"י צעצוע חדש וכדומה, ברגע שהם עסוקים בלתפוס משהו זו מטרתם בלעדית. ניתן ללמוד הרבה מהתנהגות חתולית זו, כאשר אתה דוחף את החתול הרחק ממך הוא חוזר, וכאשר אתה תופס אותו חזק הוא מנסה לברוח ואף יכול לנשוף ולסרוט אותך. חתולים מקאנים בחתולים אחרים וזקוקים לתשומת לב, לפעמים חתול יתחכך בך ויגרגר, ממש ניתן לדעת מתי חתול אוהב מישהו. אם אישה תוכל להשיג את תשומת לבך ואישורך בקלות זה ישעמם אותה וגם אם תהיה רחוק מדי להישג היא תתייאש ותאבד עניין,לכן שצור על עצמך מעט מחוץ להישג ידה של המטרה וגרה אותה בהתקרבויות קטנות.
19.חוק החבר
בכל 9 מתוך 10 פעמים שאישה אומרת לך שיש לה חבר אז היא לא מעוניינת, אבל יש סיכוי גם לזה שיש לה חבר אבל היא מעוניינת לכן היא מודיעה לך, או שאין לה חבר והיא פשוט לא מעוניינת, או שאין לה חבר והיא רוצה אותך ופשוט לא רוצה להרגיש לוזרית שלא יכולה להשיג בנים.
בכל מקרה תמנעו מלשאול "האם יש לך חבר".
20.תיאוריית הטווס של מיסטרי
כמו שלטווס יש זנב גדול שכשהוא שולף אותו בנות נמשכות, כך גם בן אדם יכול להיות, מה שהטווס עושה הוא בעצם מושך את צומת הלב של הטווסות וזה מושך אותן, כלומר אם תלבשו משהו על עצמכם שמושך צומת לב(שרשרת, כובע וכו') ותציגו ביטחון עצמי בשפת גוף תראו מושכים יותר מהאנשים מסביב, גברים ירכלו עליכם ונשים יבהו בכם יותר, וזה מציג ערך גבוה ואם תגשו כך לאישה הסיכוי להצלחה שלכם יגדל. אבל אם לא תציגו ביטחון עצמי, ממש לא תצליחו 
רשמתי את המאמר בעוד פורום כך שאם אתם מכירים אותו מפורום אחר אני רשמתי אותו שם, תראו שהמשתמש הוא גם sapirshemer.
תגובות והערות יתקבלו בברכה 
-המשך יום נעים 
-ספיר שמר.